Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Zestaw oklepany, ale nadspodziewanie często w użyciu i... czapka nowa : 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 22 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Dzisiaj ta sama czapka, bardzo się polubiliśmy : EDIT: kot był, popatrzył z politowaniem i zajął się swoimi sprawami: 1 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 22 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Każdy jeleń lubi zieleń 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 23 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 23 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Marynarka: Suitsupply Spodnie: Benevento Koszula: Miler Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 24 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2017 Cześć po dłuższej przerwie! Z góry przepraszam za jakość (niczym zdjęcie robione kalkulatorem) oraz delikatny bałagan za plecami. Bardzo dobrze się czuję w załączonym zestawie tak więc stwierdzilem, że wrzucę. A co mi tam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Dzisiaj ostatni dzień pobytu w Anglii. Tweed musiał być * Brook Taverner * Tyrwhitt * Poszetka * sweter Wólczanka * Herring 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Dzisiaj ostatni dzień pobytu w Anglii. Tweed musiał być Fioletowy sweter na pewno Ci pasował do reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Tak, nie widzę problemów z łączeniem fioletu i granatu. A brąz jest neutralny i też pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Na zdjęciach marynarka jest zielona. To jest chyba powód wrażenia niedopasowania kolorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Chciałem tylko dodać że choćby marynarka była zielona to dopasowanie kolorów jest zgodne z wszelkimi regułami. Fiolet jest kolorem komplementarnym z zielenią. Zestaw poniżej całkowicie poprawny, co do zasady, choć być może trochę awangardowy że względu na nasycenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 Dnia 23.01.2017 o 11:55, Aron napisał: Marynarka: Suitsupply Spodnie: Benevento Koszula: Miler Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Kradnę zestaw: krawat koszula!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2017 @michau @Dapi W tym bardzo ciekawym zestawie @blekita marynarka i sweter mają kolory w odcieniach bliżej ciepła, a krawat na zdjęciu raczej stalowy zimny. Ale co tam zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2017 @michau @Dapi W tym bardzo ciekawym zestawie @blekita marynarka i sweter mają kolory w odcieniach bliżej ciepła, a krawat na zdjęciu raczej stalowy zimny. Ale co tam zdjęcie... Koordynacja ze zdjęcia wstawionego przez Dapiego mi odpowiada. Może gdybym zobaczył zdjęcie całej sylwetki Błękita to odniósł bym inne wrażenie. Teraz miałem wrażenie, że dzieje się zbyt wiele kolorystycznie. Zieleń, brąz, fiolet, granat, szarość, błękit. I tym wszystkim najmniej mi grał fiolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Kiedyś miałem pomysł na taką totalnie casualową marynarkę. Okazała się ona bardzo trudna do zagospodarowania, brak butonierki też był celowym działaniem. Zawsze trudno mi się w niej odnaleźć Chyba jedne z jej ostatnich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Home Office - czas na kawę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Widzę że kawa nasza, polska, po turecku, że czuć ten piach! A skąd filiżanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 2 godziny temu, swordfishtrombone napisał: Widzę że kawa nasza, polska, po turecku, że czuć ten piach! A skąd filiżanka? Kawa z Wiednia po turecku z piachem, filiżanka z Chodzieży lat 70-tych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 4 minuty temu, xkoziol napisał: @Midlife-Crisis - poważnie podchodzisz do "home office", ja zgoła inaczej ... ale tylko jak mam shooting do CMDCNS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 29 minut temu, xkoziol napisał: @Midlife-Crisis - poważnie podchodzisz do "home office", ja zgoła inaczej Co kto lubi 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 11 minut temu, maciato napisał: Co kto lubi 😉 Jak mocno podkręci ogrzewanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 @Midlife-Crisis - poważnie podchodzisz do "home office", ja zgoła inaczej Ale jeśli na stopach kapcie to już jest trochę luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi