Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

No trudno, może następne będzie lepsze  ;)

Będzie znacznie lepsze, jeżeli będziesz fotografował siebie w miejscu dobrze oświetlonym. Każdym aparatem można zrobić dobre zdjęcie, niestety nie w każdych warunkach.

Opublikowano

Będzie znacznie lepsze, jeżeli będziesz fotografował siebie w miejscu dobrze oświetlonym. Każdym aparatem można zrobić dobre zdjęcie, niestety nie w każdych warunkach.

To było na szybko przed wyjściem, zresztą jak pisałem na telefonie wszystko wygląda w porządku, a po zrzuceniu na dysk coś się psuje i nie potrafię tego wyjaśnić ani naprawić.

Opublikowano

A ja nie ogarniam zakładania tej "bluzy" rugby na koszulę z krawatem. Mam taką jedną bluzę, ale konsystencją bardziej przypomina ona koszulkę polo, tyle że ma długi rękaw i nawet założenie pod nią dopasowanego t-shirtu już by mnie raziło, a co dopiero koszuli i krawata. Wygląda to odrobinę dziwnie, podobnie jak zakładanie na dwóch polówek, jednej na drugą. Aczkolwiek zestaw wygląda całkiem fajnie, pewnie przez bardzo dobre dopasowanie kolorystyczne.

Opublikowano

Otóż to. Jest rugby, jest i polo z długim rękawem. To dwie zupełnie odrębne rzeczy. Moim zdaniem typowe rugby na koszulę nadaje się idealnie. Można kwestionować sprawę łączenia samego rugby z krawatem, ale w kwestii grubości i faktury jak najbardziej się nadaje. 

Opublikowano

Chodzisz po ścianie?

Nie mam pojęcia dlaczego, ale zdjęcia ładowane z Iphona przekręcają sie o 90 stopni.

Co to za buty?

Buty to KIOMI, "budżetowe woły robocze" kupione na zalando.