DolceGusto Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 W tej nie czuć "poliestrowości" ale nie wykluczone, że trochę syntetycznego włókna w niej siedzi 😉 jest wygodna, przyjemna w dotyku i powietrze przepuszcza wiec jestem zadowolony 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CharlieQuiet Napisano 1 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 Dzień dobry wszystkim, Jestem tu nowy i mam tremę ;-), ale wrzucam moje dzisiejsze zdjęcie. Skromne początki, od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam 8 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 (edytowane) W dniu 10.01.2019 o 10:11, Outdersen napisał: Sprzed kilu dni, ale że dużo się tu nie wrzuca, niech będzie. Na blogu znalazłem informacje odnośnie golfów pytanie tylko o rozmiar, jeśli to nie tajemnica - ile masz wzrostu? Nie zamawiałem wcześniej z Uniqlo i nie znam ich rozmiarówki, mam 182cm i 80kg wagi, zastanawiam się czy M będzie dobrym wyborem Edytowane 1 Luty 2019 przez feriak znalazłem informację, o którą pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2019 11 godzin temu, CharlieQuiet napisał: Dzień dobry wszystkim, Jestem tu nowy i mam tremę ;-), ale wrzucam moje dzisiejsze zdjęcie. Skromne początki, od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam Faktycznie trema jest Ci wypisana na twarzy. 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 3 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Bardziej kurtka niż marynarka, wełna gruba i bez konstrukcji (wg metki można prać ręcznie) miodowo/musztardowe PRL z Makao : 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 W dniu 1.02.2019 o 14:53, feriak napisał: Na blogu znalazłem informacje odnośnie golfów pytanie tylko o rozmiar, jeśli to nie tajemnica - ile masz wzrostu? Nie zamawiałem wcześniej z Uniqlo i nie znam ich rozmiarówki, mam 182cm i 80kg wagi, zastanawiam się czy M będzie dobrym wyborem Mam 177 cm i około 72 kg, w klatce jakieś 100 cm, a w pasie od 82 do 85 cm. Kupowałem stacjonarnie, więc miałem okazję porównać rozmiary. Zdecydowałem się na eSkę, bo lubię raczej dopasowaną dzianinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feriak Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Mam 177 cm i około 72 kg, w klatce jakieś 100 cm, a w pasie od 82 do 85 cm. Kupowałem stacjonarnie, więc miałem okazję porównać rozmiary. Zdecydowałem się na eSkę, bo lubię raczej dopasowaną dzianinę.Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, wypróbuję M Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2019 del...nie zauważyłem, ze zdjęcia są aż tak prześwietlone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Takie tam, żeby nie przesłaniać architektury. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Marynarka Profuomo (póki co moja ulubiona) Koszula Polo RL (oxford fun shirt) Krawat Dior (vintage) Poszetka Bytom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Marynarka znowu ta sama 😉 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Ta sama marynarka raz jeszcze, do 4 razy sztuka 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 W dniu 26.02.2019 o 15:01, DolceGusto napisał: Ta sama marynarka raz jeszcze, do 4 razy sztuka 😉 Tym razem o jeden wzór za daleko (koszula/krawat).😉 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 5 godzin temu, kolekcjoner21 napisał: Tym razem o jeden wzór za daleko (koszul/krawat).😉 Krawat jest bardziej granatowy, tutaj dużo światła się od niego odbija i na żywo bardziej się zgrywa z granatowymi elementami w koszuli... Wiem, że ogólnie koszuli w taką kratę krawat nie jest bardzo potrzebny ale zawsze mnie korci żeby sprobowac.. w całości według mnie było zjadliwie ale rzeczywiście na granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Pierwszy raz w tym wątku 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 6 godzin temu, DolceGusto napisał: Krawat jest bardziej granatowy, tutaj dużo światła się od niego odbija i na żywo bardziej się zgrywa z granatowymi elementami w koszuli... Wiem, że ogólnie koszuli w taką kratę krawat nie jest bardzo potrzebny ale zawsze mnie korci żeby sprobowac.. w całości według mnie było zjadliwie ale rzeczywiście na granicy Spokojnie, artysta nie musi jak bankier. Ważne, że rubato w granicach. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 22 minuty temu, Szydlowsky napisał: Pierwszy raz w tym wątku 😁 A widzisz zdjęcie, które wrzuciłeś na ekranie telefonu ?? 😵😵😵 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: A widzisz zdjęcie, które wrzuciłeś na ekranie telefonu ?? 😵😵😵 Piękny efekt mory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 2 godziny temu, Midlife-Crisis napisał: Spokojnie, artysta nie musi jak bankier. Ważne, że rubato w granicach. 😉 Hehe, kolega meloman widzę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 12 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: A widzisz zdjęcie, które wrzuciłeś na ekranie telefonu ?? 😵😵😵 Wybrałem najlepsze 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 12 godzin temu, Kierzyk napisał: Piękny efekt mory. Może to nie mora, tylko marynarka bespoke z damastu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Dawno nic nie wrzucalemSent from my SM-G903F using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2019 Kamizelka kupiona dziś rano 😉 wełenka 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Gdybyś stał wyprostowany zebrałbyś morze lajków. Siedząc i pochylając/zginając się do zdjęcia wygląda to wyjątkowo słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi