JD! Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ale zaproponowali Ci darmową przesyłkę jako dodatek do zwrotu tych, czy te sobie zostaw, a następne zakupy z przesyłką za free?Jeżeli 2ga opcja, to ja bym nie odpuszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitano Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ale zaproponowali Ci darmową przesyłkę jako dodatek do zwrotu tych, czy te sobie zostaw, a następne zakupy z przesyłką za free? Jeżeli 2ga opcja, to ja bym nie odpuszczał. Niestety opcja 2ga. Próbowałem dostać zniżkę na kolejne zamówienie + częściowy zwrot za wybrakowany towar, ale nie wyszło. Najprawdopodobniej skończy się na wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Niestety opcja 2ga. Próbowałem dostać zniżkę na kolejne zamówienie + częściowy zwrot za wybrakowany towar, ale nie wyszło. Najprawdopodobniej skończy się na wymianie. Przepraszam za prywatne pytanie, ale czy to twoja pierwsza para porządnych butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitano Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Przepraszam za prywatne pytanie, ale czy to twoja pierwsza para porządnych butów? Nie ma za co przepraszać. Tak, czy ma to znaczenie? Pytam z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 ... szaleństwo https://www.meermin.es/grupoMTO.php?idGrupo=95&utm_source=Meermin+Customers&utm_campaign=2d377e9220-_06_01_20151_19_2015&utm_medium=email&utm_term=0_2d6376ec9a-2d377e9220-184126109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Poszło ekspresowo... Rano dostałem maila z zaproszeniem i zanim udało mi sie wejść na stronę, było po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Jaka była cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 320€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Mam ich monki z cordovanu od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Co prawda to skóra z Horween więc nie potrafię ocenić japońszczyzny, ale sam pomysł na ten model w cordovanie szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Witam W ofercie meermina pojawiły się botki MTO w kolorze burgund. Podobają mi się i chciałbym je zakupić, lecz nie wiem czy wstrzelę się w rozmiar, a zwrotów nie ma. Stąd moja prośba do kolegów o pomoc w doborze rozmiaru. Moje rozmiary to: długość 26,5cm, szerokość 10cm, obwód 26cm, raczej wysokie podbicie. Czy kopyto hiro jest dla mnie czy raczej na węższą stopę? Z góry dziękuję za pomoc Link https://www.meermin.es/grupoMTO.php?idGrupo=98 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Ja mam stopę o szerokości 10cm ale przy długości 298mm i dla mnie Hiro początkowo było dość męczące, ale po paru dniach but się wyrobił i powstał mały, optymalny luz. Natomiast przy wysokim podbiciu będzie dodatkowo problem z przyszwą - jeśli jesteś perfekcjonistą. Mam niskie podbicie i przyszwa schodzi się na styk (nie nachodzi na siebie, ani nie rozchodzi się nawet milimetra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 No to se pochodziłem w meerminach MTO... Dziękuję bardzo za pomoc. Czy z takimi stopami jestem w stanie kupić coś ładnego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Witam W ofercie meermina pojawiły się botki MTO w kolorze burgund. Podobają mi się i chciałbym je zakupić, lecz nie wiem czy wstrzelę się w rozmiar, a zwrotów nie ma. Stąd moja prośba do kolegów o pomoc w doborze rozmiaru. Moje rozmiary to: długość 26,5cm, szerokość 10cm, obwód 26cm, raczej wysokie podbicie. Czy kopyto hiro jest dla mnie czy raczej na węższą stopę? Z góry dziękuję za pomoc Link https://www.meermin.es/grupoMTO.php?idGrupo=98 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Rzuć okiem na tabelę rozmiarów dla Hiro. Moja stopa ma wymiar dokładnie zgodny z tabelą dla 10F, a buty odbieram jako mocno dopasowane. Jeśli wykraczasz poza podaną szerokość dla swojego numeru, nie kupuj ich. Będzie bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 No to se pochodziłem w meerminach MTO... Dziękuję bardzo za pomoc. Czy z takimi stopami jestem w stanie kupić coś ładnego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przy takich rozmiarach proponuje coś z otwartą przyszwą. Loake w tęgości G ma dość obszerne kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Czyli uważasz, że nie wbiję się nawet w F? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Czyli uważasz, że nie wbiję się nawet w F? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moim zdaniem, nie masz najmniejszych szans na F. Ja przynajmniej nie znam firmy, która aż tak pogubiłaby się z numeracją . Co gorsza, jeśli lubisz schodzące się przyszwy w oksfordach, to też pozostanie Ci żyć w niedosycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Zabierasz mi marzeniaa tak na poważnie to widziałem oxfordy g w "klasyczne buty" i ktoś mówił o crownhillach, są także lotniki w yanko. Zostaje szukanie okazji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Zabierasz mi marzeniaa tak na poważnie to widziałem oxfordy g w "klasyczne buty" i ktoś mówił o crownhillach, są także lotniki w yanko. Zostaje szukanie okazji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam problem jedynie z wysokim podbiciem, więc nie znam szczegółowo oferty butów w G, ale o Yankach możesz też zapomnieć. Ich G nie odbiega wymiarami od F Loake. O szczegóły pytaj bezpośrednio kolegę Saphir.pl, sugeruje jednak, żebyś zawsze sprawdzał tabelę rozmiarów. Oznaczenia literkowe mogą być mylące. Buty F u Loake, C&J i Yanko to kompletnie inne kopyta i wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Ktoś napisał o Berwick'ach, tych z klasycznebuty.pl, że mają dosyć obszerne kopyta. Wszystkie zresztą są w rozmiarze g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 No to se pochodziłem w meerminach MTO... Dziękuję bardzo za pomoc. Czy z takimi stopami jestem w stanie kupić coś ładnego? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Prime Shoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Brak sklepu internetowego Wysłane z iPhone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 https://meermin.es/grupoMTO.php?idGrupo=81#Zakochałem się w tych. Pierwszy raz widzę taką skórę. Wielka szkoda ,że to MTO. Ktoś wie dlaczego taka cena? To przecież nie cordovan (przynajmniej nie widzę takiej informacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Museum calf jest drogą skórą. Tutaj kilka informacji: http://www.theshoesnobblog.com/2014/06/the-new-trend-museum-calf.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2015 Ciekawe, czy „museum” można sobie zrobić samemu za pomocą wacika i farbek… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2015 Dziś po małej sesji zdjęciowej kilku par Cheaney, połączonej z przymierzaniem dla porównania, wyciągnąłem z pudełka Meermin Balmoral. Hiro jest jednym z najlepiej leżących kopyt na moich stopach. Może nie należy do najpiękniejszych, ale je lubię. Chyba potwierdza to fakt, że mam dziś 2 pary butów na tym kopycie i w kwietniu wraz cordovanami na kopycie Rui, dotrą do mnie kolejne Hiro-buciki. Niestety nie da się ukryć, że jakość skóry w kolekcji Classic Meermina nie należy do najlepszych - uważam, że zamsz jest wyższej klasy niż skóra gładka. Jednak są to wciąż rewelacyjne buty za cenę 160 E-półbuty. Trzewiki uważam jednak, że powinny być tańsze - max. 180 - 190 Euro. Płacąc 220 E za tzrewiki usprawiedliwiałem to tylko jednym faktem - Balmoral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi