Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... a ja bym podsumował ten wątek ankietą - kto używa bonżurek, srurek, szlafmyc, koszul nocnych, podomek, podwiązek, stringów, pstringów i innych tego typu atrybutów, a kto śpi po prostu w bokserkach i tshircie??

Ja po prostu to drugie, listonosz zaprzyjaźniony więc "w gaciach" mogę mu otworzyć, a że on chyba nie ze szlachty to chyba jeszcze się nie obraził ;)

Do łóżka, tylko elegancko:

http://legendarysuitjamas.com/products/ ... -suitjamas

Opublikowano

... a ja bym podsumował ten wątek ankietą - kto używa bonżurek, srurek, szlafmyc, koszul nocnych, podomek, podwiązek, stringów, pstringów i innych tego typu atrybutów, a kto śpi po prostu w bokserkach i tshircie??

Ja po prostu to drugie, listonosz zaprzyjaźniony więc "w gaciach" mogę mu otworzyć, a że on chyba nie ze szlachty to chyba jeszcze się nie obraził ;)

Oj koźle, widzę, że nigdy nad ranem nie obudził się kurier w postaci młodej, zgrabnej dziewczyny ;)

Opublikowano

Oj koźle, widzę, że nigdy nad ranem nie obudził się kurier w postaci młodej, zgrabnej dziewczyny ;)

Capo, masz zbyt bujną wyobraźnię, takie rzeczy zdarzają się tylko na reklamach i to tych słabych :-)

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mieliście styczność z bielizną Lambert ? Chodzi mi o rozmiarówkę, na stronie nie ma żadnego info. 

Co do rozmiarówki można zadać pytanie telefonicznie albo mailowo. W moim przypadku kupuję XL lub L. Z boksrek Lambert kupiłem XL i jestem zadowolony z romiaru i jakości

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może będą :) Ale ja się akurat wszędzie mocno pocę więc najwet nalepsza bawełna nie uchroni przed odparzeniami. A zastanawiałem się, bo skoro są skarpetki z około 50+ domieszką lnu na lato i nie gryzą, to może dałbym radę znaleźć slipy podobne.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Trochę odkurzę temat. Muszę uzupełnić swoją nocną "garderobę", a do tej pory kupowałem pidżamy w Atlanticu, którego niestety już nie ma :|  Czy ktoś użytkuje może produkty Schiessera? Na Zalando trochę tego jest, a i wygląda całkiem porządnie, ale nie znam kompletnie tej marki. Ewentualnie może coś polecicie innego w cenie do 200-250 zł ?

Opublikowano

Polecam piżamy Springfield - dobra bawełna, rozsądna cena (129 PLN w cenie regularnej, na wyprzedaży schodzą do 59), różne wzory (zarówno spokojne jak i bardziej odjechane, np. kolekcja z Marvel comics sprzed dwóch lat).

Używam regularnie od dobrych kilku lat i nic się z nimi nie dzieje. Dodatkowym bonusem są estetyczne woreczki w jakich są sprzedawane - można wykorzystać np. w podróży.  8-)

Opublikowano

Schiesser jest całkiem ok; jest tego pełno w TK, zresztą innych piżam (np. Jockey) także. Schiesser Basic to przeciętne (ale nie słabe) produkty. Linia Premium jest naprawdę fajna.