Clovis Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Nie zmieniałbym koloru - ogólnie szary odcień ze szmaragdową żmijką, przewijającą się być może nawet perwersyjnie. Z czarnym krawatem mógłby wyjść pogrzeb bez ostentacji na eleganckim cmentarzu, w charakterze, powiedzmy, dalekiego znajomego brata nieboszczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał181 Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Moje pierwsze zdjęcie na forum. Stylizacja do konkursu siemensa. Kolory trochę podciągnięte. Wychodząc z domu raczej zdejmę muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Niedzielny spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anda_7 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Wytężasz się w tężni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmol Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2013 @Rafał181 - czerwone skarpetki świetnie komponują się z czarnymi butami, natomiast mucha w tym kolorze do pomarańczowej koszuli jakoś nie za bardzo mi pasuje... Pasek na zegarku super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał181 Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Koszula w rzeczywistości jest żółta, trochę wpadająca w kolor musztardowy. Bardziej chodziło mi o zróżnicownie białych kropek (mucha, poszetka, guziki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booboo Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Zanim Koledzy przejdą do meritum, gratuluję odwagi i debiutu na naszym forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 10 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2013 Marynarka z zary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał181 Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 A jak z komfortem termicznym? Bo zestaw wygląda na baardzo ciepły. Można wytrzymać w ogrzewanym pomieszczeniu? Jak dla mnie zestaw trochę zbyt mdły ale to chyba kwestia lampy błyskowej i kolory są spłaszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booboo Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Reczywiscie w pomieszczeniu jest za cieplo. Wtedy sciagam sweter i jest ok. dodatkowo zakladam do tego ciemny krawat. Akurat dzisiaj ten zestaw ubralem na zewnatrz bez plaszcza (dzis w krakowie jest 15 stopni) i daje rade. na zewnatrz komfort termiczny jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Materiał sam w sobie ładny. Guziki są umiejscowione zdecydowanie za wysoko, a sama marynarka mogłaby być ciut dłuższa. Spodnie nie są aby za szerokie w udach? Także gratuluję odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Z chęcią zobaczyłbym Twoją fotkę z tą marynarką zapiętą na dolny guzik. Ciekaw jestem, jakby wtedy wyglądały proporcje. Dobrze byś wyglądał z szerszymi klapami. Jeśli jest za gorąco, to zamień sweterek na bezrękawnik, zapnij koszulę pod szyję i zawiąż krawat lub jeśli wolisz koszulę rozpiętą, dodaj np. apaszkę. Do tego zestawu można by trochę poszaleć z wzorzystymi poszetkami. Spodnie z węższymi nogawkami w udach, to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Witam! Mój pierwszy post na forum, czytam Was od jakiegoś czasu. Mam 24 lata, jestem studentem, na początek zacznę skromnie. Zdaję sobie sprawę z kilku niedociągnięć, ale jakoś przywitać się trzeba. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 Bardzo dobry debiut. Oczywiście warto byłoby jeszcze pokazać spodnie i buty. Myślę, że zainteresuje Cię konkurs, który wkrótce zostanie ogłoszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 @cheilon-bardzo fajne zestawienie wzorów , tak trzymaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Na blogu reszta. Ogólnie marynarka z wąskiego sztruksu. Dół marynary mi się zawinął o rękę. Nie zauważyłem tego nawet. http://the-bigwig.blogspot.com/2013/04/niebieskawo.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 super no i preppy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Dzisiaj w CSW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Safari jak zbyt casual, to można usunąć. http://the-bigwig.blogspot.com/2013/04/safari.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Skąd kurtka safari? Na wyprzedaży w Massimo Dutti chyba zapoluję na bardzo podobną :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Ja swoją kupiłem też na wyprzedaży. Ale Zary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Może na nim jest w porządku bo jest kilkadziesiąt razy mniejszy od monitora... ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi