Krzyś Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Popieram przedmówców, zmienić marynarkę (lub skrócić tą), zmienić koszulę (+ odpiąć guzik lub dać krawat), zmienić gatki na bardziej dopasowane do sylwetki, zmienić buty oraz zmienić tło samojebki i będzie git malinowo ps. scio me nihil scire Haha, innymi słowy: zmień wszystko, a będzie dobrze Dzięki za rady. Dobra, to Panowie: 1) o ile skrócić marynarkę? 2) co do spodni... hmm. bez krawca ciężko będzie, bo dobrać cokolwiek na moją sylwetkę łatwo nie jest.. 102 w pasie przy 177cmm, jeszcze żeby uda się mieściły(albo nie pływały, jak w tych)... Pokombinujemy. Ach, i jeszcze pytanie co do butów, co Ci w nich nie pasuje, Federalles ? Na poprzednim zdjęciu kolory sprane, bo wysokie ISO, wiec może tutaj wypadają lepiej: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6b0a4ad663dea5a0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Ja to widzę tak: 1) Marynarki nie da się skrócić bez zmiany jej proporcji więc poprostu daj sobie z nią spokój. 2) Co do koszuli to ostatni guzik odpięty plus to że wg mnie w relacji marynarka/koszula musi być parę koloro-tonów odcienia różnicy - ja mam bardzo prostą zasadę, koszula biała/błekitna ew drobna jasna krateczka i jesteś w stanie założyć do niej w zasadzie marynarkę w każdym kolorze, i wcześniej wspomniany wymóg jest spełniony. 3) Spodnie rzeczywiście zbyt wiszą, ale tak jak powiedziałeś to sprawa ciężkich do ogarnięcia wymiarów, aczkolwiek myślę musisz poprostu bardziej przyłożyć się do szukania. J 4) Buty Bugatti, ale niepotrzebnie przesadzili z tymi szwami i skórzanym kawałkiem z logo, ale relatywnie z całego zestawu to chyba one najbardziej dają radę - nogawka zasłoni te gorsze części buta i mamy prawie ze klasycze chukka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Marynarka nie wygląda źle, a jej długość z tego zdjęcia ciężko ocenić (zrobione z góry, co skraca nogi). Zrób sobie zdjęcie całej sylwetki z oddalenia i z poziomu bioder i wtedy oceń długość. Najgorzej wg mnie wyglądają spodnie, może grubszy materiał (dżins, flanela, jeśli lubisz) będzie się układał lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Kreatywny, ładna marynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Static mógłbyś napisac coś więcej o marynarce? Szukam DOKŁADNIE takiej samej od dłuższego czasu. Niestety bezskutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Static mógłbyś napisac coś więcej o marynarce? Szukam DOKŁADNIE takiej samej od dłuższego czasu. Niestety bezskutecznie Ubiegłoroczna kolekcja Zary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Static mógłbyś napisac coś więcej o marynarce? Szukam DOKŁADNIE takiej samej od dłuższego czasu. Niestety bezskutecznie Ubiegłoroczna kolekcja Zary. Widział ktoś może w odmętach Internetu podobną do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharleZ Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 @Borys - ta wydaje mi się dość podobna - http://bytom.com.pl/marynarki,marynarka-bd1-02-58a-113-k-1401-8813-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Panowie, nie róbcie parodii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 . Czy tylko mi się wydaje że ta marynarka ma za krótkie rękawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Bardzo fajne buty. Mógłbym prosić o model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 maciejj - http://www.runcolors.pl/pl/product/ml574sgw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Serdeczne dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 kolorowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirujący Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 No dobra, to i ja się przedstawię. Prosze nie bić, bo to pierwszy post, i pierwsze próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 pafcio0 - kolorowo kolorowo i jak dla mnie aż zbyt kolorowo. W tym przypadku od przybytku głowa jednak boli. Ale wielki plus za koszule w moja ulubiona kratkę w ulubionym kolorze. Styleman - zestaw bardzo fajnie dobrany. Nie jestem pewien jedynie tych New Balanców, bo z tego co pamiętam to pierwszy zestaw z tego typu butami który u Ciebie widzę, aczkolwiek nawet z nimi jest to wszystko spójne. Gdzieś ten element hipsterstwa w tym zestawieniu dzięki tym butom bez wątpienia jest, ale jest on pozytywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Panowie, jak ktoś chce natychmiast wylecieć z forum, to zapraszam do kontynuowania dyskusji w takim tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Jak tylko znajdą dziś chwilę zajmę się sprawą dyskutantów, którzy z taką radością wyzłośliwiali się na sobie. Do tego czasu macie okazję wykazać się ODROBINĄ kultury, a posty chwilowo zostają. Panowie, co to w ogóle za poziom dyskusji? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharleZ Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 wtorek odstający kołnierz na drugim zdjęciu to wina "wygięcia się" przy robieniu zdjęcia pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ati Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 wtorek wtf0675.jpg wtf0677.jpg odstający kołnierz na drugim zdjęciu to wina "wygięcia się" przy robieniu zdjęcia pozdrawiam Z czego jest ta marynarka (skład)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Bardzo zgrabny zestaw ale też nurtuje mnie materiał marynarki. Bawełna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi