eye_lip Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 No ładne kowbojki, tylko czemu umieściłeś je w tym wątku? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 No ładne kowbojki, tylko czemu umieściłeś je w tym wątku? Może ze względu na "Mexico"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Polskie krawiectwo nie zginęło jeszcze na Greenpoincie Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Kiedy wybudowano pierwszą Biedronkę w Świebodzinie? 5 lat przed Chrystusem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 To było o Tesco... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Dlaczego mężczyźni powinni nosić zapięte marynarki - lekcja poglądowa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Right dressing or dressing right? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Wątku Co Koń Ma Dzisiaj Na Sobie nie znalazłem, to wrzucam tutaj. Na szczególne uznanie zasługuje stylizacja konia po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Coś dla fanów motoryzacji i obuwia jednocześnie: Nosek tylko przesadnie wydłużony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Ale nie będzie żył wiecznie. Ktoś kiedyś będzie musiał go zastąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Dowcip do mnie nie przemawia ale za to na zdjęciu są ładne meble. Wie ktoś może z jakiego drzewa są wykonane? Bez lupy ani rusz. Trochę wygląda jak brzoza, która to ma swoje grono wielbicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robbie1991 Napisano 25 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 Gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Podejrzane na zaprzyjaźnionym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 26 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Takie tam. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Podejrzane na zaprzyjaźnionym forum Dziewczyna pracowała w butiku na którego otwarcie był pan ze zdjęcia i pomimo jego kontrowersyjnego ubioru porady miał dobre. Wiedział dla jakiej sylwetki co będzie pasowało a co nie. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Dziewczyna pracowała w butiku na którego otwarcie był pan ze zdjęcia i pomimo jego kontrowersyjnego ubioru porady miał dobre. Wiedział dla jakiej sylwetki co będzie pasowało a co nie. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Really? Giacomo Conti czy "Fashion from Raszyn". To, że znasz "po łebkach" teorię względności nie czyni cię Einsteinem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 W żadnym z powyższych. Na otwarcie butiku Max Mara był. Nigdzie nie powiedziałem że jest najlepszym stylista na świecie jednak po jego poradach kobiety wyglądały bardzo dobrze. To że on tak wygląda nie znaczy że osoba po jego radach będzie wyglądała podobnie. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Też nie twierdzę, że się nie zna, ale moim zdanie osoba udzielająca porad stylistycznych powinna wzbudzać zaufanie. On nie wzbudza. Wysłane z dumą z mojego telefonu przy użyciu dwóch kciuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Tu czy do CMDNS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Słowiański przykuc! A jak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Jak widzę długopis w brustaszy, to odruchowo próbuję sobie przypomnieć, czy skasowałem bilet. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 No to tak przed finałem.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 http://www.fpiec.pl/post/2016/05/27/zzostawilokularynawystawiesztuki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi