lisciofcb Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 W sklepie internetowym Bytom, do obecnych już obniżek można zastosować kod rabatowy 'MINUS20' obniżający dodatkowo produkty o 20%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 W sklepie internetowym Bytom, do obecnych już obniżek można zastosować kod rabatowy 'MINUS20' obniżający dodatkowo produkty o 20%. To jest dopiero okazja. Ostatnio kilka rzeczy z Bytomia wpadło mi w oko, więc będzie szansa, żeby przyjrzeć się temu bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Wyprzedaż w Duggers of London: http://www.duggersoflondon.co.uk/categories/shoes.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papryk Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Czy ktoś ma/widział buty Duggers of London? Sensowna jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Czy ktoś ma/widział buty Duggers of London? Sensowna jakość? http://www.theshoesnobblog.com/2013/07/duggers-of-london-new-best-cost-vs-value.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Jak uważacie? Zejdą coś jeszcze z cen bo pamiętam jak w tamtym roku ich beżowe chukka dało się nabyć za 179 zł a teraz są po 229. Możliwe jest że obniżą ostatni/ostatnie modele na stanie. Ceny dziś jeszcze odrobinę drgnęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Czarne Double Monki Geox na amazon.co.uk - rozm. 7UK, 10.5UK i 11UK do 80 funtów - ostatnie pary. Darmowa przesyłka do Polski. http://www.amazon.co.uk/Geox-Mens-Life-Black-U32P4H43C9999/dp/B00ALNACAE/ref=sr_1_96?s=shoes&ie=UTF8&qid=1374737306&sr=1-96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Panowie, mam pytanie następujące. Do kiedy trwają mniej więcej wyprzedaże w polskich sklepach typu Bytom, Próchnik. Słyszałem, że dłużej niż w pozostałych jako że nowe kolekcje wychodzą później. A przyznam się, to pierwszy rok kiedy zainteresowałem się wyprzedażami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Np. rok temu Vistula cisnęła do końca sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 W Vistuli jeszcze trwa poprzednia wyprzedaż... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 U Tommy'ego 1/2 mniej: http://eu.tommy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Dziś w TK Maxx (Warszawa, DT Wars i Sawa) widziałem prawdziwy rarytas. Garnitur firmy Daks London z oryginalnej flaneli od Fox Brothers w kratkę księcia Walii! Rozmiar 52. Cena zaledwie 750 zł. Warto. Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Końcówka wyprzedaży letnich rzeczy w Marks&Spencer w DT Centrum: m. in. spodnie lniane i lniano-bawełniane poniżej 100 zł w beżu i granacie, lniane koszule za ok. 100 zł, trochę chinosów bawełnianych. Także szorty w duchu jednego z ostatnich wpisów Mr Vintage, w tym również z bawełny seersucker. Do tego promocja na męską bieliznę (drugie opakowanie za pół ceny), która jest naprawdę przyzwoita jakościowo, lepsza moim zdaniem od Atlantica i tańszych linii Jockeya. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Prime Shoes, model Linz z rabatem prawie 50%: http://www.zalando.pl/prime-shoes-linz-eleganckie-buty-brazowy-p3512a00u-703.html oprócz tego kilka modeli Cheaney w cenach 700-900 zł: http://www.zalando.pl/cheaney/?_q=cheaney&sale=true&sc=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Ależ budapesztański ten Linz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Na allegro powoli zaczynają się wyprzedaże mokasynów żeglarskich Sperry Top-Sider. Ja właśnie kupiłem model z nowym typem podeszwy (grubsza, inna wersja bieżnika) za 209 zł, plus darmowa wysyłka. To dobra cena za te buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 U mnie w TK Maxx są jeszcze pojedyncze sztuki zamszowe za 80 zł. Cena kusiła, ale mam już 5 par butów żeglarskich i rozsądek zwyciężył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Ależ budapesztański ten Linz! To prawda, mam te buty i podobne odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 U mnie w TK Maxx są jeszcze pojedyncze sztuki zamszowe za 80 zł. Cena kusiła, ale mam już 5 par butów żeglarskich i rozsądek zwyciężył. Ja bym brał za 80 zł, nawet jak bym miał 10! W TK Maxksie faktycznie są jeszcze tańsze, ale jakoś mojego rozmiaru (42,5) nigdy nie udało mi się upolować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Osobiście odradzam Sperry i polecam raczej Sebago czy Timberland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Osobiście odradzam Sperry i polecam raczej Sebago czy Timberland. Mam zarówno Timberlandy, jak i Sperry. Jedne i drugie jakościowo bardzo zbliżone. Jedne i drugie bardzo lubię. Timberlandy są cięższe, ich skóry są grubsze. Pod względem żywotności mogą się okazać lepsze. Z kolei Sperry są dla mnie wygodniejsze, a stopa nie poci się tak szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Zobacz z jakiego materiału wykonana jest wkładka w Sperry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Zobacz z jakiego materiału wykonana jest wkładka w Sperry To zależy od modelu. Ja posiadam takie ze skórzaną. I podtrzymuje to, ze to bardzo dobre buty za cenę 200 zł. Niestety, zwłaszcza na wiosnę, są straszliwie overprized, i kosztują po 500 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Ja swoje kupowałem na Asosie za ok 300 zł. Obie pary miały skórzane wkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheilon Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 Są w Bytomiu jakieś kody rabatowe na tę chwilę? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi