Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

swoją drogą ciekawy pomysł, żeby do zegarków projektanta dorzucać "swiss made", moim zdaniem nie zmienia to wcale grupy odbiorców i niczemu generalnie nie służy, bo pewnie te RL to też zwykłe kwarce.

Opublikowano

pewnie te RL to też zwykłe kwarce.

eye_lip nie wrzucałby tutaj kwarcowych zegarków fashion :)

http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=5427.0

co nie znaczy, że mi się podobają. Wręcz przeciwnie - nadają się co najwyżej na n-ty zegarek w kolekcji dla kogoś, kto już ma garniturowca, divera, casual'owca, pilota, jakieś chrono, i zastanawia się, czym nietypowym teraz uzupełnić swój zbiór. I mimo wszystko logo odzieżowe na zegarku choćby nie wiem jak wykonanym mnie nie przekonuje

Opublikowano

Sporting Wood Dial wygląda dosyć interesująco, oczywiście cena zaporowa dla proletariuszy :cry: Z ciekawości zacząłem przeglądać zasoby na Google i natrafiłem na nowy model z linii Slim Classique.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dla mnie wygląda kobieco. Ogólnie cała linia jest nieciekawa oraz kiepska, wszystkie modele są bardzo do siebie podobne.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Krakus - tak jak dla większości poliestrowych graczy, wyglądają klasyczne oksfordy i dwurzędowa marynarka ;) Jak posiedzisz w temacie kilka lat to zmienisz zdanie.

Nie wiem kopletnie co siedzi mu w środku więc jak napisałem takie mam wrażenie estetyczne. Po prostu lubię proste, klasyczne zegarki. Najlepiej z czytelnym cyferblatem ;)
Opublikowano

a ja Nosze taki kieszonkowy zegarek do pracy

Zegarkom marki ruhla poświęcił nieco miejsca Antoni Libera w swej doskonałej powieści "Madame". Generalnie był raczej na nie :) Kto ciekaw dlaczego, ten sobie przeczyta (warto). Mały cytacik poniżej (z pamięci)

Za zegarek marki ruhla/

Jednej nocy nie przehulasz!

Oczywiście, szadi, nie mam nic do Twojego czasomierza. Tak mi się przypomniało.

pzdr

montalbano