Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 7 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Przypasował mi zestaw z kamizelką na cieplejsze dni, gdy nie jest konieczna marynarka. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Wczoraj było tak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 12 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2017 2 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 18 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Koszulę lnianą nabyłem cztery lata temu w Japonii. Rękawy nie są podwinięte ani skrócone. Ich długość jest deklarowana jako 2/3, ale dla mnie to prawie 1/2. Do tego ma drut w brzegu kołnierzyka. Rzadko noszę, ale lubię. Panama marki Vintimilla. 1 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 20 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 3 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 21 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Popover od Zack Roman pierwszy raz na grzbiecie. Bardzo fajny materiał. 1 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 24 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Kilka pomysłów na lato i pozdrowienia z Granady 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 @Kyle ta mieszanka lnu z bawełną jest bardzo fajna. W sam raz na upały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 Dnia 3.07.2017 o 22:00, 4inHand napisał: Na Morzu Północnym Czy to S/Y Fryderyk Chopin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 11 godzin temu, Wuj napisał: Czy to S/Y Fryderyk Chopin? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 3 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2017 14 godzin temu, 4inHand napisał: Tak Eh, piękne wspomnienia, prawie pół roku na nim pływałem... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 5 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2017 Prosty zestaw z dzisiaj. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Trochę paskowo marynarka Uli Schott - TKMAxx, koszula M&S, poszetka Roda, spodnie Zanella, buty Testoni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 A dziś w roli głównej dżinsy... bez paska 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 A dziś w roli głównej dżinsy... bez paska -o Co to za dżinsy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 (edytowane) Dnia 7.08.2017 o 09:14, Jackuzzi89 napisał: Co to za dżinsy? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk H&M - obecne wyprzedaże, w wolnej chwili mogę sprawdzić numer produktu. Sprawdziłem, to model 0461018001, w sklepie internetowym dostępne są pod tym linkiem - http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0461018001.html#Niebieski denim Edytowane 10 Sierpień 2017 przez Outdersen uzupełnienie wpisu o dodatkową treść (rozszerzenie odpowiedzi na pytanie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Dnia 5.08.2017 o 23:50, Outdersen napisał: Prosty zestaw z dzisiaj. Pochwal się wreszcie skąd spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 obstawiam Zack Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Godzinę temu, albinos napisał: obstawiam Zack Roman Błędnie Choć byłem ostatnio w butiku u Romana i faktycznie ładne ma te rzeczy. Godzinę temu, JD! napisał: Pochwal się wreszcie skąd spodnie Nie jest to gotowy produkt, ani owoc współpracy z jakąkolwiek inną marką, rezultatem szycia na miarę również nie jest, ciężko jest więc tu się czymkolwiek chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziaku Napisano 7 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Dzisiaj tak, z samodzielnie wykonaną poszetką w brustaszy :) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 8 godzin temu, Outdersen napisał: Nie jest to gotowy produkt, ani owoc współpracy z jakąkolwiek inną marką, rezultatem szycia na miarę również nie jest, ciężko jest więc tu się czymkolwiek chwalić Są ładne, więc warto przynajmniej pochwalić źródło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 10 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 Marynarka Pal Zileri,spodnie Zaremba bespoke,buty Kamiński. 2 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 Te loafersy, to jedne z ładniejszych butów które widziałem. Proponowałbym zrobić większe zdjęcie i zamieścić ich fotkę, bo naprawdę na to zasługują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 16 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Pozdrowienia ze Szkocji Oczywiście nie złamałem zasady, że jedną marynarkę mam ze sobą zawsze, ale ogólnie na wyjeździe rządził sweter w kolorze paprykarza szczecińskiego, który powoli robi się już sławny u mnie na fejsie. Teraz szukam czegoś lepszego gatunkowo, ale chętnie w tym samym kolorze 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 18 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 2 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi