ZygKarcz Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Miejmy nadzieję, że wróci powszechność kapeluszy - osobiście, przepadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Hej, świetny topik, można się nieźle pośmiać czytając niektore wpisy. Ze swojej strony pamiętam mecz Polska - Gruzja, na nogach miałem ciemne derby. W pewnym momencie podchodzi do mnie zupełnie obcy gość, na którego popatrzyłem wzrokiem pt. "odwal się" (myślałem, że chce papierosa - sam jeszcze paliłem). Jakież było moje zdziwienie jak usłyszałem: ALE SIE PANU BUTY BŁYSZCZĄ! Mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Dzisiaj szedłem sobie do swojego pociągu peronem 3 poznańskiego dworca. Ubrany byłem w granatowe zamszowe monki, czerwone chinosy, ciemnoszary płaszcz przed kolano i szalik w czerwono-szarą jodełkę (te warstwy było widać). Na drugim torze stał pociąg intercity pełen kibiców Lecha Poznań jadących gdzieś na mecz. Jako że policja strzegła pociągu i nie mogli wyjść, wystawali przez okna i zachowywali się dość głośno (np. śpiewali klubowe przyśpiewki). Oprócz tego dość żywo komentowali sytuację, np. jak szła ładna dziewczyna to robili "uuuuuu" i gwizdali. Kiedy ja przechodziłem obok ich wagonu, ktoś krzyknął "pedał" i cały wagon kibiców zaczął skandować "pedał, pedał". Jak widać, po ubiorze też można próbować ocenić czyjąś orientację, choć to pewnie nie nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Nie żeby dyżurni przedstawiciele tej orientacji jakoś szczególnie dobrze czy barwnie się ubierali... Kołnierzyk, jakby to określił Ryszard Kalisz, z kontr(a)fałdą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Myślałem, że niczego nie dodam do tego wątku bo na ogół nie obserwuje żadnych szczególnych reakcji, ale o tym co mnie wczoraj spotkało nawet nie wiem co myśleć. Stałem sobie spokojnie w centrum miasta i czekałem na kolegę parkującego samochód. Środek dnia, tłumy na chodniku, prawie godziny szczytu obiadowego. Nagle, nie wiadomo skąd, podchodzi do mnie człowiek "z twarzy podobny zupełnie do nikogo". Staje przy mnie… robi sobie trzy selfie ze mną w roli eksponatu, każde ogląda więc trwa to dobre pół minuty. Po czym, bez słowa odchodzi. Żadnego uśmiechu, słowa, o poczuciu zażenowania nie wspominając - twarz pokerzysty. ... Niby miłe przeżycie,.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 To będzie art. 23 k.c., nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Ja bym uważał,zawsze może wziąć pożyczkę na zdjęcie z Toba. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 To będzie art. 23 k.c., nie? Nie wiem czy jakies moje dobro ucierpiało, stałem jak wryty, ale chyba zacznę śledzić facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Całego facebooka nie prześledzisz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Może wziął Cię za jakiegoś celebrytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monkuan Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Ależ to dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 2 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Odkąd się ubieram elegancko bez specjalnych okazji, to żona ma podejrzenia, że idę nie tam, gdzie mówię, że idę. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Odkąd się ubieram elegancko bez specjalnych okazji, to żona ma podejrzenia, że idę nie tam, gdzie mówię, że idę.Coś w tym jest, moja mówi, że ma 100% pewności 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Jako objaw kryzysu wieku średniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Hmmm. "Zamiast czerwonego Ferrari dołóż do Yanko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 < 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 @TomiW01 moja mówi to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Fragment rozmowy z osobą z branży, w której żaden dress code nie obowiązuje, a wręcz przeciwnie elegancja jest uważana za wyraz przerostu formy nad treścią: - My jesteśmy blisko przy człowieku, a nie tak, jak w biurach, gdzie ludzie w drogich garniturach przechodzą koło siebie zupełnie obojętnie. Oj to czegoś się o kolegach z forum dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Nie obojętnie bo trzeba wiedzieć co to za garnitur co tak swietnie leży i skąd te buty bespoke które przyciągają uwagę Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Fragment rozmowy z osobą z branży, w której żaden dress code nie obowiązuje, a wręcz przeciwnie elegancja jest uważana za wyraz przerostu formy nad treścią: - My jesteśmy blisko przy człowieku, a nie tak, jak w biurach, gdzie ludzie w drogich garniturach przechodzą koło siebie zupełnie obojętnie. Oj to czegoś się o kolegach z forum dowiedziałem Umowmy sie:) Chlopaki powiedzialy prawde;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Oczywiście dzięki koszuli lub t-shirtowi można być bliżej drugiego człowieka, niż przez dodatkową warstwę wełny... ale jeszcze większą bliskość uzyskujemy bez niczego 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nie widzę związku - ludzie w pomiętych t-shirtach też przechodzą obok siebie obojętnie. W miejscu pracy wolę mijać tych w garniturach nawet obojętnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nie widzę związku - ludzie w pomiętych t-shirtach, też przechodzą obok siebie obojętnie. W miejscu pracy wolę mijać tych w garniturach nawet obojętnie. Zbliża się "1 maj" ... więc na topie są flanelowe koszule w kratkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Nie widzę związku - ludzie w pomiętych t-shirtach, też przechodzą obok siebie obojętnie. W miejscu pracy wolę mijać tych w garniturach nawet obojętnie. Tak jest. Ostatnie czasy pokazały, że korporacją można zarządzać w bluzie z kapturem i nie musi to oznaczać ciepła i empatii w stosunkach międzyludzkich. Chodzi tylko oto, jak ludzie nigdy do końca nie będą mogli zrozumień innych ludzi i nie muszą. Problem w tym, jeśli ktoś twierdzi, że coś rozumie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Kilka dni temu widziałem się po raz pierwszy od dosyć długiego czasu z jednym z moich znajomych, spodobały mu się moje monki (C&J Lowndes). Dzisiaj napisał do mnie: "patrz, znalazłem identyczne buty jak Twoje, ale od polskiego producenta i dużo taniej - http://akardo.pl/pl/p/Brazowe-polbuty-Monki/850". Skoro nie widać różnicy, po co przepłacać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi