Koval Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pomijam spam reklamowy, ale czym te bokserki różnią się od wspomnianych slipów, poza tym, że mają dłuższe nogawki (większą 'powierzchnię ogrzewającą')... 2 Cytuj
Kostek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Czy ktoś miał styczność z produktami firmy Derek Rose? Ich szlafroki używane są w serialu Sherlock, jeśli ktoś ogląda. Cytuj
lubo69 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Bardzo dobre produkty, dostępne na Country Attire. Cytuj
Machiavelli Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Orientujecie się, skąd można zamówić bieliznę Jockey? Ze sklepu producenta nie wysyłają do EU. W PL znalazłem tylko na Zalando, ale mają mały wybór. Cytuj
nosuey Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 TK Maxx? Bardzo duży wybór. Cytuj
Machiavelli Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Dzięki. Zajadę dziś przy okazji i sprawdzę. Edycja: Byłem, sprawdziłem. Są rzeczywiście produkty Jockey, choć w Gdyni wybór jest niewielki i wydaje mi się, że w dystrybucji US mają inne modele (nie widzę ich również w internetowej ofercie Jockey UK, czy DE). A właśnie na nich mi zależy. Cytuj
pirat Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Taka ciekawostka. W pewnym irish pubie spotkałem taki egzemplarz. Garść informacji na zdjęciu (m.in. max rozmiar - 72 cale w pasie...). Może jakiejś grupie rekonstrukcyjnej się przyda jako inspiracja. a może dział humor byłby lepszy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi