Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też polecam milerpije.pl.

Nigdy nie interesowałem się whisky poza blended zmieszaną z Colą, a blog Tomka wywarł na mnie takie wrażenie, że aż parę młodszych single maltów zamówiłem i próbuję swoich sił w tym temacie.

:oops: Dzięki!

Opublikowano

Odważyłem się i nie żałuje, zresztą ostatnio przeglądałem też twojego(?) bloga na temat lego

Może wyjmę zestawy, które mam dla syna i spróbuje coś pokombinować ;-).

Ten ostatni, jest 9gagowy, ale nie mogę go kompletnie ogarnąć...

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o Klocki w garniturze, to był mój, niestety przestałem na nim pisać na rzecz Formal Style z powodu braku czasu. :( Klockami jednak nadal lubię się pobawić, choć robię to rzadko. :)

Taa, tego ostatniego nie ogarniesz, jeśli nie interesujesz się kucykami. :P Proponuję choć zapoznać się z odcinkiem 45, w którym ów Iron Will się pojawia... Ale ja mam młodszą siostrę, przez co rzecz jasna siedzę w tych kucach po uszy i może tylko mnie to bawi. :D

Pozdrawiam, Dr

Opublikowano

NaTemat ma swoją specyfikę powodującą, że prowadzenie po prostu mirrora podstawowego bloga mija się z celem. Mt na blogspocie będzie trwał w swojej formie, prezentując raczej dłuższe, wymagające większego przygotowania wpisy (dlatego publikowane rzadziej) . Na NaTemat będą krótsze notki, wpisy historyczne- poradnikowe i czasem coś równolegle z MT.

No i ruszył jeszcze mikroblog www.facebook.com/MacaroniTomato ale to zupełnie inna historia.

Opublikowano
Już chyba kiedyś o tym pisałem, Justin napisał wpis o Kielmanie po tym jak z nim mejlowałem i podałem mu parę linków, w tym do Kielmana, którego wcześniej nie znał. Widać spodobał mu się.jpg
Opublikowano

Panie Wojtku brawo za odwagę,oby tylko skutki nadchodzącej rozpierduchy w Unii Europejskiej nie wywróciły Pańskiego przedwsięzięcia.

Właśnie żałuję, że nie kupiłem paru tysięcy euro żeby się zabezpieczyć przed wahaniami kursu...

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem jest forex i otwieranie pozycji zabezpieczających wahania kursowe.

Zwłaszcza dla kogoś nie mającego do czynienia z finansami. Chyba wszyscy specjaliści zachęcają indywidualnych klientów do wchodzenia w forex, żeby mieć na kim zarabiać. Znacząca większość inwestorów indywidualnych w Polsce traci na forexie.