trybek Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 W tym przypadku, pan Igor, trochę przekombinował Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 To chyba bolo, ale głowy nie dam Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Nie mogłem się powstrzymać Cytuj
maciato Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 To chyba bolo, ale głowy nie dam Pisał na blogu, że to bransoletka. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Mam nadzieję, że strojem też wczoraj świętowaliście PS Collar gap fail Cytuj
Koval Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Proc - a kierunek wychylenia poszetki świadomy czy 'tak się ułożyło'? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Z premedytacją w tę stronę. Cytuj
Koval Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Tak czułem, że Ty byś nie pozostawił tego przypadkowi... Cytuj
michaues Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Gdyby ktoś miał do zapełnienia butonierę... http://www.hgtv.ca/blog/photos/stylesheet/images/48954/original.aspx http://www.hgtv.ca/blog/photos/stylesheet/images/46446/original.aspx Ukłony. M. P.S. To takie małe "wpisowe" od nowego na forum Cytuj
Kobe Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Panowie co się dzieje z kwiatkiem w butonierce, gdy założycie na garnitur płaszcz? Nie niszczy się? A może kwiat wkładacie dopiero w pomieszczeniu, po zdjęciu okrycia wierzchniego? Cytuj
Jan Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Wszystko zależy od jakości kwiatka i ciężaru płaszcza - inaczej jest za małym/dużym gozdzikiem i lekkim trenczem / ciężkim chesterfieldem. W każdym razie lepiej sie nie zapinac i nie wybierać sie na długie spacery. Jesli masz wsiąść do taxi i podjechać w miejsce docelowe to nie widze problemu. Cytuj
Petrikauer Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Jak było już zalecane na forum kwiatek do pudełka, a pudełko do kieszeni. Kwiatek włożyć do butonierki już po zdjęciu płaszcza. Nie zauważyłem by ciężar okrycia miał coś do rzeczy - kwiatek pod nim zawsze się zniszczy. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zawsze można włożyć kwiatek w butonierkę płaszcza A po zdjęciu płaszcza przeczepić go w butonierkę marynarki. W przypadku zdjęcia marynarki... i tak dochodzimy do bespoke podkoszulków z butonierką! Cytuj
frankenstein Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zawsze można włożyć kwiatek w butonierkę płaszcza A po zdjęciu płaszcza przeczepić go w butonierkę marynarki. W przypadku zdjęcia marynarki... i tak dochodzimy do bespoke podkoszulków z butonierką! Zanim dojdzie do podkoszulka Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Witamy z powrotem! (Mam nadzieję, że nie wróciłeś tu tylko po to, aby dodać swoją uwagę na temat podkoszulków bespoke z butonierką. ) Pozdrawiam, Dr Cytuj
frankenstein Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Witamy z powrotem! (Mam nadzieję, że nie wróciłeś tu tylko po to, aby dodać swoją uwagę na temat podkoszulków bespoke z butonierką. ) Pozdrawiam, Dr Witaj Doc, wpadłem na chwilę, czekam jeszcze aż się wyjaśni wszystko z forum. Mam nadzieję, że już za moment wszystko będzie jasne. Cytuj
mbs Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Wypada włożyć goździka na czyjeś wesele czy nie za bardzo? Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Wiesz, jest kilka miejsc, gdzie kwiatka wkładać nie wypada, nawet podczas zabawy weselnej o 4 rano Ja goździk w butonierce mam na weselu obowiązkowo. Trzeba jednak pamiętać o dużej szansie wyróżnienia się z tłumu, a nawet przed pana młodego, a to on powininen być w centrum uwagi. viewtopic.php?f=1&t=680&p=31873&hilit=ugi%C4%85%C5%82#p31873 Cytuj
mbs Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 No wiem, wiem i właśnie o to mi chodzi, czy nie będzie to odrobinę faux pas. Chyba sobie daruję. Cytuj
stock Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Wiesz, jest kilka miejsc, gdzie kwiatka wkładać nie wypada, nawet podczas zabawy weselnej o 4 rano Jakież to? Saint benji - ja doradzę przeciwnie, wkładaj, a efekt wyróżniania się można ograniczyć mniejszym kwiatkiem. Nie ma obawy, i tak to pan młody, a nie Ty, będzie w centrum uwagi. Sam od jakiegoś czasu zawsze noszę kwiatek na weselach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi