maciato Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Kupiłem w zeszłym roku podobny (zwany cyklistówką w kliny) w Warszawie u pana Zaręby. http://www.azareba.pl/index.php?page=fasony Cytuj
Gość Olgierd Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Jeśli może to być np. irlandzki Donegal Tweed, to można poszukać "Donegal Tweed eight panel flat cap", np. tutaj. Przy okazji chciałem też zwrócić uwagę P.T. Kolegów na "patchwork caps" -- to jest dopiero jazda! Cytuj
jakow Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2013 Przy okazji chciałem też zwrócić uwagę P.T. Kolegów na "patchwork caps" -- to jest dopiero jazda! Np. coś takiego: http://allegro.pl/jonathan-richard-ireland-welniany-kaszkiet-casual-i3656361488.html Jakub Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. meqoq Opublikowano 2 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Przybyłem, zobaczyłem, zakupiłem. Meermin Handwelted Balmorals: Winter is coming. 13 Cytuj
Pepenix Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Przybyłem, zobaczyłem, zakupiłem. Meermin Handwelted Balmorals: Możesz podać cenę? Cytuj
meqoq Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Możesz podać cenę? €310 1 Cytuj
meqoq Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 które kopyto? Nie pytałem kupując, bo po prostu je przymierzyłem i mi się spodobało, ale dostępne w ofercie Meermina balmorale z cordovanu są robione na kopycie Hiro i są identyczne, więc zakładam, że to właśnie to kopyto. Cytuj
meqoq Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja przymierzałem w biurze w Inca, gdzie się wprosiłem. Z tego co wiem o Meermin, to oprócz wymienionych na stronie własnych sklepów ich produkty można znaleźć wyłącznie w dwóch czy trzech domach towarowych (departament stores) w Japonii. Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 CJ Draycott - zwykłe angielki, ale ciekawe bo już wycofane z produkcji Cytuj
pol606 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 takie tam spinki: Pasują do dyni 1 Cytuj
maciato Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 CJ Draycott - zwykłe angielki, ale ciekawe bo już wycofane z produkcji Chętnie poczytam o nich i obejrzę więcej zdjęć Jaki to kolor ? Cytuj
Bażant Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Cordings, pod Barboura Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Chętnie poczytam o nich i obejrzę więcej zdjęć Jaki to kolor ? Ciemny brąz (kasztanowy). Buty piękne, cieszę się, że udało mi się jeszcze wyrwać stary model Cytuj
pol606 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Nowe maleństwa, zapewne zabiorę je na spotkanie warszawskie. 7 Cytuj
mosze Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Post i towarzysząca dyskusja usunięte na prośbę autora. Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Ręcznie szyty notatnik w oprawie z koniakowej, cielęcej skóry 7 Cytuj
Pepenix Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Nowe maleństwa, zapewne zabiorę je na spotkanie warszawskie. Cudowne. Mogę prosić namiary? Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Jestem pełen uznania. Czy istniała możliwość wyboru innego rozwiązania na zamknięcie notatnika? 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Cudowne. Mogę prosić namiary? Calzature minichino. 1 Cytuj
White Haven Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Ręcznie szyty notatnik w oprawie z koniakowej, cielęcej skóry Dokładnie czegoś takiego szukam (wolałbym tylko zapiecie na skórzany pasek) - można wiedzieć skąd zamawiałeś i za ile (może być na PW)? 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 jakiś czas temu znalazłem podobne rozwiązanie dla Ipada - prod. Evouni (zdj.Allegro) 2 Cytuj
RadW Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Proszę bardzo Panowie... https://www.facebook.com/BjakBukszpan?ref=stream Bukszpan - ideas box Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Jestem pełen uznania. Czy istniała możliwość wyboru innego rozwiązania na zamknięcie notatnika? Prawdopodobnie niedługo będzie możliwość wyboru paska z klamrą oraz nap, muszą one przejsć jeszcze fazę testów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi