ChlebowaElegancja Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Jest tu jakiś cwaniak? http://allegro.pl/buty-dla-cwaniaka-44-rozmiar-i4988675504.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Jest tu jakiś cwaniak? http://allegro.pl/buty-dla-cwaniaka-44-rozmiar-i4988675504.html OJA! OJA OJA OJA! Przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 Jednak w tłumie łatwiej będzie się wyróżnić czerwonymi włosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 http://www.huffingtonpost.com/shirtsmyway/how-to-tie-a-tie_b_6531574.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 "Maniek uważaj! krawat ci się kończy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Szybkie zerknięcie na oceny estetyki węzłów. vs Już pomijam fakt, ze mogliby się o tę łezkę postarać, ale widać, że to robione przez Amerykanów, gdzie ewidentnie króluje moda na potężne węzły. Wystarczy spojrzeć na ocenę Balthusa albo Plattsburgha. Dział jak najbardziej odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Zamieszczam tutaj bo jako nietuzinkowe nie jestem pewien 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 http://dziwowisko.pl/praca-w-korporacji/ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Gwóźdź mnie powalił… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Nieźle, nieźle; i wciąż aktualnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Wszędzie tweed Tweedowy fotel do salonu, w komplecie z whisky Tweedowy abażur: "Wygodne" tweedowe poduszki No i na koniec praktyczna piłka plażowa: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 How to tie a tie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 3 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2015 Więcej podziwu i braw niż śmiechu, ale chyba do wątku pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Środek Zimnej Wojny. USA, obawiając się ataku ZSRR, szkolą szpiegów, by zdobyli informacje. Kurs kończy najlepszy z najlepszych wśród najlepszych. Dzień odprawy.- Listen! - mówi dowódca - Twoja mission jest top secret i very fuckin' important. Twoim celem jest dotrzeć do Moscow i zdobyć top secret information na temat planowanej invasion! Potem nasz łącznik we Vladivostok załatwi Ci powrót do USA. Zrozumiałeś?- Yes, sir! Znaczy... Da, tawarisz kamandir!Zrzucają agenta na totalnym zadupiu. Po kilku godzinach znajduje wioskę - kilka chałupek na krzyż. Myśli sobie:- OK. Teoria teorią time for practise.Dostrzega babulkę na ławeczce, podchodzi doń:- Zdrastwujcie, babciu.- Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu.- Szto?- Zdrastwujcie, amerikanski szpiegu.- Szto? Ja nie amerikanski szpieg, ja ruski!- Niet, wi nie ruski, wi amerikanski szpieg.- Ja nie ruski? Nu pagadi!Odśpiewuje babulce hymn ZSRR, Katiuszę, Kalinkę, Pust wsiegda budziet sonce.- I szto? Ja nie ruski?- Niet, wi amerikanski szpieg.- To patrzcie teraz!Odtańcowuje jej kazaczoka i to tak jakby nic nie robił od dziecka, tylko nak***iał kazaczoki.-I szto? Ja nie ruski?- Niet, wi amerikanski szpieg.Facet myśli sobie:- Damn it. Jak ona? Yeah, w sumie mówić, śpiewać i tańczyć każdy się nauczy. Ale tego nie da rady...Tu wyciąga zza pazuchy pół litra. Otwiera i obala flaszkę w rekordowym tempie.- I szto? Ja nie ruski?- Niet, wi amerikanski szpieg.- Ale, kak wi? Gawarim kak ruski...- Da.- Śpiewam kak ruski...- Da.- Tańczę kak ruski...- Da.- Nawet piję kak ruski!- Da.- To kak wi poznali, ze ja amerikanski szpieg?- Widzisz, u nas w Sajuzie czornych niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Johnny Less is more... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 Podwójny dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Tłusty czwartek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Na ulicy całuje się facet z babka. Podchodzi do nich gość i tak przez ramię zagląda. Raz zagląda, obchodzi w kółko i znowu zagląda i tak dłuższy czas.W końcu facet zdenerwował się i mówi do gościa:- Panie co pan, zboczeniec jakiś?- Nie, ale żona ma klucze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2015 Wiem, że trochę stare, ale nadal jare Wieczór kawalerski w nieco innym wydaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Knujące buty... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 ujęcie jak z "jakie buty mam dziś na sobie", ale opatrzone natychmiastową samokrytyką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2015 Właściciel pewnie został niezbyt hojnie obdarzony przez naturę, stąd taka a nie inna konstrukcja buta. Zawsze to parę centymetrów bliżej pisuaru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi