ninka Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 uważam ,ze Szymon wygląda w niej świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Nie wiem co pan Ossolinski chciał powiedziec poprzez długosc spodni, ale sadze, ze jako projektant miał w tym cel Zdjecia z premiery Turandot w warszawskim Teatrze Wielkim. http://www.styl.pl/gwiazdy/kronika-towa ... 115#296112 Moim zdaniem donasza po jakimś kliencie, który nie odebrał, bo były za krótkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 może narzeka na nadmiar klientów, a woli teraz mniej pracować? bo nie sądzę, żeby ktoś widząc takie ubranie chciał iść do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Pozwolę sobie wkleić film(ik) - wart obejrzenia nie tylko ze względu na strój głównego bohatera - ponieważ jestem ciekaw Waszych opinii na temat stroju p. Adama Gesslera. http://www.youtube.com/watch?v=dt7adR1x ... r_embedded Mnie osobiście przeszkadzają zbyt krótkie rękawy marynarki (ale są na tyle krótkie, że nie wygląda mi to na błąd, a celowe działanie ), ale ogólny look (w tym czerwone buty i skarpety) jest moim zdaniem fantastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daiquiri Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Jeżeli będziemy pana Gesslera oceniać w kontekście ubioru, jak najbardziej można tę postać przywołać. Niestety, jeżeli mamy aspirować do elegancji rozumianej nie tylko jako to jak się ubieramy, ale i cały kontekst obyczajów, kultury, zasad etc. etc. obawiam się, że za przykład ten pan służyć nie powinien (tak w kontekście tego, czy warto go oglądać nie tylko ze względu na strój). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Znam go tylko ze strzępków programów kulinarnych i z tego (wartego imo obejrzenia) wywiadu, tak więc mogę oceniać tylko strój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Myślę, że nie są za krótkie. On po prostu siedzi na przyniskiej kanapie nachylając się i gestykulując nad stolikiem. Sądzę, że stojąc rękawy były by odpowiedniej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Jak wiadomo, politycy przeważnie nie grzeszą stylem. Nastało lato, a większość z nich nadal chodzi w zimowych kolorach. Co, Panowie, sądzicie o takim garniturze prof. Tomasza Nałęcza? I jak się to ma do pełnionej przez niego obecnie funkcji (doradcy prezydenta)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Co za różnica czy ubiera się tak, czy w czarne garnitury o przydługich rękawach / nogawkach? W sumie na jedno wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 A kolor? Materiał? (przynajmniej tyle, ile ze zdjęcia widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Jak wiadomo, politycy przeważnie nie grzeszą stylem. Nastało lato, a większość z nich nadal chodzi w zimowych kolorach. Co, Panowie, sądzicie o takim garniturze prof. Tomasza Nałęcza? I jak się to ma do pełnionej przez niego obecnie funkcji (doradcy prezydenta)? To jest audycja radiowa, jak dla mnie bardzo fajnie, ze casual wakacyjny dla tego pana to nie rozciagniety tiszert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 No dobra, to jest przesada http://static.polskieradio.pl/files/529e418e-73a5-4351-83f5-1a4b325e20c7.file Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Co za różnica czy ubiera się tak, czy w czarne garnitury o przydługich rękawach / nogawkach? W sumie na jedno wychodzi. Na jedno, bo kiepskiej zawartości żadno opakowanie nie pomoże - no chyba, że marketingowo. Kolor marynarki jest całkiem ładny, nie wiem jak z jakością tkaniny. Taki kolor i ten sposób noszenia koszuli (tę wywaloną na klapy marynarki zmilczę) jest odpowiedni raczej do spacerów po promenadzie w Międzyzdrojach niż do pracy jaką niestety wykonuje TN. edit: literówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Przypomniało mi to pewne zdjęcie Leonarda Bernsteina: Best regards, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb_1 Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 @Dr Kilroy Ale nie porównujemy T.Nałęcza do L.Bernsteina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 @Dr Kilroy Ale nie porównujemy T.Nałęcza do L.Bernsteina? Nie nie, chodziło mi tylko o pewne podobieństwo w ubiorze - te grube pasy u jednego na blazerze, u drugiego na koszuli, no i kołnierz wywalony na klapy marynarki. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Widzieliście dzisiejsze wdzianko pana Girzyńskiego w "Kawa na Ławę"? Szukam obrazka.... Ta sama marynarka, inna koszula, białe "lamówki" nie tylko na klapach Widziałem... sam popełniłem kiedyś kupno takiej marynarki, ze skórzanymi "lamówkami", kiedyś w CMDNS prezentowałem, mea maxima culpa. Było to przed moją obecnością na forum. Rozumiem, że to "nawiązanie" do aksamitnych lamówek marynarki smokingowej? (A biały kolor niby jako wiosenna innowacja. Ciekawe, kto szył.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Ciekawe, kto szył.) Auchan + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Ciekawe, kto szył.) Auchan Też kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Browar aż tak bardzo staniał w Auchan'ie? Dawno nie byłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 najmodniejszy "modniś" w Polsce, coś chyba nie wyszło... Piotr Janiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamz Napisano 21 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2011 najmodniejszy "modniś" w Polsce, coś chyba nie wyszło... Piotr Janiak Jeżeli tak miałaby wyglądać nowa kolekcja rage age,której on jest "twarzą",to ja dziękuję. Wydaje mi się,że to miało być zabawne z jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreek7 Napisano 26 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mkRFRZIWPYg od 0:10 się dzieje. Gdyby to było zdjęcie, na którym da się dojrzeć gdzieś tam na dole takie buty... ale jest zbliżenie - jak cios w twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Smutne bo Pan Pawlak raczej nie jest kims kogo nie byloby stac na :porzadne" buty natomiast te ktore ma na stopach przypominaja jakies z kolekcji sklepu CCC czy popularnej w moim miescie sieci "Cenka" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Pawlak jest biedny http://news.money.pl/artykul/gdzie;sie; ... 13417.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi