bartazz Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rDErT2qoK40Seria była już prezentowana kilkakrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Pitti Uomo http://www.gq.com/style/street-style/20 ... 13#slide=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Luca Rubinacci wyraźny spadek formy w tej edycji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 W uzupełnieniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 Swoją drogą, to chyba bardzo lubi ten wzór. Prezentował już kiedyś podobną marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Prezentacja zrobiona poprzez moich znajomych z Florencji,w muzeum Ferragamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Suit Supply F/W 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Ten szalik to dla mnie za dużo szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2013 Tak, ale bez szalika byloby chyba gorzej. Generalnie, widzialem ladniejsze zestawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 "London Collections:Men (LC:M) to było dla mnie duże rozczarowanie. Zapowiadane i reklamowane na Internecie, jako wielkie targi i pokazy mody męskiej, okazały się tylko namiastką targów we Florencji. Tym niemniej angielska prasa dumnie ogłosiła Londyn stolicą mody męskiej w styczniu i nawet nie zająknęła się o innym wydarzeniu odbywającym się w tym samym czasie w Toskanii" http://www.szarmant.pl/wrazenia-z-lcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Kolekcja Prady, nie znowu taka nowa http://www.buzzfeed.com/steampunk/prada ... -fall-3n9d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-ey ... -2013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Wkrótce ciekawa fotorelacja z mojej wizyty w manufakturze Twins we Wrocławiu. Maszyny jeszcze z lat 20 tych ,coś pięknego. Na razie siedzę uziemiony na lotnisku w tym właśnie mieście. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Jeszcze parę ujęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 21 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Myslalem, ze firma TWINS zakonczyla swoja dzialalnosc 2lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Ten szalik to dla mnie za dużo szczęścia. Swoją drogą, mam bardzo podobny. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Myslalem, ze firma TWINS zakonczyla swoja dzialalnosc 2lata temu. Firma działa cały czas ,tylko zlikwidowała swoje sklepy. Zdjęcia robione dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 21 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Jezeli firma nie ma juz sklepow a nie prowadzi sprzedazy internetowej to w jaki sposob funkcjonuje na rynku. Czy zmienili sie wlasciciele bo teraz pojawia sie informacja ,ze jest to spolka Ltd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Właściciel jest ten sam,szyja dla swoich stałych klientów,zatrudniają 60 osób.Oglądałem garnitur szyty dla Toma Cruise. Maja zamówienia z Londyńskiego City.Jest planowany w najbliższym czasie ich powrót do Warszawy ze stałym punktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Co jest u nich takiego wyjątkowego, że gwiazdy szyją u nich a nie na SR albo we Włoszech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 Też mnie to interesuje...., np. taki David Beckham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Technologia wykonania zgodna z najlepsza sztuka krawiecka a co za tym idzie jakość. I tylko tyle,a może aż. Tak wszywane jest usztywnienie marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Styleman, nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy przypadkiem nie krytykowałeś takiego wszycia podszewki jak na ostatnich dwóch zdjęciach (na poprzedniej stronie)? Jeśli coś mieszam to z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Z tego co pamiętam to krytykowałem gdzieś dawno klejenie,które tworzy pancerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Klejenie to krytykujemy wszyscy zgodnym chórem To było przy okazji projektu "Garsonka", który pojawił się na forum ale chyba został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi