Skocz do zawartości

Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy

Brzydalllo

Rekomendowane odpowiedzi

Muszka coraz popularniejsza wśród polityków :). Jak oceniacie M. Kamińskiego w tej muszce? Pominę niewidoczne na zdjęciu, przetarte dżinsy, które miał do tego zestawu :).

Michała Kamińskiego nie dzierżę. Jest to postać wyjątkowo nieciekawa. Nawet szaty pokutne nie zmienią jego osobowości

Michała Kamińskiego nie dzierżę. Jest to postać wyjątkowo nieciekawa.

Zgadzam się; zmienia poglądy jak rękawiczki (być może słyszeli Panowie jak ten dawny konserwatysta wypowiada się obecnie o pewnej konkretnej sprawie obyczajowej - podpowiem, że nie jak konserwatysta).

Niemniej jednak chciałem zapytać o muszkę :).

Muszka coraz popularniejsza wśród polityków :). Jak oceniacie M. Kamińskiego w tej muszce? Pominę niewidoczne na zdjęciu, przetarte dżinsy, które miał do tego zestawu :).

Michała Kamińskiego nie dzierżę. Jest to postać wyjątkowo nieciekawa. Nawet szaty pokutne nie zmienią jego osobowości

+++
To jeszcze jeden na drogę dla tego pana: +

Niemniej jednak chciałem zapytać o muszkę :).

Muszka na swój sposób też moja, bo kupiona z naszych podatków, to mogę z pewnością powiedzieć.

O wrażeniu estetycznym już powiedziałem, pozostanie nie zmienione, bo czyż muzyka Beethovena grana przez jakichś oprawców czyniła ich lepszymi? Nie. Tak samo z muszką Kamińskiego, czyż ona zmienia go choć trochę. Nie. Jest takim samym pajacem jak był. Znaczy on, nie muszka. Muszka nadal jest muszką. A on pajacem w muszce.

Szkoda gadać na jego temat.

post-400-13658921212401_thumb.jpg

O wrażeniu estetycznym już powiedziałem, pozostanie nie zmienione, bo czyż muzyka Beethovena grana przez jakichś oprawców czyniła ich lepszymi? Nie.

A czy oni czynili muzykę gorszą?

Zależy od kontekstu, choć nie zmienia wartości muzyki samej w sobie. Polecam na ten temat tomik poezji Mieczysława Jastruna "Błysk obrazu" i http://books.google.pl/books?hl=pl&id=NClIAAAAIAAJ&q=Beethoven+#search_anchor

Panie Kolego, zostaw Pan konserwatyzm w spokoju w tym wątku.

Nie chciałem rozpoczynać politycznej debaty, ale skoro już wszyscy narzekali na M. Kamińskiego, to się przyłączyłem i napisałem co nieco o chwiejności poglądów :). Niezależnie od tego czy ktoś zaczyna od lewicy, czy prawicy, jeśli na drugi dzień jest na przeciwnym biegunie to może budzić podejrzenia o brak wiarygodności.

Wytłumaczyłem się, więc EOT :).

Panie Kolego, zostaw Pan konserwatyzm w spokoju w tym wątku.

Nie chciałem rozpoczynać politycznej debaty, ale skoro już wszyscy narzekali na M. Kamińskiego, to się przyłączyłem i napisałem co nieco o chwiejności poglądów :). Niezależnie od tego czy ktoś zaczyna od lewicy, czy prawicy, jeśli na drugi dzień jest na przeciwnym biegunie to może budzić podejrzenia o brak wiarygodności.

Wytłumaczyłem się, więc EOT :).

wydaje sie, ze Kaminski to jest caly czas konsekwentnie na skrajnej lewicy....nie za bardzo rozumiem wiec jakis 'przeciwlegly biegun' jaki niby teraz mial obrac....czysty populizm, socjalizm typu pisowskiego bez zadnych nalecialosci i skazenia przeblyskami inteligencji, a ze pod inna nazwa? who cares?

Muszka moim zdaniem jest niedopasowana do karnacji. Jak na ciemnego blondyna powinien nosić o jasnej kolorystyce.

To nie blondyn, to rudzielec, a poza tym teraz i tak włosów nie ma

On kiedyś był blondynem, potem mu włosy ściemniały, ale to nie zmienia moich negatywnych wrażeń estetycznych. Robi wszystko, żeby zwrócić na siebie uwagę i tyle.

Po prostu ubranie to tylko ubranie. At the end of the day... to znowu jedynie ubranie. :)

Nie bardzo w przypadku gościa, który ma świadomość zainteresowania sobą, nie unika kamer/aparatów, dba o swój wizerunek (rozwiana fryzura, poszetka, często ekstrawaganckie koszule lub dodatki).

Nie bardzo w przypadku gościa, który ma świadomość zainteresowania sobą, nie unika kamer/aparatów, dba o swój wizerunek (rozwiana fryzura, poszetka, często ekstrawaganckie koszule lub dodatki).

Taka mentalność. Dlaczego do pałacu w Kozłówce kupowano w Paryżu nic nie warte kopie, a w tym czasie Rosjanie szperali po nowych trendach i skupowali uznane już i nieuznane jeszcze arcydzieła. Nic się nie zmieniło od 100. lat. :(