Skocz do zawartości

Jakie modele prezentują się najlepiej w Cordovanie?

Najlepszy model w skórze Cordovan  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj butów zamówiłbyś w pięknym Cordovanie?

• Full Brogues
    • Double Monk
    • Brogues Boots
    • Cap Toe Boots
    • Chelsea Boots
    • Chukka Boots
    • Inne (napisz jakie, daj linka, wstaw fotkę)
  2. 2. Jaki kolor Cordovanu obstawiasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Im mniej detali na butach/trzewikach z SC tym lepiej się prezentują po latach.Medaliony wingtipsy nakładane noski robione są z kilku mniejszych kawałków skóry co może być korzystne pod względem kosztów produkcji ,ale patynują się brzydko.Moje typy: pod każdym względem #1 Alden Tanker Boot 40218HC,#2 Alden Indy 40508HC ,#3Alden 990 PTB,#4 Alden LHS 986.Kolor to tylko #8 Horween

Opublikowano

Bardzo dziękuję za pomoc. Można oczywiście jeszcze głosować i dorzucać sugestie. Zapomniałem jednak o jednym kolorze. Ankieta pokazała, że liczy się właściwie tylko Oxblood i Cognac, ale na którym miejscu postawilibyście Dark Brown Cordovan?

bff3966394b9c809e3cbe51d5341f2f8.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, saphir.pl napisał:

Bardzo dziękuję za pomoc. Można oczywiście jeszcze głosować i dorzucać sugestie. Zapomniałem jednak o jednym kolorze. Ankieta pokazała, że liczy się właściwie tylko Oxblood i Cognac, ale na którym miejscu postawilibyście Dark Brown Cordovan?

bff3966394b9c809e3cbe51d5341f2f8.jpg

Zdecydowanie na pierwszym, brałbym takie tylko żeby nie było haczyków a dziurki na sznurowadła do końca. Idę ankietę poprawić...

Kiedy wprowadzacie do oferty?