Clovis Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Nie zmieniałbym koloru - ogólnie szary odcień ze szmaragdową żmijką, przewijającą się być może nawet perwersyjnie. Z czarnym krawatem mógłby wyjść pogrzeb bez ostentacji na eleganckim cmentarzu, w charakterze, powiedzmy, dalekiego znajomego brata nieboszczyka. Cytuj
Rafał181 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Moje pierwsze zdjęcie na forum. Stylizacja do konkursu siemensa. Kolory trochę podciągnięte. Wychodząc z domu raczej zdejmę muchę Cytuj
matmol Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 @Rafał181 - czerwone skarpetki świetnie komponują się z czarnymi butami, natomiast mucha w tym kolorze do pomarańczowej koszuli jakoś nie za bardzo mi pasuje... Pasek na zegarku super! Cytuj
Rafał181 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Koszula w rzeczywistości jest żółta, trochę wpadająca w kolor musztardowy. Bardziej chodziło mi o zróżnicownie białych kropek (mucha, poszetka, guziki) Cytuj
Misza Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zanim Koledzy przejdą do meritum, gratuluję odwagi i debiutu na naszym forum! Cytuj
Rafał181 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A jak z komfortem termicznym? Bo zestaw wygląda na baardzo ciepły. Można wytrzymać w ogrzewanym pomieszczeniu? Jak dla mnie zestaw trochę zbyt mdły ale to chyba kwestia lampy błyskowej i kolory są spłaszczone. Cytuj
booboo Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Reczywiscie w pomieszczeniu jest za cieplo. Wtedy sciagam sweter i jest ok. dodatkowo zakladam do tego ciemny krawat. Akurat dzisiaj ten zestaw ubralem na zewnatrz bez plaszcza (dzis w krakowie jest 15 stopni) i daje rade. na zewnatrz komfort termiczny jest:) Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Materiał sam w sobie ładny. Guziki są umiejscowione zdecydowanie za wysoko, a sama marynarka mogłaby być ciut dłuższa. Spodnie nie są aby za szerokie w udach? Także gratuluję odwagi Cytuj
Misza Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Z chęcią zobaczyłbym Twoją fotkę z tą marynarką zapiętą na dolny guzik. Ciekaw jestem, jakby wtedy wyglądały proporcje. Dobrze byś wyglądał z szerszymi klapami. Jeśli jest za gorąco, to zamień sweterek na bezrękawnik, zapnij koszulę pod szyję i zawiąż krawat lub jeśli wolisz koszulę rozpiętą, dodaj np. apaszkę. Do tego zestawu można by trochę poszaleć z wzorzystymi poszetkami. Spodnie z węższymi nogawkami w udach, to dobry pomysł. Cytuj
Cheilon Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam! Mój pierwszy post na forum, czytam Was od jakiegoś czasu. Mam 24 lata, jestem studentem, na początek zacznę skromnie. Zdaję sobie sprawę z kilku niedociągnięć, ale jakoś przywitać się trzeba. Pozdrawiam! Cytuj
Bartek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bardzo dobry debiut. Oczywiście warto byłoby jeszcze pokazać spodnie i buty. Myślę, że zainteresuje Cię konkurs, który wkrótce zostanie ogłoszony. Cytuj
Styleman Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 @cheilon-bardzo fajne zestawienie wzorów , tak trzymaj. Pozdrawiam Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Na blogu reszta. Ogólnie marynarka z wąskiego sztruksu. Dół marynary mi się zawinął o rękę. Nie zauważyłem tego nawet. http://the-bigwig.blogspot.com/2013/04/niebieskawo.html 1 Cytuj
Fikaczynski Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 super no i preppy ! Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Safari jak zbyt casual, to można usunąć. http://the-bigwig.blogspot.com/2013/04/safari.html Cytuj
miszel Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Skąd kurtka safari? Na wyprzedaży w Massimo Dutti chyba zapoluję na bardzo podobną :] Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja swoją kupiłem też na wyprzedaży. Ale Zary Cytuj
eye_lip Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Może na nim jest w porządku bo jest kilkadziesiąt razy mniejszy od monitora... ? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi