Pan Janusz Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 "Zwis męski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Znalezione chyba w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Ale czemu akurat do humoru? Niestety nie każdy ma szyte buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Ja się może nie znam, ale czym jak nie klejem (może nie konkretnie takim) "mocuje" się np gumę do skórzanej podeszwy (zabieg kontrowersyjny, ale wielu ludzi się na niego decyduje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Przepraszam, że się zaśmiałem z rozkrokodylonych butów - sam takie miałem kilka lat temu Może to zdjęcie lepiej pasowałoby w "Źródłach obuwniczej brzydoty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 A w tym sensie... no to przepraszam, widocznie jeszcze ja (i White Haven) nie jesteśmy do tego stopnia zboczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 w sumie szkoda, że to tylko tutaj się nadaje metro warszawa LOW.jpg żródło: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... oxSlotIIMT daj spokój zgubiłbyś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Białoruski asystent bespoke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Jego strój nie różni się jakoś mocno od Jacykoffa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 reklama converse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Białoruski asystent bespoke: trochę to niesmaczne śmiać się z biednego człowieka, nieważne jak ubranego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 reklama converse Na tym zdjęciu idealnie widać jak nudne są te wszystkie klasyczne buty, nie pozostaje nic innego jak tylko przyklasnąć twórcom reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Dla fanów sagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Dla fanów sagi a więc Beau Brummell był Sithem. wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Na tym zdjęciu idealnie widać jak nudne są te wszystkie klasyczne buty, nie pozostaje nic innego jak tylko przyklasnąć twórcom reklamy a co by było gdyby pośród szeregów białych trampków wstawić parę czarnych, wypastowanych wiedenek... jednolity tłum zawsze wydaje się nudny. tych reklam converse'a jest cała kampania. niektóre są niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaculek Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Witam Panów. Przyznaje, iż jestem kompletnie zielony w tym temacie choć studiuję forum już od dobrych, żeby nie skłamać 10 minut. To mój pierwszy zestaw, więc liczę na szczere komentarze, bezkompromisową ocenę. Jest to zestaw tzw. Niedzielny Casual. - krawat i węzeł z pracowni mistrza Jaskóły z Podskarbińskiej 10, wejście od podwórza. - poszetka debiutującej artystki Gertrudy Kleszcz z Olkusza, absolwentki ekskluzywnej Szkoły dla Twórców Poszetek z Materiałów Powierzonych. - koszulka z Garfieldem ( tym GARFIELDEM!!! ) - buty moim zdaniem absolutny hit i bespoke z kuźni cholewkarskiej „Zygmunt „Zyga” Kruszewki i Szwagier”. Niestety nie widać ich na zdjęciu, gdyż zostały w domu. - pasek z potrójnie garbowanej skóry z kury ( mam go dwa lata a jeszcze się nie ułożył! Sic! ), - klamra kuta z kwasówki, w celu idealnego dopasowania kuta bezpośrednio ( ostrożnie podczas podgrzewania ) - kurtka sznurkowa z na wskroś szczotkowanego paździerza. - marynarki nigdy nie noszę, bo jeszcze nie wiem jak. ( liczę na podpowiedź ) - tło to standardowa ścianka działowa w systemie płyta gipsowo – kartonowa. Pokryta farbą emulsyjną „Zielony koperek” Moim zdaniem na uwagę zasługuje fakt, iż kolor krawata ( knit w przeciwstawną pepitę ) idealnie koresponduje z kolorem ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Une Poche Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Witam Panów. Przyznaje, iż jestem kompletnie zielony w tym temacie choć studiuję forum już od dobrych, żeby nie skłamać 10 minut. To mój pierwszy zestaw, więc liczę na szczere komentarze, bezkompromisową ocenę. Jest to zestaw tzw. Niedzielny Casual. - krawat i węzeł z pracowni mistrza Jaskóły z Podskarbińskiej 10, wejście od podwórza. - poszetka debiutującej artystki Gertrudy Kleszcz z Olkusza, absolwentki ekskluzywnej Szkoły dla Twórców Poszetek z Materiałów Powierzonych. - koszulka z Garfieldem ( tym GARFIELDEM!!! ) - buty moim zdaniem absolutny hit i bespoke z kuźni cholewkarskiej „Zygmunt „Zyga” Kruszewki i Szwagier”. Niestety nie widać ich na zdjęciu, gdyż zostały w domu. - pasek z potrójnie garbowanej skóry z kury ( mam go dwa lata a jeszcze się nie ułożył! Sic! ), - klamra kuta z kwasówki, w celu idealnego dopasowania kuta bezpośrednio ( ostrożnie podczas podgrzewania ) - kurtka sznurkowa z na wskroś szczotkowanego paździerza. - marynarki nigdy nie noszę, bo jeszcze nie wiem jak. ( liczę na podpowiedź ) - tło to standardowa ścianka działowa w systemie płyta gipsowo – kartonowa. Pokryta farbą emulsyjną „Zielony koperek” Moim zdaniem na uwagę zasługuje fakt, iż kolor krawata ( knit w przeciwstawną pepitę ) idealnie koresponduje z kolorem ściany dla mnie zestaw super. Co prawda nie przepadam za ściankami działowymi, wole nośne. Jak na pierwszy raz to udana stylizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Une Poche Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Witam Panów. Przyznaje, iż jestem kompletnie zielony w tym temacie choć studiuję forum już od dobrych, żeby nie skłamać 10 minut. To mój pierwszy zestaw, więc liczę na szczere komentarze, bezkompromisową ocenę. Jest to zestaw tzw. Niedzielny Casual. - krawat i węzeł z pracowni mistrza Jaskóły z Podskarbińskiej 10, wejście od podwórza. - poszetka debiutującej artystki Gertrudy Kleszcz z Olkusza, absolwentki ekskluzywnej Szkoły dla Twórców Poszetek z Materiałów Powierzonych. - koszulka z Garfieldem ( tym GARFIELDEM!!! ) - buty moim zdaniem absolutny hit i bespoke z kuźni cholewkarskiej „Zygmunt „Zyga” Kruszewki i Szwagier”. Niestety nie widać ich na zdjęciu, gdyż zostały w domu. - pasek z potrójnie garbowanej skóry z kury ( mam go dwa lata a jeszcze się nie ułożył! Sic! ), - klamra kuta z kwasówki, w celu idealnego dopasowania kuta bezpośrednio ( ostrożnie podczas podgrzewania ) - kurtka sznurkowa z na wskroś szczotkowanego paździerza. - marynarki nigdy nie noszę, bo jeszcze nie wiem jak. ( liczę na podpowiedź ) - tło to standardowa ścianka działowa w systemie płyta gipsowo – kartonowa. Pokryta farbą emulsyjną „Zielony koperek” Moim zdaniem na uwagę zasługuje fakt, iż kolor krawata ( knit w przeciwstawną pepitę ) idealnie koresponduje z kolorem ściany dla mnie zestaw super. Co prawda nie przepadam za ściankami działowymi, wole nośne. Jak na pierwszy raz to udana stylizacja. WoW! liczyłem w skrytości , ze ktos mnie doceni ale nie spodziewałem się takich peanów !! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Do tego zestawu gumofilce zamiast butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaculek Napisano 11 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2013 Do tego zestawu gumofilce zamiast butów. chciałem ale na filcowaną gumę mam lekkie uczulenie i robią się dziwne przebarwienia na powiekach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 @Misza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi