kamil Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Jest limit 3 zdjęcia na wpis. Kolejne zdjęcia możesz umieszczać w kolejnych wpisach. Oceans Eleven, w każdej części można znaleźć ciekawe stylizacje.Szkoda, że nie mogę umieścić więcej zdjęć. Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Również Oceans Eleven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Ode mnie coś z nowszej filmografii : Limitless (film raczej średni, ale kreacje De Niro zwracają na siebie uwagę cały czas). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Jeszcze z Oceans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 20 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 Ode mnie coś z nowszej filmografii : Limitless (film raczej średni, ale kreacje De Niro zwracają na siebie uwagę cały czas). De Niro ubrany jak prawdziwy tycoon z Wall Street. Film mi się strasznie podobał. W kategori lekkie kino na sobotnie popołudnie. Boże jak ja bym chciał mieć te pigułki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 20 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2011 The Great Gatsby z 1974 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas Napisano 22 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 Witam wszystkich na forum bardzo serdecznie. Zauważyłem, że wiele osób umieszcza tutaj kadry z zagranicznych filmów tymczasem warto zwrócić uwagę na nasz rodzimy serial pt.: "Kariera Nikodema Dyzmy" z 1980 r. Tam dopiero mamy bogactwo strojów, pełno modnych w ówczesnych czasach dwurzędówek itd. Przyjemnie się to ogląda. No może z wyjątkiem zbyt fantazyjnie zamaszyście umieszczonych poszetek:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 Witam wszystkich na forum bardzo serdecznie. Zauważyłem, że wiele osób umieszcza tutaj kadry z zagranicznych filmów tymczasem warto zwrócić uwagę na nasz rodzimy serial pt.: "Kariera Nikodema Dyzmy" z 1980 r. Tam dopiero mamy bogactwo strojów, pełno modnych w ówczesnych czasach dwurzędówek itd. Przyjemnie się to ogląda. No może z wyjątkiem zbyt fantazyjnie zamaszyście umieszczonych poszetek:). Zapraszam do wrzucenia kadrów z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 22 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2011 Tak się składa, że Kariera Nikodema Dyzmy była już wspominana. Nie było to nawet tak dawno temu, bo 2 strony temu: viewtopic.php?p=28614#p28614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 24 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2011 Hawana - miasto utracone (2005) Propozycja dla miłośników Panam i lnianych garniturów. Pomijając to, film jest moim skromnym zdaniem doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Kino polskie:Zaklęte rewiry. Nie znalazłem zdjęć p. Czesława Wołłejki jako Barona polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Na drugim zdjęciu to prawdopodobnie koszula z odczepianym kołnierzykiem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Na drugim zdjęciu to prawdopodobnie koszula z odczepianym kołnierzykiem. Pozdrawiam, Dr Z odczepianym kołnierzykiem to chyba nie znajdę już w ogóle, chodziło mi o kształt kołnierzyka bardzo mi się podoba.. Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Wydaje mi się, że poza odczepianym kołnierzykiem, takiego nie znajdziesz. To tzw. double round: Ewentualnie to chyba może być także taki: Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Kleidsam czasami pokazuje takie kołnierzyki: http://kleidsam.blogspot.com/2011/07/on ... mpire.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 To akurat nie jest odczepiany kołnierzyk, tylko zwykły biały, kontrastujący. Odczepiany jest sztywny, więc nie dałoby się go tak ukształtować szpilką. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 To akurat nie jest odczepiany kołnierzyk, tylko zwykły biały, kontrastujący. Odczepiany jest sztywny, więc nie dałoby się go tak ukształtować szpilką. Jasne, chodziło mi bardziej o okrągły kształt niz kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Pewnie będę musiał poczekać na jakiś zakup forumowy, u nas nigdzie nie trafiłem takich. Kilku na raz nie zakupię w jednym zamówieniu bo pewnie swoją cenę ma. Dzięki. Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 31 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2011 Na TVP1 dla zainteresowanych ubiorem historycznym - "Wojna i pokój" (trwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 na AleKino! film Gomorra ... a tam trochę klasyki i mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 Ja chciałbym w kontekście męskiej elegancji zwrócić uwagę na kultowy już, chociaż nie taki stary film "Malena" z Monicą Bellucci. Mnóstwo męskich stylizacji do obejrzenia. Oprócz zjawiskowej głównej bohaterki zapamiętałem też z filmu w jaki sposób młody chłopiec stawał się mężczyzną. Mianowicie ojciec zabierał go do fryzjera, gdzie siadał już w końcu jak inni mężczyzny na krześle przed lustrem, następnie zabierał do krawca, gdzie ten szył mu długie spodnie, a na koniec zabierał do przybytku, w którym można zaznać metafizycznych doznań, w zamian za bardziej przyziemne dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 Witam po dłuższej nieobecności i wędrówce. Zaiste Malena to film niezwykły z wielu względów. Nie pamiętam czy tu już padł ten tytuł, ale sobie właśnie znalazłem i obejrzałem film "Krawiec z Panamy". kreacje jak kreacje, ale postać krawca grana przez Geoffrey`a Rush`a. Warto zobaczyć p.s. lekki of top. jak ktoś chce poczuć klimat Camino, to polecam Film The Way z Martinem Sheen`em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ander Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Rozpoczął się nowy cykl filmików GQ rules http://www.gqrules.com/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Żeby nie było tylko z lat międzywojnia to proponuję Morderstwa w Midsomer. Rzecz się dzieje na angielskiej prowincji. Są tweedowe marynarki, żakiety na weselach, kurtki Barboura, kalosze Huntera. Stroje na golfa, krykieta, piwo w pubie czy herbatkę u lorda Odcinków jest dużo, a w nich pod fasadą normalności kipią emocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 17 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2011 Rozpoczął się nowy cykl filmików GQ rules http://www.gqrules.com/index.phpIMHO bez Adama Rapoporta to już nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi