eye_lip Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 W tym momencie odpowiednik tego modelu to ok. 2800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 coś tam pewnie się utarguje . Cóż, ja nabyłem w drodze licytacji no i dolar niżej stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 W tym momencie odpowiednik tego modelu to ok. 2800złTen model też jest jeszcze dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 wpadł mi w oko swego czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 A zegarki tej firmy opakowane są w sposób wyjątkowo kubański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Mnie cuervo jakoś nie ruszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fryderyk Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Co prawda to nie ta liga i kwota, ale ja mam sentyment do prawie w pełni polskiego zegarka Błonie: zdjęcie "pożyczone" od właściciela zegarka i bloga:http://moje-zegarki.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 A ja już kończę katalog polskich zegarków, będzie dostępny w formie drukowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 W tym roku RL na targach w Genewie, zaprezentował świetne nowości, między innymi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ę-żine Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Obydwa zegarki są bardzo fajne, ale ten drugi podoba mi się bardziej. Przypomina mi troche zegary ze steampunkowej łodzi podwodnej =). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iand Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Przypomina mi troche zegary ze steampunkowej łodzi podwodnej =). Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 wizualnie sa ok. ale tak, jak nie kupilbym sobie garnituru rolexa, tak mam opory przed zegarkami projektantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 swoją drogą ciekawy pomysł, żeby do zegarków projektanta dorzucać "swiss made", moim zdaniem nie zmienia to wcale grupy odbiorców i niczemu generalnie nie służy, bo pewnie te RL to też zwykłe kwarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 pewnie te RL to też zwykłe kwarce. eye_lip nie wrzucałby tutaj kwarcowych zegarków fashion http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=5427.0 co nie znaczy, że mi się podobają. Wręcz przeciwnie - nadają się co najwyżej na n-ty zegarek w kolekcji dla kogoś, kto już ma garniturowca, divera, casual'owca, pilota, jakieś chrono, i zastanawia się, czym nietypowym teraz uzupełnić swój zbiór. I mimo wszystko logo odzieżowe na zegarku choćby nie wiem jak wykonanym mnie nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Sporting Wood Dial wygląda dosyć interesująco, oczywiście cena zaporowa dla proletariuszy Z ciekawości zacząłem przeglądać zasoby na Google i natrafiłem na nowy model z linii Slim Classique. Dla mnie wygląda kobieco. Ogólnie cała linia jest nieciekawa oraz kiepska, wszystkie modele są bardzo do siebie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Polecam pełną wersję mojego opracowania: http://chronos24.pl/sihh-2011-ralph-lau ... ollection/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 w ramach ożywiania tematu ... poniżej jedna z moich ulubionych marek w kategorii "high-end design" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 w ramach ożywiania tematu ... poniżej jedna z moich ulubionych marek w kategorii "high-end design" Dla mnie wygląda odpustowo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Krakus - tak jak dla większości poliestrowych graczy, wyglądają klasyczne oksfordy i dwurzędowa marynarka Jak posiedzisz w temacie kilka lat to zmienisz zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 to ja jeszcze za krótko siedzę w temacie , jeszcze UN nie zdążyły mi się spodobać. A może dlatego, że nie jestem Kulczykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 czy w przypadku takiego cuda, wypada pytać, ile toto kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 czy w przypadku takiego cuda, wypada pytać, ile toto kosztuje? jak pisałem, Kulczyka stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Krakus - tak jak dla większości poliestrowych graczy, wyglądają klasyczne oksfordy i dwurzędowa marynarka Jak posiedzisz w temacie kilka lat to zmienisz zdanie.Nie wiem kopletnie co siedzi mu w środku więc jak napisałem takie mam wrażenie estetyczne. Po prostu lubię proste, klasyczne zegarki. Najlepiej z czytelnym cyferblatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 a ja Nosze taki kieszonkowy zegarek do pracy Zegarkom marki ruhla poświęcił nieco miejsca Antoni Libera w swej doskonałej powieści "Madame". Generalnie był raczej na nie Kto ciekaw dlaczego, ten sobie przeczyta (warto). Mały cytacik poniżej (z pamięci) Za zegarek marki ruhla/ Jednej nocy nie przehulasz! Oczywiście, szadi, nie mam nic do Twojego czasomierza. Tak mi się przypomniało. pzdr montalbano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamil Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 A ja właśnie zostałem posiadaczem tego oto "cacka" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi