jakow Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Sam nie wiem, czy ten artykuł bardziej pasuje tutaj czy do tematu "Humor", ale wrzucę tutaj... http://newserdevweb.cloudapp.net/cdn/story/202850/guy-finds-35k-watch-at-goodwill-store.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 nie wiem czy już go pokazywałem tutaj ale jest elegancki na maxa tak elegancki że zakładam go dość rzadko bo rzadko tak elegancko się ubieram 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Jakbym mial taki zegarek, ubierałbym się elegancko częściej, żeby go nosić Przynajmniej przez jakiś czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Igor - piekny ten sikor!!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Igor, z grubej rury uderzyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2015 Już pisałem Igor w innym wątku - świetny jest, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 longines czekoladka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Fajny, taki trochę TH Carrera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Nowy zegarek od Prokop & Broz *.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałZet Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Mój Tissot. Limitowana edycja z COSC. U mnie na pasku z kajmana od Filipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Miło zobaczyć swoją produkcję na rocznicowym modelu. U mnie czterdziestokilkuletni japończyk: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Również wykonanie Filipa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Piękny zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 A to moja skromna kolekcja. Wszystkie oczywiście nakręcane ręcznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Delikatnie sugerowałbym jak najszybciej wymienić czarny pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty121 Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Zegarki zostały niedawno wyjęte z szafki, zatem taki plan również jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Moja koleżanka ogłosiła ze sprzedaje starego Rolexa. Możecie powiedzieć czy jest oryginalny i ile mniej więcej warty? * żółte złoto próba. 750* 15. RUBISNr 88357* produkcja ok. 1939- 45 r.* sprawny technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Elegancki, mechaniczny smartwatch? http://www.ablogtowatch.com/mmt-horological-smartwatch-platform-ties-switzerland-silicon-valley/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 To nie jest mechaniczny zegarek. Co najwyżej analogowy kwarc z dodatkowymi funkcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Panowi, czy jest strona internetowa/aplikacja na której będę mógł przejrzeć wszystkie modele popularnych manufaktur z ostatnich np 20 lat? Zależy mi na to, żeby były tam wszystkie modele, a nie większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Wszystkich manufaktur czy większości manufaktur? Tak tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Większości popularnych manufaktur z wyższej półki cenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Nie powiem, wyjątkowo konkretne to doszczegółowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Przymierzam się do zakupu nowego garniturowca i kieruję się głównie walorami estetycznymi, a nie np mechanizmem stąd ciężko mi zawęzić listę. Przeglądanie np. Chrono24 jest niezbyt wygodne, a na stronach producentów nie ma starszych modeli zegarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 @blondaas sprawdź w tej grupie może Ci pomogą https://www.facebook.com/groups/625267297501244/1005170686177568/?notif_t=group_activity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi