Hargin Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Ja się tylko momentami zastanawiam, jak takie buty nosić Postawić nad kominkiem i patrzeć na nie - ok, ale jak dobrać resztę garderoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 No to mała podpowiedź ... po podeszwach go poznacie Ha, doczekałem się! I pewnie obyło się bez kompanii zwartych oddziałów... Ja się tylko momentami zastanawiam, jak takie buty nosić Postawić nad kominkiem i patrzeć na nie - ok, ale jak dobrać resztę garderoby? Dobre pytanie. Można by odwrócić nieco uwagę, ale żeby zrównoważyć coś takiego trzeba by chyba zawiesić sobie na szyi jajko Faberge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Ja się tylko momentami zastanawiam, jak takie buty nosić Postawić nad kominkiem i patrzeć na nie - ok, ale jak dobrać resztę garderoby? Najlepiej chyba dobrać je do garderoby według dominującego tonu. Traktowałbym je jak buty w kolorze tan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2015 Zamawiający pewnie miał swoją stylistyczną wizję, ale niestety nie mam fotek na modelu Nieużywana para leżakowała w szafie, gdyż rozmiarowo nie było optymalnie. a że nie lubimy jak nasze buty "nie chodzą", to znaleźliśmy alternatywne rozwiązanie problemu. Buty na razie są u nas do oglądania, a dalej zobaczymy. Już lepiej na kominku niż w szafie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Zapomniałem o Yanko-pasku z kompletu ... chciałem zostawić sobie na pamiątkę, ale niestety przycięty nie pode mnie i już nie dokleję ... no chyba, że zrzucę trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 9 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Najbardziej złożona i czasochłonna realizacja za mną 1 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Gratulacje, pięknie wyglądają. Tylko nie mam pojęcia, do czego by je można założyć Mam nadzieję, że szczęśliwy właściciel pokaże jakiś zestaw w CMDNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Dzięki . Jestem pewny że klient sobie poradzi z tymi butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Wyszły wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXOXE Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 piękna kolorystyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Świetne. Rozumiem, ze wprawiasz sie przed duza dostawa Yanko z aktualnej akcji z patynowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 @maciato @exoxe @proki1971 dzięki @proki1971, można powiedzieć że się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Super sa Chyba chciałbym mieć problem , co do tych butow założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Brawo! Coś zupełnie innego! Dotychczas realizacje na tym poziomie podziwiałem tylko wtedy, kiedy Ivan Crivellaro coś wyczarował. Teraz mamy swojego magika! Nie planowałem, ale chyba sam będę musiał coś zlecić, bo czuję, że jak świat Cię odkryje to czas realizacji się wydłuży, a ceny poszybują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 @Adi78 dzięki @saphir.pl, dzięki, bardzo miło to słyszeć chociaż do takich mistrzów jak np. Ivan sporo mi jeszcze brakuje co do kolejek i cen, nie miałbym nic przeciwko. Mógłbym się wtedy temu zajęciu poświęcić całkowicie zawodowo a nie jak teraz, na ćwierć gwizdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Robią wrażenie na zdjęciu. W rzeczywistości pewnie urywają ..... głowę. Arsen, masz rękę do takich czarów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2015 Taka sytuacja... Skóra to torba Bree. Wałek: Flugger Farba: Saphir (3 opakowania jednego koloru i 1 opakowanie drugiego). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Zapowiada się ciekawie! Kiedy kolejne odcinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Będę gotowy na początku grudnia Teraz leży i schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 29 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Kolejna realizacja za mną, poniżej w 3 zdjęciach. Zaczynając od samej bazy po patynowanie czernią. Miało być prawie czarno z pokazaniem pazura w świetle. Zastanawiam się nad założeniem osobnego wątka bo lada moment mogę nieźle spamować swoją obecnością tutaj 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Rewelacja Arsen! Oglądając te zdjęcia niemal żałuję kupna "krokietów" zamiast zamówienia patynowanych Yanko Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 @arsen Robią niesamowite wrażenie. Jeszcze kilka takich par a Corthay i Gaziano & Girling zgłoszą się do Ciebie po Twoje usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Dzięki Panowie, chociaż nie ma mnie co porównywać do mistrzów patynowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 10 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Trochę nowości, lotniki bordo z delikatnymi przejściami w brązie. Oraz niecodziennie zapowiadająca się realizacja, aktualnie w trakcie prac. 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 realizacja "w trakcie" miażdży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi