proceleusmatyk Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 W tym przypadku, pan Igor, trochę przekombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 To chyba bolo, ale głowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 Nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2012 To chyba bolo, ale głowy nie dam Pisał na blogu, że to bransoletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Mam nadzieję, że strojem też wczoraj świętowaliście PS Collar gap fail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Proc - a kierunek wychylenia poszetki świadomy czy 'tak się ułożyło'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Z premedytacją w tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Tak czułem, że Ty byś nie pozostawił tego przypadkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaues Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Gdyby ktoś miał do zapełnienia butonierę... http://www.hgtv.ca/blog/photos/stylesheet/images/48954/original.aspx http://www.hgtv.ca/blog/photos/stylesheet/images/46446/original.aspx Ukłony. M. P.S. To takie małe "wpisowe" od nowego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Panowie co się dzieje z kwiatkiem w butonierce, gdy założycie na garnitur płaszcz? Nie niszczy się? A może kwiat wkładacie dopiero w pomieszczeniu, po zdjęciu okrycia wierzchniego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Wszystko zależy od jakości kwiatka i ciężaru płaszcza - inaczej jest za małym/dużym gozdzikiem i lekkim trenczem / ciężkim chesterfieldem. W każdym razie lepiej sie nie zapinac i nie wybierać sie na długie spacery. Jesli masz wsiąść do taxi i podjechać w miejsce docelowe to nie widze problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Jak było już zalecane na forum kwiatek do pudełka, a pudełko do kieszeni. Kwiatek włożyć do butonierki już po zdjęciu płaszcza. Nie zauważyłem by ciężar okrycia miał coś do rzeczy - kwiatek pod nim zawsze się zniszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Zawsze można włożyć kwiatek w butonierkę płaszcza A po zdjęciu płaszcza przeczepić go w butonierkę marynarki. W przypadku zdjęcia marynarki... i tak dochodzimy do bespoke podkoszulków z butonierką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Zawsze można włożyć kwiatek w butonierkę płaszcza A po zdjęciu płaszcza przeczepić go w butonierkę marynarki. W przypadku zdjęcia marynarki... i tak dochodzimy do bespoke podkoszulków z butonierką! Zanim dojdzie do podkoszulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Witamy z powrotem! (Mam nadzieję, że nie wróciłeś tu tylko po to, aby dodać swoją uwagę na temat podkoszulków bespoke z butonierką. ) Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Witamy z powrotem! (Mam nadzieję, że nie wróciłeś tu tylko po to, aby dodać swoją uwagę na temat podkoszulków bespoke z butonierką. ) Pozdrawiam, Dr Witaj Doc, wpadłem na chwilę, czekam jeszcze aż się wyjaśni wszystko z forum. Mam nadzieję, że już za moment wszystko będzie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Wypada włożyć goździka na czyjeś wesele czy nie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Zależy gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 W jakiejś sali weselnej pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Wiesz, jest kilka miejsc, gdzie kwiatka wkładać nie wypada, nawet podczas zabawy weselnej o 4 rano Ja goździk w butonierce mam na weselu obowiązkowo. Trzeba jednak pamiętać o dużej szansie wyróżnienia się z tłumu, a nawet przed pana młodego, a to on powininen być w centrum uwagi. viewtopic.php?f=1&t=680&p=31873&hilit=ugi%C4%85%C5%82#p31873 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 No wiem, wiem i właśnie o to mi chodzi, czy nie będzie to odrobinę faux pas. Chyba sobie daruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Wiesz, jest kilka miejsc, gdzie kwiatka wkładać nie wypada, nawet podczas zabawy weselnej o 4 rano Jakież to? Saint benji - ja doradzę przeciwnie, wkładaj, a efekt wyróżniania się można ograniczyć mniejszym kwiatkiem. Nie ma obawy, i tak to pan młody, a nie Ty, będzie w centrum uwagi. Sam od jakiegoś czasu zawsze noszę kwiatek na weselach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Perfect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi