Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 No dobra- wczoraj było zbyt brązowo to dzisiaj będzie oliwkowo . Buty te same. Ostatnio rozruszał się na forum temat m-65, więc sobie przypomniałem o swojej... wariacji na temat tego modelu, który zakupiłem jesienią ubiegłego roku. Całą zimę w szafie przeleżała, a za chwilę będzie jak znalazł. Trochę wiatrem podszyta i gdyby nie wełniana kamizelka to bym zmarzł . Poza tym bardzo twarzowa, moja żona twierdzi wręcz, że ta kurtka za "dwie stówy" bije na głowę większość moich, ostatnimi czasy nabytych, marynarek . Krawat się ździebko podwinął : 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 @Tanatos70 Punkt dla Żony , a o nogawkach nic nie mówiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 5 minut temu, secondhand_man napisał: @Tanatos70 Punkt dla Żony , a o nogawkach nic nie mówiła ? W sensie, że podwijam do "glanów", czy że skracam pod trzewiki (no nie będę udawał, że mi się ostatnio trochę urosło) ? Nie wiem, czy w ogóle ogarnia co się tam u dołu dzieje . W przeciwnym razie zauważyłaby te kilkadziesiąt nowych par butów i miałbym kłopoty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 Podwijanie... a tym samym długość . Moja nie ogarnia zegarków chociaz akurat nie szaleje w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 @Tanatos70, pamiętasz gdzie kupiłeś tę kurtkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 19 minut temu, Pepo napisał: @Tanatos70, pamiętasz gdzie kupiłeś tę kurtkę? https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=233021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 35 minut temu, Pepo napisał: @Tanatos70, pamiętasz gdzie kupiłeś tę kurtkę? To najlepszy zakup z tkmaxa ostatnich czasów dla kilku osób z forum jak zobaczę taką jeszcze jedna to kupię sobie na zapas jak obecna się zniszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 Strój stosowny do pięknych okoliczności przyrody, czyli Barbour (jest już w zerówce, bo ma sześć lat) i tweedowe spodnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Marynarka no name Koszula MiMe Krawat Hemley Poszetka MiMe Buty Loake 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Polubiliśmy się z marynarką 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 21 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Marynarka Jake's Koszula, poszetka MiMe Krawat poszetka.com Buty SP 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 22 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 M65 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Dzisiaj ładnie i słonecznie w Gdańsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 23 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 24 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 26 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Dziś wczesnym rankiem służba w organach więc potrzeba jeszcze więcej warstw. kurtka - Strellson marynarka - Hackett cardigan - Boggi koszula - Stenströms krawat - Poszetka.com poszetka - japońska szmatka buty - SP 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Sezon wykopaliskowy nam się na dobre zaczął i w tygodniu nie miałem czasu na głupoty . Przy niedzieli jednak nie wypadało nie założyć kolejnej już (nawet nie próbuję sam siebie oszukiwać, że ostatniej ) "nowonabytej" peerelki: 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Marynarka: MangoKardigan: SuSuKoszula: Trashness 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Aaa... to białe to to... na ramieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Aaa... to białe to to... na ramieniu? Torba z obiadem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 28 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 Nie wiem, co to ostatnio za moda: krawat do kurtki dżinsowej. Ani to eleganckie, ani ładne, ani też pewnie wygodne. A, że widzę już któreś z kolei takie zestawienie, również nie oryginalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 5 minut temu, bodzixon napisał: Nie wiem, co to ostatnio za moda: krawat do kurtki dżinsowej. Ani to eleganckie, ani ładne, ani też pewnie wygodne. A, że widzę już któreś z kolei takie zestawienie, również nie oryginalne... No oryginalnie może nie jest, ale do bólu nieformalnie - OCBD i knitted tie raczej się lubią, dlaczego miałyby nie polubić się jeszcze z denimową kurtką? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2017 1 minutę temu, Victor napisał: No oryginalnie może nie jest, ale do bólu nieformalnie - OCBD i knitted tie raczej się lubią, dlaczego miałyby nie polubić się jeszcze z denimową kurtką? A to już nieformalnych marynarek kupić nie można? A kardigan, a v-neck? Buty ładne, spodnie ładne, koszula ok, krawat fajny... i ta kurtka - jak wół do karety Mi się to nie podoba, taki casual na siłę, ale jak lubisz to noś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi