Szego Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Aj tam od razu wyrzuć. Do letnich szortów jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 @ Federalles Ładne buty, co to? Koszula ma chyba za krótkie rękawy, nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 @pafci0 Poszetka wygląda jak taka farbycznie wszysta w brutaszę. Po czym wnosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Pewnie po tym, że wydaje się malutka i mało ,,wypycha" brustaszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Zwykła jedwabna poszetka w losowym ułożeniu, nigdy nie widziałem żeby takie wszywano fabrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Federalles, jakoś połączenie tej marynarki i dżinsów mi się gryzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 @ Federalles Ładne buty, co to? Koszula ma chyba za krótkie rękawy, nie sądzisz? Buty to G&B levet 2318 chyba najpopularniejsze nisko budżetowce ostatnio na forum koszula ma rękawy ok, marynarka ma na pewno rękawy za długie ale z racji iż to 100% len to słyszałem że pod wpływem noszenia mogą się one wygnieść w zgięciu i podnieść więc zanim przeprowadzę ingerencję w ich długość postanowiłem polatać w niej trochę i zobaczyć jak to wygląda żeby nie zostać z ręką (w przykrótkich rękawach) w nocniku Federalles, jakoś połączenie tej marynarki i dżinsów mi się gryzie. Chodzi bardziej o kolory czy różne materiały (jeans i len) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Przede wszystkim kolory aczkolwiek spodnie z cieńszego materiału by nie zaszkodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Dzięki za opinię. W pierwszej wersji miały być granatowe bawełniane chinosy ale z jeansami wydawało mi się mniej formalnie (bez bicia przyznaję że zestaw żywcem wyjęty z książki Mr.V) a oto głównie chodziło gdyż był to outfit na pierwszą randkę i nie chciałem być overdressed w stosunku do płci pięknej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 No, miejmy nadzieję, że udaną pierwszą randkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 27 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Kiedyś próbowałem zestawić husky z jeansami i country wyszło z tego średnie. Dziś podejście drugie, tym razem ze sztruksem http://secondhanddandy.pl/2014/04/country-podejscie-drugie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Ładnie. Moja ulubiona kolorystyka - biel-błękit-granat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 27 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Static87, czy guzik od spodni specjalnie jest widoczny przez pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 27 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2014 Mosze, dzięki. RadekM, nie. Pasek musiał się przesunąć nieco. Do teraz nie zwróciłem na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 1 maja, symboliczne sezonu otwarcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 1 maja, symboliczne sezonu otwarcie Ale Pan łowisz, czy tylko pozory stwarzasz? Przy okazji, widziałbym w tym zestawie szare, wełniane spodnie. Ten granat jak z nosa wyjął i gryzie się z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 1 maja, symboliczne sezonu otwarcie cmdcns.jpg Takie to chyba trochę naciągane, co? Mój strój na ryby wygląda kompletnie inaczej, ale na szczęście nikt mnie wtedy nie ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Żadna tam na ryby wyprawa, jeno spacer rodzinny nad rzekę będący dobrą okazją do zabrania kieszonkowego teleskopu i zrobienia paru rzutów - stąd "symboliczne" w opisie Strój na ryby jednak zazwyczaj wygląda u mnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Ale Pan łowisz, czy tylko pozory stwarzasz? Przy okazji, widziałbym w tym zestawie szare, wełniane spodnie. Ten granat jak z nosa wyjął i gryzie się z resztą. w życiu Romana* nie widziałem wędkarza w wełnianych spodniach * - nie mam na myśli Tego Romana, no wiecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The-Bigwig Napisano 4 Maj 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2014 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 4 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2014 w życiu Romana* nie widziałem wędkarza w wełnianych spodniach To oczywiste, jadąc na ryby zakładamy spodnie moro, tak, aby zakamuflować nasz niecny podstęp przed niczego nieświadomymi rybkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 Static87, obydwa zestawy bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 @Constantin Ładny zestaw ale za jasne kolory na Twoją karnację. Szczególnie golf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi