Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 31 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 Tak raczej dla lansu ten kapelutek kupiłem, ale sprawdza się naprawdę dobrze chroniąc moją łysą glacę przed skwarem. Jest i kot. Bez kapelusza, ale za to z laseczką : 5 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dublekil Napisano 4 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Postawiony kołnierz polówki - jest klasa i styl. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Moze mi ktoś merytorycznie (najlepiej kolega @dublekil) wytłumaczyć czemu postawiony kołnierzyk w sportowej koszulce jaką jest polo założonej do lnianych szortów z podwiniętymi nogawkami i boat shoes przed pływaniem małą żaglówką to taka wiocha? Bo według mnie to tylko popularny pogląd powstały na kanwie uprzedzeń do osób które w latach 90tych przy anturażu ordynarnej, metalowej biżuterii próbowały manifestować swoje poczucie bycia cool i jest krzywdzący dla wysłużonej, sportowej koszulki polo 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 No i jeszcze kilka zdjęć od Lacoste i Ralpha Laurena - dwóch marek które o koszulce polo mogą powiedzieć naprawdę dużo 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Postawiony kołnierzyk polówki wygląda kozacko, zawadiacko - ale niepoważnie. Pasuje chyba tylko hrabiemy D. Na łódź polo, szorty, boat shoes jak najbardziej, ale bez wygibasów. Koszulę też byś tak założył, "bo się da"? To że lacoste takie wrzuca reklamy, nie znaczy że jest to dobre, tak jak np. ostatnio Oscar Jacobson wychwala "pederastki". edit: pisząc o hrabim oczywiście nie miałem na myśli koszulki polo, bo wtedy jeszcze ich nie było Edit2: zważ jeszcze na te polo od RL - ich logo, czyli koń wnet będzie większe od samej polowki - to przykład złego kierunku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 18 minut temu, Krzysiek_W napisał: wnet będzie większe od samej polowki 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 @Krzysiek_W zgadzam sie jak najbardziej, że postawiony kołnierzyk nie dodaje powagi tylko luzu a idąc na żaglówkę każdy z nas myśli raczej o tym drugim 😉 jeśli mam postawiony kołnierzyk w koszulce polo to w sumie często ze względów praktycznych - osłabia przed wiatrem i słońcem, nie jakoś szczególnie ale zawsze 😉 no i nie sprawdzam przy każdej okazji w lustrze czy kołnierzyk stoi jak płot i nie poprawiam co chwila jak węzeł krawata ☺ co do logo na koszulkach RL faktycznie jest seria Big Pony ale firma nie promuje jej jakoś specjalnie wiec nie ma sie czego bać 🙂 części garderoby które maja sportowy rodowód można według nie nosić z większym luzem szczególnie jeśli faktycznie uprawiamy w nich jakis sport albo chociaż leżymy na lezaku i pijemy drinka (nie wspomnę o piwie no bo postawiony kołnierzyk i piwo to dla połowy forumowiczow juz totalna przesada 🙂) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 21 minut temu, Szydlowsky napisał: Nie umiałem właśnie tego znaleźć, dzięki 18 minut temu, DolceGusto napisał: @Krzysiek_W zgadzam sie jak najbardziej, że postawiony kołnierzyk nie dodaje powagi tylko luzu a idąc na żaglówkę każdy z nas myśli raczej o tym drugim 😉 jeśli mam postawiony kołnierzyk w koszulce polo to w sumie często ze względów praktycznych - osłabia przed wiatrem i słońcem, nie jakoś szczególnie ale zawsze 😉 Ale w domu chyba nie masz takich "wiatrów" że musisz zasłaniać kark? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 To w hotelu, wychodziłem rano na żaglówkę, na wodzie wieje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 4 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2018 47 minut temu, DolceGusto napisał: To w hotelu, wychodziłem rano na żaglówkę, na wodzie wieje 🙂 Studencka Elegancja o Koszulkach Polo 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 5 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 10 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2018 Panowie, czy nie właśnie o to w tym wszystkim chodzi żeby się wyróżniać i odróżniać w ramach pewnej subkultury? Mnie kontrowersje, które budzę, jeszcze bardziej nakręcaja. Np. kiedy słyszę w pracy, że nie ma sensu wydawać ponad 1k zł na buty, kiedy można kupić za 300, albo jak przychodzę pod krawatem słyszę 'pa na tego'. A pracuje w instytucji, która ludziom z zewnątrz wprost kojarzy się z formalnumowy strojem. Takie 'docinki' jeszcze bardziej mnie motywują i przekonują, że jestem oryginalny i w pewnym sensie dzięki temu lepszy. Komuś wystarczy do tego tylko krawat, ktoś inny potrzebuje aż kiltu. Spódnicy. Ważne, żeby on miał z tego frajdę, krzywdy nikomu nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Czujesz się lepszy od innych ze względu na to co na siebie zakładasz? Mam nadzieję, że to tylko słaba prowokacja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2018 Casual niedzielny w Wizz air half maraton Katowice. Było "dość" ciepło 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 @ciasteczkowy, skąd marynara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 Marynarka Massimo Dutti, koszula Charles Tytyryty, spodnie Reserved;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 Toż to na pierwszy rzut oka widać, że to MD. @ciasteczkowy - będziesz uprzejmy jakiś namiar na laczki? Model, link, markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 3 godziny temu, MH_fan napisał: Toż to na pierwszy rzut oka widać, że to MD. Nie wiem, dla mnie nie widać Nie bylem nigdy w sklepie MD, a z ich towaru mam tylko krawat i kilka poszetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 13 hours ago, MH_fan said: Toż to na pierwszy rzut oka widać, że to MD. @ciasteczkowy - będziesz uprzejmy jakiś namiar na laczki? Model, link, markę? Laczki to Gino Rossi upolowane na Zalando Lounge. Nie potrafię ich nigdzie indziej znaleźć, więc przypuszczam że to mogła być końcówka ubiegłorocznej kolekcji. Najbliższe co mogłem znaleźć to to: https://www.eobuwie.com.pl/polbuty-gino-rossi-alan-mpv491-y01-xbxb-2557-t-82-59.html (ale moje są ładniejsze;D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 13 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Kolor koszuli przerysowany na zdjęciach, w rzeczywistości jest bardziej blady ale próby edycji nie zbliżyły fotki do rzeczywistościWysłane z mojego LG V30 przy użyciu Tapatalka 4 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Marynarka Vistula // koszula Charles T // gacie H&M // buty BerwickWszelkie uwagi miłe widziane:) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 2 godziny temu, ciasteczkowy napisał: Wszelkie uwagi miłe widziane:) Bardzo fajny zestaw. Z ciekawości, marynarka z nakładanymi kieszeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi