Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pętelka się sprawdza. Szczególnie pomaga, kiedy zrzucisz przysłowiowego "kilograma" i nie zdążysz jeszcze zwęzić spodni.

Pętelka sprawdzi się również jak załapiesz kilograma. Dzięki tej pętelce (szlufka?) pasek się trzyma a dodatkowo nie 'przewraca' się na drugą stronę. (nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem)
Opublikowano

nie :).

To znaczy że problem Cię nie dotyczy :D

Ten "dodatkowy kilogram" jak się siada może wypchnąć pasek tak, że przy wstawaniu, nie będzie widać paska, zostanie przykryty przez tę część spodni do której jest przyszlufkowany i będzie ukazana lewa strona spodni.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Potrzebuje granatowego/niebieskiego skórzanego paska, np. coś w ten deseń:

Dołączona grafika

Niestety, przegapiłem wyprzedaż na powyższy....

Na szybko znalazłem jeszcze:

Dołączona grafika

ale wolałbym bez pełnej klamry i oczobitnego logo producenta.

Jeśli ktoś kojarzy, to będę wdzięczny. Najlepiej w jakimś polskim sklepie online.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, wiecie może gdzie w Warszawie przebiją mi dodatkowa dziurkę w pasku skórzanym tak, żeby było "jak od producenta"?

Skontaktuj się z kolegą eye_lip : http://www.wdrugiejskorze.pl/

edit :

Ja używam do tego celu wiertarki.

Można zainwestować 12 zł w coś takiego :

Dołączona grafika

Uploaded with ImageShack.us

http://allegro.pl/wycinaki-wybijaki-do- ... 53115.html - sprawdzi się dużo lepiej niż wiertarka ;)

Opublikowano

Panowie, wiecie może gdzie w Warszawie przebiją mi dodatkowa dziurkę w pasku skórzanym tak, żeby było "jak od producenta"?

Każdy kaletnik zrobi Ci to w kilka sekund. Orientacyjny koszt około złotówki.

Opublikowano

U mnie wszyscy chodzą do BigStar,i daje się 2zł, jak nikt nie patrzy. Mają zestaw do skracania/dziurkowania tylko nie wiem czy to taka specyfika tego sklepu czy sieciowa specjalność. Zestaw wygląda profesjonalnie i zawsze robi to bardzo dokładnie.

Opublikowano

A nie lepiej skrócić u kaletnika o np. cal? Jak tak zrobiłem z jednym ze swoich pasków i kosztowało mnie to całe 3 złote. Moim zdaniem jest to lepsze rozwiązanie niż dodatkowa dziurka. No i motywator do utrzymywania stałej wagi.

Opublikowano

Dzięki Panowie, miałem się wybrać w sobotę tam gdzie polecił Pirat, ale przypadkiem znalazłem rymarza na Wołoskiej, jakby ktoś potrzebował w tej okolicy to jest to naprzeciwko Szpitala MSWiA.

Jestem bardzo szczupły w pasie i zawsze mam problem z paskiem, skracać nie trzeba, motywator do wagi nie jest mi potrzebny, raczej staram się złapać troche masy ale nie w pasie:)

Pozdro

Sekret