saphir.pl Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 I jeszcze kilka ciekawych fotek z połyskiem w roli głównej Nie wiem o co tu chodzi, bo coś literki mi się zlewają I w lodówce co trzeba Impreza integracyjna:A i z połyskiem sobie radzą:No i widzę, że najlepszej chemii używają A resztę zobaczcie sobie sami, bo materiału tam sporo http://shoerepairanon.tumblr.compozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Niesamowite - nie wiem co więcej napisać, chyba bardzo nic się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Jaki to typ sznurówek na pierwszym zdjęciu? Nosił ktoś takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie działalność gospodarcza, a patrząc na te zdjęcie aż chce mi się otworzyć taki "Bar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Potwierdza to tylko teze, ze cokolwiek w zyciu bys robil, znajdzie sie jakis azjata, ktory zrobi to lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Potwierdza to tylko teze, ze cokolwiek w zyciu bys robil, znajdzie sie jakis azjata, ktory zrobi to lepiej... Nie jest to dla Azjatów trudne do zrobienia, jako że statystyka jest po ich stronie. Dwóch ludzi na trzech to Azjaci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Po renowacji: Saphir, jak zredukowano zagniecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Zrobiono zdjęcie bez prawideł, aby jeszcze bardziej uwypuklić zły stan obuwia, po czym w finalnym produkcie, wsadzono je w odpowiednio rozciągające 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Zrobiono zdjęcie bez prawideł, aby jeszcze bardziej uwypuklić zły stan obuwia, po czym w finalnym produkcie, wsadzono je w odpowiednio rozciągające Tak, to też zauważyłem. Mówisz, że to tylko kwestia prawideł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Myślę, że buty naprawdę były zniszczone, wręcz zdewastowane - utrwalone zacieki solne, stan podeszwy i przesuszona skóra. Myślę, że po oczyszczeniu skóra została dogłębnie odżywiona dobrym tłuszczem. Kiedy wróciła miękkość i elastyczność po nałożeniu pasty woskowej oraz wypolerowaniu na prawidłach wygląda to właśnie tak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Paskudny i niedobry śnieg, przyblokował mi bramę pod domem i jak ją mocno popchałem to mi przetarła bo bucie Pytanko, szewc pewnie zadzior skóry który odchodzi może przykleić i nie będzie śladu (mam nadzieję), ale czy da się uzupełnić ubytek? kawałek, jakieś 0,4cm2 się wyrwał z powierzchni i jest teraz mały dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Zapytaj szewca... lub chciaż pokaż nam zdjęcia. Wiesz, mam takie rozcięcie na czole, jakieś 0,4cm2 sądzisz że musze szyć czy nie trzeba? Będzie blizna czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Paskudny i niedobry śnieg, przyblokował mi bramę pod domem i jak ją mocno popchałem to mi przetarła bo bucie Pytanko, szewc pewnie zadzior skóry który odchodzi może przykleić i nie będzie śladu (mam nadzieję), ale czy da się uzupełnić ubytek? kawałek, jakieś 0,4cm2 się wyrwał z powierzchni i jest teraz mały dołek To powinno pomóc: http://www.multirenowacja.pl/szpachla-d ... pania.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Super, dzięki za link! Jan, jak masz rozcięcie na czole to już konieczny jest chirurg , w moim przypadku wystarczy szewc (tylko nie wiem czy da radę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Też dziękuje - od dawna szukałem czegoś podobnego do moich zmęczonych życiem (i solą) zimówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Zwykłą pastą można uzupełniać taki ubytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Zwykłą pastą można uzupełniać taki ubytek. Jak? Próbowałem (pęknięcie jest dość spore) i niestety nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Nabieramy pastę na ścierkę, poklepujemy nią miejsce ubytku, lekko pocieramy i zostawiamy do częściowego wyschnięcia. Po chwili powtarzamy operację tym razem już bardziej rozsmarowując, ale tylko trochę. Na sam koniec można już normalnie znów zapastować i wyszlifować to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Dzięki jutro po pracy w końcu to zreperuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Jak się nie uda, można oddać do szewca. Mnie p. Kamiński zreperował szpetną szramę na nosku moich monków - nie mogliśmy ustalić, czy skaza powstała wskutek uderzenia, czy jakiegoś paskudztwa. W każdym razie otrzymałem z powrotem but tak wymoszczony, że naprawdę trzeba się wysilić, żeby dojrzeć tę skazę (np. całować mi stopy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej333 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Witam. Z tego co oglądam z tych postów, temat powinien brzmieć . Naprawa i renowacja obuwia. To tylko moja uwaga, może nie mam racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Nabieramy pastę na ścierkę, poklepujemy nią miejsce ubytku, lekko pocieramy i zostawiamy do częściowego wyschnięcia. Po chwili powtarzamy operację tym razem już bardziej rozsmarowując, ale tylko trochę. Na sam koniec można już normalnie znów zapastować i wyszlifować to miejsce. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że da to trwały efekt i pasta się nie wykruszy. Oczywiście wiele zależy o głębokości rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 U mnie to akurat miało miejsce na nosku, na którym mam wypolerowane lustro i tym samym zbitą warstwę pasty. Możliwie, że w miejscu gdzie skóra pracuje intensywnie to nie przyniesie oczekiwanego rezultatu, ale u mnie akurat wszelkie obrażenia buty odnoszą albo na czubkach albo przy pięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 No tak, tam gdzie jest trwarda skóra, pewnie ten patent da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej333 Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Chcę pokazać buty "Salamander" przed i po naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi