eye_lip Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Moim zdaniem lepszego dopasowania niż to nigdzie nie znajdziesz:Ciężko mówić o jakimkolwiek dopasowaniu na podstawie manekina prawdopodobnie upiętego spinaczami. Druga sprawa myślę o czymś przyzwoitej średniej jakości, a noname z allegro z MSRP 149zł nie wróży niczego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Nie można mówić o dopasowaniu produktu RTW, raczej o dopasowaniu sylwetki klienta do już gotowego produktu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/massimodutti/374512/1130181/MARYNARKA%2BZ%2BTKANINY%2BZ%2B%C5%81ATAMI%2BNA%2B%C5%81OKCIACH tylko, że sztuczna Mierzyłem tę marynarkę - świetnie na mnie leżała, podobał mi się pod względem wykonania. Czekam na wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/massimodutti/374512/1130181/MARYNARKA%2BZ%2BTKANINY%2BZ%2B%C5%81ATAMI%2BNA%2B%C5%81OKCIACH tylko, że sztuczna Mierzyłem tę marynarkę - świetnie na mnie leżała, podobał mi się pod względem wykonania. Czekam na wyprzedaż nie jesteś jedyny na przełomie roku ma być już obniżka - choć w SCC była po 599, a na ich stronie już za 499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2012 "W sezonie jesienno-zimowym niezbędna jest kurtka lub płaszcz, a najlepiej kilka egzemplarzy, które pozwolą dostosować okrycie wierzchnie do stroju i warunków pogodowych. Są mniej i bardziej uniwersalne kurtki i płaszcze, ja skupię się na tych uniwersalnych i ponadczasowych." Więcej: http://mr-vintage.blogspot.com/2012/10/ ... szczy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Czy Christian Berg Stockholm to jakaś dobra firma jeśli chodzi o płaszcze? Widziałem ich płaszcz w TKMaxx, ładnie skrojony, fajne leży ale zastanawia mnie skład materiałowy: wierzch wełna 75% poliamid 25%, podszewka 100% poliester (!?). Warto kupić za 200 zł czy szukać czegoś z wiskozą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 100% w TKMaxx. Było tam zdaje się tych Bergów parę, różne fasony i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 W Springfildzie w Arkadii widziałem ciekawą kurtkę pikowaną. Z klapami, brustaszą z listwą, patkami na kieszeniach. Cieńsza niż Christian Berg, materiał dość przyjemny w dotyku. Nie zakładałem, także nie wiem, jak leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Misza, taka: http://eu.spf.com/shop/man/jackets/amer ... dd-4908953 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fryderyk Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Panowie, Trwają u mnie przygotowania do zimy i z tego powodu szukam zimowej kurtki puchowej (granat?). Musi byc jednak naprawde ciepła i nie ultrakrótka do paska - czyli ZIMOWA Przeglądam troche internet ale cięzko mi coś znaleźć.... Widział ktoś coś i chciałby sie podzielic? Bede wdzieczny!, F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Panowie, Trwają u mnie przygotowania do zimy i z tego powodu szukam zimowej kurtki puchowej (granat?). Musi byc jednak naprawde ciepła i nie ultrakrótka do paska - czyli ZIMOWA Przeglądam troche internet ale cięzko mi coś znaleźć.... Widział ktoś coś i chciałby sie podzielic? Bede wdzieczny!, F. Peek&Cloppenburg, vanGraff, Royal&Collection, Tommy Hilfiger, TkMaxx, Ralph Lauren ... Jak nie znajdziesz tam żadnej granatowej puchowej kurtki na zimę to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Panowie, Trwają u mnie przygotowania do zimy i z tego powodu szukam zimowej kurtki puchowej (granat?). Musi byc jednak naprawde ciepła i nie ultrakrótka do paska - czyli ZIMOWA Przeglądam troche internet ale cięzko mi coś znaleźć.... Widział ktoś coś i chciałby sie podzielic? Bede wdzieczny!, F. http://www.wellensteyn.de/page/products ... 2/season/2 http://www.hirmer.de/jacken/daunenjacke ... 48&seite=1 http://answear.com/kurtki-i-plaszcze-23 ... a,new,60,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 "Jeśli komuś pomysł na pikowaną kurtkę flanelową się spodobał, to znalezienie takowej w Polsce nie będzie łatwym zadaniem. Dla osób z zasobnym portfelem, polecam wizytę u Macaroni Tomato, znajdziecie tam kilka modeli z włoskiej marki Waterville, która specjalizuje się w takich właśnie kurtkach i marynarkach. Poniżej dwa z aktualnej kolekcji." http://mr-vintage.blogspot.com/2012/10/ ... elowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Obszedłem wczoraj sklepy w Lublinie i ani śladu granatowej bosmanki Znalazłem tylko jeden sklep, w którym była jakaś wariacja bosmankowa i do tego czarna W ogóle wszystkie płaszcze w sklepach są w odcieniach czerni i szarości. Jestem zdruzgotany i zwątpiłem. Kupię przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 TXMaxx Wwa - granatowa bosmanka 100% wełna i podszewka wiskoza z poliestrem za 500 zł. Jakaś anglojęzycznie brzmiąca nazwa firmy, były rozmiary 50, 52 i 54 jeszcze 2 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Dzięki, tak czy tak za duże na mnie i do Warszawy mam kawałek drogi... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 firma Schneider ( Salzburg a więc Austria ) mówi Wam coś ?... mają w Tkmaxx pikowaną kurtkę ( podszewka wiskoza , reszta wełna i bawełna ) za 489 pln aczkolwiek kolor dla mnie mocno średni ( jasny brąz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 firma Schneider ( Salzburg a więc Austria ) mówi Wam coś ?... mają w Tkmaxx pikowaną kurtkę ( podszewka wiskoza , reszta wełna i bawełna ) za 489 pln aczkolwiek kolor dla mnie mocno średni ( jasny brąz ) Widziałem ją w Kielcach. Kolor jest ładny, ale nie na kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 no to o tym samym egzemplarzu pewnie mowimy ... zaintrygowała mnie ta firma Schneider bo z kolei w częstochowskim TkMaxx widziałem całkiem ładne jesienne płaszcze po ok 330 pln - co prawda wierzchnie okrycie to poliester ale za to od środka wełna ... firma "przyzwyczajona " chyba do pewnej specyficznej kolorystyki bo płaszcze w takim samym jasnobrązowym kolorze jak kurtka z kieleckiego TkMaxxa ( był też egzemplarz który bym określił jako " kawa z mlekiem "). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 firma Schneider ( Salzburg a więc Austria ) mówi Wam coś ?... mają w Tkmaxx pikowaną kurtkę ( podszewka wiskoza , reszta wełna i bawełna ) za 489 pln aczkolwiek kolor dla mnie mocno średni ( jasny brąz )Ktoś już ją na forum polecał, więc mogę tylko powtórzyć: robią świetne kurtki i płaszcze. Jedna z lepszych, bardziej znanych firm z krajów niemieckojęzycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Czy ktoś widział może wełniany (oczywiście - może być to wełna z domieszksmi) trencz za ok. 600 zł? Kolory dowolne, oprócz czerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Ciekawa propozycja przypominająca trochę kurtki/marynarki od Macaroniego (fotka kilka postów wyżej). Do tego na wyprzedaży. Może kogoś zainteresuje. MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Nazewnictwem wciąż zaskakują http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... KINGOWY%2BŻAKIET%2BZ%2BZAPIĘCIEM%2BNA%2BKOŁKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 To wyjaśnij co oznacza to pojęcie http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... OJNEJ%2BWEŁNY Teraz już jedna wełna nie wystarcza. Trzeba kupić dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi