Gość Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 A czy rzeczywiście wysyłają w te 4 dni, czy zajmuje to dłużej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 @bukharin tak, wysyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Godzinę temu, bukharin napisał: A czy rzeczywiście wysyłają w te 4 dni, czy zajmuje to dłużej? nawet szybciej - zamówienia w sobotę wieczorem, a paczka dotarła we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 W dniu 18.12.2017 o 08:38, lubo69 napisał: Mam do wydania max. 2,5K na bardzo ciepłą parkę puchową. Ostatecznie wybrałem Woolrich Arctic Parka na wyprzedaży w Country Attire. Bardzo fajna kurtka. Kolor dark navy bardzo ciekawy, niby zwykły granatowy, ale fajnie wpada w taki odcień ni to stalowego, ni to butelkowego. Wykonanie bez zarzutu. W wewnętrznej kieszeni spokojnie mieści się iPad lub zeszyt:-) Slim fit, wygląd miejski, nie sprawia się wrażenia zabłąkanego uczestnika wyprawy na K2. Nawet przy takiej temperaturze jak teraz (+8) można chodzić, z tym że raczej w samej koszuli pod spodem. Puch nie wyłazi, kojot nie linieje. W cenie regularnej (na stronie producenta 770 euro) polecałbym tylko mieszkańcom krajów, w których jest co najmniej przez kilka tygodni taka pogoda jak teraz w USA. W okolicach 2 tysięcy złotych (ja dałem 2200) warto nawet na te kilkanaście dni prawdziwej zimy w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Gratuluję zakupu. Przy okazji pytanie czy ktoś w Polsce przerabia sztuczne kojoty na naturalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Dzięki. Nie rozumiem pytania - chcesz wymienić kołnierz ze sztucznego futra do konkretnej kurtki na pasujący do tej kurtki kołnierz z naturalnego futra? Jeśli tak, może z tym być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Wiem, że to może być skomplikowane, chociaż z drugiej strony to tylko kawałek materiału z zatrzaskami - piszę o tych odpinanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budzioch Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Posiadam 200zł na karcie podarunkowej do Vistuli. Na co byście je wydali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Koszulę Lantiera z dobrej tkaniny (Albini, Thomas Mason) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 W dniu 6.01.2018 o 11:20, rumcajs43 napisał: czy ktoś w Polsce przerabia sztuczne kojoty na naturalne? Od razu uderzę do niego z kasą z Monopoly 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 W dniu 6.01.2018 o 11:20, rumcajs43 napisał: Gratuluję zakupu. Przy okazji pytanie czy ktoś w Polsce przerabia sztuczne kojoty na naturalne? Na przykład tutaj - https://www.futrakaribu.pl/pol_m_ODZIEZ-DAMSKA_FUTRZANE-OBSZYCIA-KAPTURA-NA-MIARE-658.html Akurat podane są przykłady kurtek kobiecych, ale futrzany kołnierz jest uniseks (poza tym tęczowym ) Przy okazji, kojot nie jest pod ochroną - w USA i Kanadzie to po prostu zwykły szkodnik, do którego się strzela. Grupy rekonstrukcyjne używają kojociego futra jako substytutu wilczego, bo obrót wilkiem jest regulowany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 9 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2018 Dzięki. Wszystko jasne. Muszę się ich dopytać czy mają coś bardziej oszczędnego. Gdybam, że dlatego męskie mają obszycie z kojota, a nie lisa, jenota itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol9413 Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 Pierwszy wpis na forum, więc mówię skromne "dobry wieczór"! Chociaż forum obserwuję już od jakiegoś czasu to jakoś nie było nigdy odpowiedniej okazji na posta. Pytanie do Was: na co wydalibyście 150 zł z karty podarunkowej do Peek&Cloppenburg. Oczywiście wiem, że za tą kwotę ciężko o coś sensownego, ale chętnie dołożę do czegoś fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slababateria Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Potrzebuję dwóch białych, formalnych koszul: jednej do noszenia z krawatem, drugiej do muchy. Mankiety na spinki, bez kieszonek i udziwnień, wiadomo. Rozmiar na oko 39 slim. Budżet do powiedzmy 200 zł/sztuka. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 10 godzin temu, slababateria napisał: Potrzebuję dwóch białych, formalnych koszul: jednej do noszenia z krawatem, drugiej do muchy. Mankiety na spinki, bez kieszonek i udziwnień, wiadomo. Rozmiar na oko 39 slim. Budżet do powiedzmy 200 zł/sztuka. Co polecacie? Jak rozumiem nie ma wystarczającej mocy w baterii aby przeczytać watek koszulowy. Polecam podładować i przeczytać choć ostatnie strony. Wszystko szczegółowo omówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Potrzebuję płaszcza jesienno-zimowego w kolorze granatowym, z przewagą wełny w składzie. Może być też inny kolor który będzie pasował stopniem formalności. Najchętniej dyplomatka lub inny krój który pasuje do garnituru biurowego. Budżet ok. 1000 zł. Gdzie polecacie skierować kroki (w Warszawie) lub kliknięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofS Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Popatrz na Sale w Vistuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artski Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Cześć, Mam dylemat i prosiłbym o pomoc. Szukam na wiosnę monków zamszowych w kolorze brązowym. Na ta chwilę mam 3 typy i ok. 800 zł do wydania. Na pierwszym miejscu https://www.crownhillshoes.com/men/monkstrap-shoes-suede-snuff-the-leeds Na drugim https://www.herringshoes.co.uk/herring/ickford_double-monk-shoes/tabacco-suede A na trzecim http://shop.macaronitomato.com/buty,buty-berwick-3637-k4-7-k-717-2908-p No i mam dylemat. Pierwsze chwalone ale szyte metodą black. Pozostałe to GYW. Z drugiej strony zalezy mi na jak najwygodniejszych wiec moze jednak te crownhille. A moze coś innego w tej cenie? Generalnie buty maja być na wiosnę do jeansów , chinosów. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Hej, Mam do wydania ok. 700-800 zł na buty typu split toe. Bardzo przypadły mi do gustu te ze zdjęcia, jednak ich cena przekracza budżet. Orientujecie się, czy jest opcja kupna podobnych butów w nieco mniejszym budżecie? Za podpowiedzi i ewentualnie wyprowadzenie z błędu będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 @artski Wszystkie trzy pary to buty podobnej klasy, a w zbliżonej cenie masz jeszcze Meermina. Bierz te, które do Ciebie przemawiają Ja brałbym Crownhille, pewnie najwygodniej z poszetka.com (szybsza wysyłka, zwroty itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 @figo W jakim rozmiarze UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 @Xune Właśnie szczerze mówiąc to nie wiem. Normalnie w PL kupuję 41,5-42. Mam dosyć wąską stopę, więc sądzę, że kopyto E, F (?) Właśnie to będą moje pierwsze lepsze buty i sam mam problem - pewnie będę musiał potestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clockwork Kiwi Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 Dzień dobry! Chciałbym uszyć dopasowany garnitur w granicach 2.0-2.5k złotych. Jestem osobą wysoką (198 cm) oraz szczupłą, tak więc w grę wchodzi chyba jedynie MTM. Interesuje mnie garnitur dwuczęściowy (trzyczęściowy jest, jeżeli dobrze rozumiem, poza moim budżetem) z nutką casualową. Mam przez to na myśli, że materiał powinien być odrobinę ciekawszy, niż np. klasyczne gładkie navy, ale chcę żeby nie budził też znacznych kontrowersji przy okazjach formalnych. Moja koncepcja na chwilę obecną, to garnitur jasno-szary, matowy, być może z subtelną teksturą. Do noszenia wiosną i jesienią. Gdzie polecacie się udać w Mazowieckim, okolice Warszawy i sama Warszawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi