Üxküll Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Występ forumowych Kolegów ze Stowarzyszenia BwB, w trakcie którego "śniadaniowcy" i Internauci dowiedzieli się, że nie ma dobrego rzemiosła w Polsce zbiegł się w czasie z promocją książki Tomasza Jacykowa w DD TVN 11/9/2013, gdzie usłyszeliśmy, że mamy ubogą ulicę. http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/jacykow-napisal-ksiazke-o-czym,98323.html Cytuj
mosze Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Zawsze powtarzam, że jestem ciekaw, na ile owe zestawy dyktuje mu gust, a na ile jest to wymóg wykonywanej pracy (w sensie: muszą o mnie pisać). Cytuj
constantin Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 A czym właściwie zajmuje się ten Pan? Cytuj
mosze Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Byciem znanym. Poza tym stylista. Niewykluczone, że juror TVN-owskich teleturniejów. Cytuj
eye_lip Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Panowie nie wstawiajcie tego proszę. Naprawdę nie po to wchodzę na forum aby oglądać takie rzeczy, niezwiązane z tematyką główną. 2 Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Widać że żal ci tyłek ściska, chciałbyś być tak cool i trendy jak on ale nie wychodzi. Ten człowiek to niepodważalny autorytet! Trochę szacunku! 3 Cytuj
Clovis Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Panowie nie wstawiajcie tego proszę. Naprawdę nie po to wchodzę na forum aby oglądać takie rzeczy, niezwiązane z tematyką główną. Stylistyczny koszmar jak obszył. Cytuj
lodzermensch Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Panowie nie wstawiajcie tego proszę. Naprawdę nie po to wchodzę na forum aby oglądać takie rzeczy, niezwiązane z tematyką główną. pełne poparcie. Poza tym w takich kreacjach powinen mieć ogolone nogi Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Panowie, juz o tym bylo wielokrotnie. Showbiznes jest bardzo daleko od klasycznej elegancji. Nie ma sensu nad tym ubolewac. To tak troche jakby milosnicy elegancji koniecej komentowali stroje madonny (choc kilka bylo fajnych ) albo lady gagi. 2 Cytuj
Mikel Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Widze, że dawno nic nie było w temacie. Starałem się sprawdzić, czy był tu już niejaki pan Pudzianowski, ale wydaje mi się, że nie. Abstrahując już od treści, pozostaje jeszcze jego wygląd. Cytuj
pirat Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Powiedz mu to prosto w oczy... 2 Cytuj
Bartek Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Albo spróbuj znaleźć pasujący garnitur. Cytuj
Vit Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Albo spróbuj znaleźć pasujący garnitur. a tak swoją drogą ciekawą ewolucję przeszły garnitury zawodników NBA Cytuj
Mikel Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Bardzo ciekawą i bardzo pozytywną, aż miło się patrzy. Co do Pudziana, to podejrzewam, że może mieć problem z garniturem z wieszaka. Z drugiej strony, jeśli wrzucicie w google zapytanie Pudzian + garnitur, wychodzi na to, że ma jedną dwie marynarki, choć w tej powyższej występuje na większości zdjęć. Myślę, że garnitur z wieszaka + trochę przeróbek i byłoby naprawdę dobrze. Jak się chce, to można Cytuj
bazyllo01 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 NBA suits.jpg a tak swoją drogą ciekawą ewolucję przeszły garnitury zawodników NBA Ciekawe, że nawet takie dryblasy mają problemy z za długimi nogawkami Cytuj
Vit Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 NBA suits.jpg a tak swoją drogą ciekawą ewolucję przeszły garnitury zawodników NBA no proszę - wszedłem odkurzyć fb a tutaj moje zdjęcie Cytuj
roland Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Stosując ogromne uproszczenie w istocie możemy przyjąć, że to Twoje zdjęcie Jednak wziąłem je już 2 miesiące temu z oryginalnego źródła. Cytuj
Vit Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Stosując ogromne uproszczenie w istocie możemy przyjąć, że to Twoje zdjęcie Jednak wziąłem je już 2 miesiące temu z oryginalnego źródła. zwyczajnie miło było je zobaczyć na profilu BwB. 1 Cytuj
Styleman Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak zwykle koszmar Cytuj
eye_lip Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Warto pochwalić za konsekwencję. Cytuj
Mikel Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Jak zwykle koszmar A jeszcze do tego ten pan po prawej... Cytuj
Hargin Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 A jeszcze do tego ten pan po prawej... Nie godzi się…. Cytuj
eye_lip Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Męski punkt widzenia. Cytuj
Hargin Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Hmmm… znalazłbym kilka innych określeń, a "męski" byłby jednym z ostatnich Cytuj
Mikel Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2013 Odrobinę poczucia humoru, panowie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi