Pan Janusz Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 250 euro to nie aż tak dużo, dopiero połowa kwoty w sumie Meermin ma szerokie kopyto w modelu Hiro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stw Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 Mam do wydania maksimum 250 EUR(...) Na buty od Januszkiewicza mnie nie staćSkoro stać Cię na buty za 250 euro, to stać Cię też na buty od Januszkiewicza - poczekaj chwilę, odłóż parę złotych więcej i ciesz się wspaniałymi butami od Mistrza.Heh, tak myślałem, że taka sugestia się pojawi, ale nie myślałem, że jako pierwsza Określony limit 250 EUR wynika z kilku czynników. Do wydania dwukrotnie większej kwoty na buty jeszcze nie przekonałem się mentalnie, a i nawet, gdybym się przekonał, nie padłoby na oxfordy, a już tym bardziej na czarne. Drugim aspektem jest czas realizacji zamówienia - potrzebuję butów na końcówkę września, a z tego co czytałem w stosownym wątku terminy u Januszkiewicza są dość odległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SVR Napisano 22 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2012 http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/massimoduttisales/310530/384082/G%C5%82adka%2Bkoszula%2Bz%2Bkieszeniami Co myślicie Panowie o takiej koszuli ? Chciałbym ją nabyć, jednak nie wiem jak z jej jakością i czy nadaje się na letnią porę, bez marynarki ? I wreszcie: czy jest warta swojej ceny ? Myślę, że jest w porządku. Na lato może len trochę lepiej się sprawdza no ale jeżeli bez marynarki to powinna dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 potrzebuję butów na końcówkę września, a z tego co czytałem w stosownym wątku terminy u Januszkiewicza są dość odległe.Aż tak odległe zwykle nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Biorąc pod uwagę, że w sobotę wyjechał na miesięczny urlop, to chwilowo są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracjan Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/massimoduttisales/310530/384082/G%C5%82adka%2Bkoszula%2Bz%2Bkieszeniami Co myślicie Panowie o takiej koszuli ? Chciałbym ją nabyć, jednak nie wiem jak z jej jakością i czy nadaje się na letnią porę, bez marynarki ? I wreszcie: czy jest warta swojej ceny ? Myślę, że jest w porządku. Na lato może len trochę lepiej się sprawdza no ale jeżeli bez marynarki to powinna dać radę. Dziękuję bardzo, ale już "po ptakach". Rozmiar M został wykupiony . Z dnia na dzień w sumie. Gdzie mógłbym kupić po przystępnej cenie koszulę z takimi kieszeniami. Oczywiście na długi rękaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Ostatnio w sklepach Levi's widziałem podobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Gordon & Bros – Levet 3297 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-s ... braun.html cena: 140 EUR – 608 zł (odbieram w Berlinie, a wiec nie ma problemu, z tym że nie wysyłają do Polski) Trzy tygodnie temu zamawiałem buty z G&B i przyjechaly do Polski, przesylka byla w cenie obuwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Gordon & Bros – Levet 3297 http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-s ... braun.html cena: 140 EUR – 608 zł (odbieram w Berlinie, a wiec nie ma problemu, z tym że nie wysyłają do Polski) Trzy tygodnie temu zamawiałem buty z G&B i przyjechaly do Polski, przesylka byla w cenie obuwia. I jak rozmiarówka G&B - faktycznie trzeba brać rozmiar mniejsze niż zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Noszę standardowo rozmiar 40 i 40 G&B z tego modelu http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-s ... 8-tan.html jest dopasowane perfekcyjnie. Bardzo wygodne buty, bez rozchodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Co myślicie o tych butach? Do jakiego koloru spodni będą pasować. Generalnie, ok? http://www.emling.fr/shoes-collection/c ... -1645.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arros Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Mam do wydania do 500 zł na eleganckie buty garniturowe. Interesują mnie modele dobre jakościowo, porządnie wykonane. Zakup raczej będzie dokonany w Polsce. Do garnituru granatowego, srebrnego, czyli najoptymalniejszym wyborem będzie obuwie w kolorze czarnym. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Prime Shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Stówę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arros Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Opłaca się? Lepsza jakość w porównaniu do tych droższych sieciówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 To w ogóle nie ma porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arros Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Z tego co widzę ceny zaczynają się od 799. Mowa o sklepie: http://www.sport-elite.pl/konfgal1.html. Warszawa, ul. Bema. Edit: Dziękuję za informację. Rozumiem, że w tej półce cenowej to jedyny słuszny wybór czy ewentualnie można na coś jeszcze zerknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 W sklepie outlecie na Bema, większość modeli jest przeceniona na 599zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Potwierdzam, że PS mają super jakość za dobrą cenę. Ostano zaopatrzyłem się u nich w zamszowe chukka boots na sezon jesienny i są super polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charin Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Witam, mam do wydania 500zł na buty jesienne (najchętniej chukka boots). Potrzebuje buty na co dzień, do biura, ale zarazem dość "ciepłe". zestawy z jakimi planuje je nosić: chinos lub jeans + koszula + marynarka granatowa. Materiał - nie zdecydowałem się jeszcze. Zamsz bardziej mi się podoba, ale więcej uwagi trzeba im poświęcić. Kolor - prawdopodobnie brąz będzie najuniwersalniejszy, lecz kuszą mnie np. niebieskie. z góry dziękuję za porady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Jeżeli buty chukka do 500 złotych, to pierwsze co mi się nasuwa to Clarks Desert Boots. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 W sklepie outlecie na Bema, większość modeli jest przeceniona na 599zł. Ja mam dwie pary stamtąd i za obie zapłaciłem po 699. Być może przy większych zakupach dają większy rabat, ja kupowałem tylko buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Z tego co mi mówił wczoraj jeden z kolegów, ceny wzrosły. Ja swoje buty kupowałem może ze dwa miesiące temu, płaciłem 599. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 a za tę cęnę nie lepiej obstalować u Ryszarda Duranca? Ja też mam właśnie tyle do wydania (600zł) i zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Z tego co wiem to cena w tej chwili jest ok 1000 zł u p. Duranca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi