constantin Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Może na nim jest w porządku bo jest kilkadziesiąt razy mniejszy od monitora... ? Coś jest na rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Nie, zdjęcie robione w najlepszej rozdzielczości jaką posiada telefon. Po zrzuceniu robi się całe czarne i musiałem rozjaśnić oraz pobawić się kontrastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 No trudno, może następne będzie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 No trudno, może następne będzie lepsze Będzie znacznie lepsze, jeżeli będziesz fotografował siebie w miejscu dobrze oświetlonym. Każdym aparatem można zrobić dobre zdjęcie, niestety nie w każdych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Będzie znacznie lepsze, jeżeli będziesz fotografował siebie w miejscu dobrze oświetlonym. Każdym aparatem można zrobić dobre zdjęcie, niestety nie w każdych warunkach. To było na szybko przed wyjściem, zresztą jak pisałem na telefonie wszystko wygląda w porządku, a po zrzuceniu na dysk coś się psuje i nie potrafię tego wyjaśnić ani naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Wyjaśnienie jest proste, na takiej małej matrycy, jakiej rozdzielczości byś nie miał, to szumy i tak będą widoczne, więc nie będzie dobrego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Posty odchodzące od tematu usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Moja interpretacja preppy w wersji z bluzą rugby. Wnioskując z komentarzy na blogu chyba średnio udana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Bardzo fajnie,może trochę za ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Jest fajnie 'do marynarki'. Ona mi w tym zestawie nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 A ja nie ogarniam zakładania tej "bluzy" rugby na koszulę z krawatem. Mam taką jedną bluzę, ale konsystencją bardziej przypomina ona koszulkę polo, tyle że ma długi rękaw i nawet założenie pod nią dopasowanego t-shirtu już by mnie raziło, a co dopiero koszuli i krawata. Wygląda to odrobinę dziwnie, podobnie jak zakładanie na dwóch polówek, jednej na drugą. Aczkolwiek zestaw wygląda całkiem fajnie, pewnie przez bardzo dobre dopasowanie kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 A sweterek na koszule zakladasz? Poza tym 'konsystencja polo' kloci mi sie z 'rugby'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Otóż to. Jest rugby, jest i polo z długim rękawem. To dwie zupełnie odrębne rzeczy. Moim zdaniem typowe rugby na koszulę nadaje się idealnie. Można kwestionować sprawę łączenia samego rugby z krawatem, ale w kwestii grubości i faktury jak najbardziej się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 To teraz ja: http://the-bigwig.blogspot.com/2013/05/casual-to-i-owo.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Static -> znowu super Secondhand Dandy -> o ile nie jestem przeciwnikiem łączenia bluzy rugby z koszulą a nawet krawatem to Tobie się to nie udało tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 A sweterek na koszule zakladasz? Poza tym 'konsystencja polo' kloci mi sie z 'rugby'. Na czym polega różnica pomiędzy tymi bluzami/bluzkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Rugby to gruba i wytrzymała bluza. Polówka z długimi czy krótkimi rękawami to pique (cienka pika bawełniana). Dzięki Filip! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Pomarańcze i szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Małpka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Małpka Chodzisz po ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Małpka Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Chodzisz po ścianie? Nie mam pojęcia dlaczego, ale zdjęcia ładowane z Iphona przekręcają sie o 90 stopni. Co to za buty? Buty to KIOMI, "budżetowe woły robocze" kupione na zalando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Pomarańcze i szarości. Moim zdaniem poszetka za bardzo dopasowana, widziałbym zamiast pomarańczowej granatową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 Poszetka - akurat mam podobną w granacie - muszę spróbować przy najbliższej okazji. Buty rzeczywiście mają swoje lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 wczorajszy spacer z Vegą bardzo wcześnie rano więcej nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi