Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram przedmówców, zmienić marynarkę (lub skrócić tą), zmienić koszulę (+ odpiąć guzik lub dać krawat), zmienić gatki na bardziej dopasowane do sylwetki, zmienić buty oraz zmienić tło samojebki i będzie git malinowo  :)  

ps. scio me nihil scire

Haha, innymi słowy: zmień wszystko, a będzie dobrze ;) Dzięki za rady.

Dobra, to Panowie:

1) o ile skrócić marynarkę?

2) co do spodni... hmm. bez krawca ciężko będzie, bo dobrać cokolwiek na moją sylwetkę łatwo nie jest.. 102 w pasie przy 177cmm, jeszcze żeby uda się mieściły(albo nie pływały, jak w tych)... Pokombinujemy.

Ach, i jeszcze pytanie co do butów, co Ci w nich nie pasuje, Federalles ? Na poprzednim zdjęciu kolory sprane, bo wysokie ISO, wiec może tutaj wypadają lepiej: ;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6b0a4ad663dea5a0.html

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja to widzę tak:

1) Marynarki nie da się skrócić bez zmiany jej proporcji więc poprostu daj sobie z nią spokój.

2) Co do koszuli to ostatni guzik odpięty plus to że wg mnie w relacji marynarka/koszula musi być parę koloro-tonów odcienia różnicy - ja mam bardzo prostą zasadę, koszula biała/błekitna ew drobna jasna krateczka i jesteś w stanie założyć do niej w zasadzie marynarkę w każdym kolorze, i wcześniej wspomniany wymóg jest spełniony.

3) Spodnie rzeczywiście zbyt wiszą, ale tak jak powiedziałeś to sprawa ciężkich do ogarnięcia wymiarów, aczkolwiek myślę musisz poprostu bardziej przyłożyć się do szukania. :) J

4) Buty Bugatti, ale niepotrzebnie przesadzili z tymi szwami i skórzanym kawałkiem z logo, ale relatywnie z całego zestawu to chyba one najbardziej dają radę - nogawka zasłoni te gorsze części buta i mamy prawie ze klasycze chukka. :)

Opublikowano

Marynarka nie wygląda źle, a jej długość z tego zdjęcia ciężko ocenić (zrobione z góry, co skraca nogi). Zrób sobie zdjęcie całej sylwetki z oddalenia i z poziomu bioder i wtedy oceń długość. Najgorzej wg mnie wyglądają spodnie, może grubszy materiał (dżins, flanela, jeśli lubisz) będzie się układał lepiej?

Opublikowano

3.jpg

Static mógłbyś napisac coś więcej o marynarce? Szukam DOKŁADNIE takiej samej od dłuższego czasu. Niestety bezskutecznie :(

Ubiegłoroczna kolekcja Zary.

Widział ktoś może w odmętach Internetu podobną do kupienia? 

Opublikowano

pafcio0 - kolorowo kolorowo i jak dla mnie aż zbyt kolorowo. W tym przypadku od przybytku głowa jednak boli. Ale wielki plus za koszule w moja ulubiona kratkę w ulubionym kolorze. :DStyleman - zestaw bardzo fajnie dobrany. Nie jestem pewien jedynie tych New Balanców, bo z tego co pamiętam to pierwszy zestaw z tego typu butami który u Ciebie widzę, aczkolwiek nawet z nimi jest to wszystko spójne. Gdzieś ten element hipsterstwa w tym zestawieniu dzięki tym butom bez wątpienia jest, ale jest on pozytywny.

Opublikowano

Jak tylko znajdą dziś chwilę zajmę się  sprawą dyskutantów, którzy z taką radością wyzłośliwiali się na sobie. Do tego czasu macie okazję wykazać się ODROBINĄ kultury, a posty chwilowo zostają. Panowie, co to w ogóle za poziom dyskusji? 

• Oceniam pozytywnie 3