NieMy Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 To poleć, proszę, jakieś chinosy na szerokie uda. Gant model Soho. Mam dwie pary i obie, pomimo ciężkiego katowania, przeżyły 2 lata. Słabo jednak z dostępnością w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Ja mam Benevento slimy, w udzie nie są węższe niż większośc slimów innych marek - w analogicznym rozmiarze. Mam i garniturowe i chino X-press. Bardzo dobre, ladne i wygodne spodnie Benevento slim odpadają jeżeli ktoś ma rozbudowane uda. Ja mam dwie pary regular i w bawełnianych jest na styk w udach przy optymalnym pasie, a w przypadku lniany zamówiłem o rozmiar większe i zwęziłem u krawcowej.@benevento.pl - czy jest możliwość zamówienia spodni, które od razu w pasie mają rozmiar mniej niż w biodrach i udach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 11 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2015 @benevento.pl - czy jest możliwość zamówienia spodni, które od razu w pasie mają rozmiar mniej niż w biodrach i udach? Pewnie nie byłoby wielkiego problemu, biorąc pod uwagę, że mi szyją na niestandardowe wymiary jakie im podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Gant model Soho. Mam dwie pary i obie, pomimo ciężkiego katowania, przeżyły 2 lata. Słabo jednak z dostępnością w Polsce. Ok, dzięki. U mnie sytuacja była już w pewnym momencie tak kryzysowa, że nie sposób było dobrać cokolwiek. Od roku leczę kontuzję, sportu dużo mniej i powoli się normuje, ale wątpię, żebym kiedykolwiek wbił się w większość z tego, co sprzedawane jest w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 24 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2015 Ja się pytam czy któryś z kolegów ma doświadczenie ze spodniami Siviglia? Z tego co znalazłem w necie to jakość bardzo dobra. Wydają się jednak być bardzo "wyslimowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Benevento slim odpadają jeżeli ktoś ma rozbudowane uda. Ja mam dwie pary regular i w bawełnianych jest na styk w udach przy optymalnym pasie, a w przypadku lniany zamówiłem o rozmiar większe i zwęziłem u krawcowej. @benevento.pl - czy jest możliwość zamówienia spodni, które od razu w pasie mają rozmiar mniej niż w biodrach i udach? Wprowadzamy opcję Custom do nowej odsłony sklepu. Będzie możliwa modyfikacja spodni, do danego wymiaru jakiego Pan sobie życzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Czego będzie dotyczyła modyfikacja? Będzie można podać każdy wymiar spodni? Najbardziej interesuje mnie ingerencja w wysokość stanu spodni przód/tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Będzie wiele opcji do wykorzystania w tym rodzaj kieszonek, zakładki, zaszewki, mankiety, długości i szerokości pasa dużo szersza opcja niż w regularnej sprzedaży itp. Na początku opcja stan spodni będzie dostępna w dwóch wysokościach, zobaczymy jak dalej ten pomysł się będzie rozwijał. Będziemy być może modyfikować konfigurator, zależnie od wymagań klientów i zapraszam do wyrażania uwag ponieważ możemy stworzyć wspólnie tę opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Dodałbym opcję szlufki/guziki na szelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadrian Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Podpisuję się pod propozycją Pepo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Cześć, mam jedne spodnie chino lekko za długie, aczkolwiek zamiast skracać, wolałbym zrobić manszet, czy to dopuszczalne w spodniach nieformalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Manszet jest nieformalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Dodałbym opcję szlufki/guziki na szelki Będzie taka opcja do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Będzie wiele opcji do wykorzystania w tym rodzaj kieszonek, zakładki, zaszewki, mankiety, długości i szerokości pasa dużo szersza opcja niż w regularnej sprzedaży itp. Na początku opcja stan spodni będzie dostępna w dwóch wysokościach, zobaczymy jak dalej ten pomysł się będzie rozwijał. Będziemy być może modyfikować konfigurator, zależnie od wymagań klientów i zapraszam do wyrażania uwag ponieważ możemy stworzyć wspólnie tę opcję. Przede wszystkim w udach, tak żeby można było dobrać spodnie odpowiednie w pasie, obszerniejsze w udach i nie szerokie jak dzwony w kostkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasinski Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Panowie, gdzie szukać materiałowych spodni, beżowe, szare, może jakaś krata, ogólnie styl smart casual, mając wąski pas między 30 a 32 i duże uda? Przy okazji, żeby szerokość nogawki nie przypominała dzwonów? Najłatwiej znaleźć dżisny, w Big Starze jest linia z elastanem w udach i z nich jestem zadowolony, lecz gdzie nie pójdę to mam problem z materiałowymi. Zara odpada, gdy już się wcisnę w linię comfort to na udach odciska się nawet materiał z kieszeni. Chciałbym znaleźć coś w przedziale do 200zł. Będę ogromnie wdzięczny za propozycje i namiary. Pozdrawiam MK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Jeśli nie mogę znależć pasujących, kupuję rozmiar większe i zmniejszam w pasie oraz zwiężam nogawkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Z gotowych, kupowałem chinosy GAP, które dla jednego koloru miały kilka fasonów. I ostatecznie jakiś pozostał. Choć pewnie faktycznie u Ciebie trzeba będzie pomyśleć o zwężeniu pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Jakiej jakości są spodnie chino z Hilfingera? Trafił mi się akurat 25% rabat na nieprzecenione produkty z answear.com i zastanawiam się nad kupnem tego modelu: http://answear.com/556400-tommy-hilfiger-tailored-spodnie-william.html?b=/p/spodnie-237-k.html/spodnie/p-1/r-60/o-n Z rabatem wyjdzie ok. 337 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Mam 3 pary spodni TH (2xchino, jedne sztruksy), za każdą dałem 100-150 zł (tikey, jedne z Allegro), w tej cenie ok. Nie wiem, jak to określić - porządne, ale bez rewelacji. Np. w sztruksach na kolanach dość szybko przeciera się materiał (od wewnątrz, co ciekawe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Najprawdopodobniej mam te spodnie o których pytasz i mają dobry materiał (grubszy i przyjemny w dotyku). Dobrze wykonane ale ceny normalnej bym nie dał, sam zapłaciłem ok 150zl i za tyle bym je kupił ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Potwierdzam słowa poprzedników. W TK Maxx normalna cena to 200 zł i chyba tyle są warte. Nie jestem pewien czy ponad 300 zł to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Ok w takim układzie odpuszczam dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Mogę się mylić, ale linia Tailored w TKM się nie trafia. Najczęściej na wieszakach można trafić zwykłęgo TH, model Mercer. Jak nie masz ciśnienia to poczekaj, na answear cena z czasem powinna spaść do około 50-70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Panowie mam spodnie chino z Medicine, paragon zachowany etc. Po pół roku wyglądają one no powiedzmy sobie szczerze, "tak sobie". Prane może ze 3, 4 razy, pełno przetarć (zwłaszcza w okolicach "siedzenia" ), kolor stracił na sile itp. Zwłaszcza z tyłu na tylnych kieszeniach od przetarć, nie wiem jak to nazwać, wyłażą takie lśniące fragmenty materiału. Czy spróbować je reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Jeśli kupowałeś na answear to jakieś szanse masz (choć małe). Jeśli w sklepie stacjonarnym to bym sobie odpuścił. Generalnie jest to jedna z tańszych sieciówek (przebrandowany Reporter), więc nie liczyłbym nawet na dostateczną jakość ich produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi