Klapouch Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Panowie, czy ktoś nie przymierza się przypadkiem do świątecznych zakupów w CT? Chętnie 1 koszulę bym przygarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Dzień dobry. Czy w najbliższym czasie planuje ktoś zakupy w sklepie http://www.harristweedshop.com/ ? Chciałbym kupić jedną marynarkę, lecz nie posiadam karty kredytowej, a innych form płatności sklep nie obsługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Nie potrzebujesz karty kredytowej a kartę wypukłą. Są banki, które oferują taką do konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Takiej również nie mam ale dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 Odezwij się na PM to Ci kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Szanowni. Czy posiada ktoś może kod rabatowy w sklepie www.scarosso.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Nie wiem czy kod jest jeszcze ważny ale zawsze możesz sprawdzić SCAMKT86HL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Zadział. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Warto:? https://www.sklep.wittchen.com/product/9560/buty-meskie.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Warto:? https://www.sklep.wittchen.com/product/9560/buty-meskie.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting Jakoś specjalnie nie zachwycają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Też jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Tak tylko pytam, bo żona mi marudzi, że mam w końcu kupić nowe buty. Ok. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 "Kochanie, ale chcesz żeby twój mąż wyglądał przyzwoicie, lepiej niż inni mężowie? Patrz, tu w mądrej książce piszą, że buty są podstawą stroju i powinny kosztować co najmniej tysiąc. Zrób herbatki, pokażę ci taką fajną stronę A fine pair of shoes, pomożesz mi wybrać". Mission accomplished. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Tutaj też dobra argumentacja. I to zagraniczna. http://www.permanentstyle.co.uk/2011/06/five-tips-on-shoes.html#.U05yuaJ9lsA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 To chyba dobry temat. Mam pytanie do znawców ebay'a. Kupiłem coś na wspomnianej stronie. Zapłaciłem od razu człowiekowi pieniądze (co chyba było błędem) po czym ten napisał, że item jest ciężki wiec będę musiał dopłacić. Potem okazało się ze w zakładce "shipping.." miał zaznaczone, czego nie zauważyłem, że w niektórych przypadkach konieczna będzie dopłata. I moje pytanie jest takie - czy sprzedawca nie powinien od razu takiej rzeczy uwzględniać w cenie przesyłki? Zmienianie ceny po zakończeniu aukcji na pewno jest niedozwolone, ale co jeśli sprzedawca da taką uwagę gdzieś na końcu? Miał ktoś takie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Za nieuwagę niestety też trzeba płacić. Jako, że sprzedający zamieścił informację o ew. dopłatach za przesyłkę, to (moim zdaniem) masz dwie opcje: 1. dopłacić; 2. spróbować zrezygnować z zakupu - i otrzymać zwrot zainwestowanych środków; Raczej nie zmusisz sprzedawcy do wysyłki towaru, bez uregulowania pełnej (jego zdaniem) kwoty transakcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Jeśli płaciłeś przez paypala, to odzyskanie pieniędzy jest niezwykle proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Tzn? Musiałbym pójść na ugodę ze sprzedawca, tak? Co prawda wtedy tez chyba tracę na zmianie waluty przez paypala, wiec muszę policzyć co mi sie bardziej opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Tzn? Musiałbym pójść na ugodę ze sprzedawca, tak? Co prawda wtedy tez chyba tracę na zmianie waluty przez paypala, wiec muszę policzyć co mi sie bardziej opłaca. Niekoniecznie. Masz do wyboru albo spór --> roszczenie albo obciążenie zwrotne. https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/security/sell-chargebackfaq#goto1 Generalnie, paypal jest bezpieczniejszy niż np. allegro i faworyzuje kupujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 No tak. Tylko jakie mam w takim razie szanse na wygranie sporu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Napisz mu, że chcesz zrezygnować z zakupu ze względu na wyższe koszty przesyłki i prosisz o zwrot pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 No tak. Tylko jakie mam w takim razie szanse na wygranie sporu? Napisałem już, że paypal domyślnie staje po stronie kupującego. Ba, na ebayu problemem nie są nieuczciwi sprzedający, tylko kupujący, którzy odbierają paczki a potem wyłudzają zwrot pieniędzy. Popatrz sobie na różne historie na forach internetowych . Załóż spór i spróbuj się dogadać. Jak nie zadziała, to przekształć go w roszczenie, prawie na pewno otrzymasz zwrot gotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi