eye_lip Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Co myślicie o takiej piątce Seiko ? Mechanicznie żadne rewelacja ale design w pytkę. Nawiązanie stylistyczne do PP Nautilusa nie jest nachalne ale widać inspirację tym modelem. zdjęcie znalezione w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Taka o, jak to 5. Mnie nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Z przymrużeniem oka i bez ostentacji - Swatch For The Love of W "W" w nazwie pewnie od Wales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Co myślicie o takiej piątce Seiko ? Mechanicznie żadne rewelacja ale design w pytkę. Nawiązanie stylistyczne do PP Nautilusa nie jest nachalne ale widać inspirację tym modelem. snkk57.jpg zdjęcie znalezione w sieci też zwróciłem uwagę na ta 5 i sam nie wiem co mam myśleć niby fajnie ale nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 też zwróciłem uwagę na ta 5 i sam nie wiem co mam myśleć niby fajnie ale nie do końca Mnie trochę wstrzymuje bransoleta; jest do rozmiaru 20mm a ja mam właśnie tyle i wieczorem może być już trochę ciasna oraz brak pełnych ogniw. Reszta miodzio. zdjęcie z sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 A jakiś namiar gdzie można tego sikorka kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Piąteczka jak pisał Filip - nic nazdwyczajnego. Dla mnie minus jeśli chodzi o mocowanie bransolety. Sam szukając kiedyś 5-tki zrezygnowałem z takiego mocowania aby mieć łatwość w doborze pasków i innych bransolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 A jakiś namiar gdzie można tego sikorka kupić? Seiko SNKK57 - najprościej ebay / allegro Piąteczka jak pisał Filip - nic nazdwyczajnego. Dla mnie minus jeśli chodzi o mocowanie bransolety. Sam szukając kiedyś 5-tki zrezygnowałem z takiego mocowania aby mieć łatwość w doborze pasków i innych bransolet. To tylko jedno z rozwiązań mocowania paska / bransolety w tej linii Seiko. Nie charakteryzuje całej linii "5" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 moja ulubiona marka z Japonii wypuściła bardzo ładny model zegarka z linii "classic automatic" dostępny w kilku wersjach: http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=191 (na mesh'u tez by fajnie wyglądał imo) Oglądałem w Złotych Tarasach - świetnie się prezentuje. Cena bardzo dobra biorąc pod uwagę wykonanie i design - 1380 pln BTW - ten zegarek przypomina pewien model bardzo znanej marki szwajcarskiej... jaki? EDIT: informacyjnie jeżlei ktoś nie wie - na 12.00 jest rezerwa chodu, na 9.00 datownik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Bardzo fajny, mam 3 Orienty w tym dwa w nowo nabyte i uważam, że ta marka ma bardzo dobre ceny w stosunku do jakości i designu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 nieklasyczny aczkolwiek ciekawy, zegarek SevenFriday p3 zwycięzca w konkursie "zegarek roku 2013" organizowanym przez chronos24.pl, w kategorii ZEGAREK DO 10.000 PLN [cena ok. 1000 CHF, w zależności od wariantu] http://www.sevenfriday.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Ładny ale duży. Można wydrukować sobie w skali 1:1, wyciąć i "założyć": http://www.sevenfriday.com/P1-Printandtry.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Oglądałem na żywo, całkiem zabawny, mechanizm to japońska miyota (citizen). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Oglądałem na żywo, całkiem zabawny, mechanizm to japońska miyota (citizen). Jak odebrałeś ten zegarek na swoim nadgarstku? Duży kwadrat, to co innego co duży okrągły zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Wygląda na ręku jak jakiś pulsometr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Wygląda na ręku jak jakiś pulsometr. Wysłałem emaila producentowi, aby zrobili mniejszą wersję, ponieważ tracą dużo klientów. Gdzie to schować pod mankietem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Może założyć na mankiet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 z cyklu; "co miałem dzisiaj przez chwilę na nadgarstku" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Może założyć na mankiet ? "Zegarek na pokaz" bo pod mankiet nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 czasomierz, dzieło sztuki jubilerskiej Roger Dubuis "Knights of The Round Table" 150k BGP Na godzinie: 1 - Sir Kay 2 - Sir Gawain 3 - Sir Bohors 4 - Sir Uriens 5 - Sir Hector 6 - Sir Percival 7 - Sir Bedivere 8 - Sir Tristan 9 - Sir Sagramore 10 - Sir Galahad 11 - Sir Lancelot 12 - Sir Arthur Pendragon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Wygląda jakby nie miał w ogóle szkła czy mi się zdaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Czy ktoś dotarł do informacji o wysokości zegarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Ciężko coś znaleźć. Trafiłem za to na zdjęcie zegarka na nadgarstku: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=pl&prev=/search%3Fq%3DRoger%2BDubuis%2B%2522Knights%2Bof%2BThe%2BRound%2BTable%2522%2Bheight%26sa%3DX%26espv%3D210%26es_sm%3D93%26biw%3D1680%26bih%3D925&rurl=translate.google.pl&sl=en&u=http://rogerdubuis.watchprosite.com/%3Fpage%3Dphoto.raw.forum%26msid%3D25639393%26imgid%3D3173633%26fi%3D617%26pi%3D5700458%26ti%3D841458%26s%3D0%26size%3Draw&usg=ALkJrhhvD-p9Y13Jna9DAMgLKEyOhmIDyQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi