Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

W sklepie internetowym Bytom, do obecnych już obniżek można zastosować kod rabatowy 'MINUS20' obniżający dodatkowo produkty o 20%.

To jest dopiero okazja. Ostatnio kilka rzeczy z Bytomia wpadło mi w oko, więc będzie szansa, żeby przyjrzeć się temu bliżej.

Panowie, mam pytanie następujące. Do kiedy trwają mniej więcej wyprzedaże w polskich sklepach typu Bytom, Próchnik. Słyszałem, że dłużej niż w pozostałych jako że nowe kolekcje wychodzą później. A przyznam się, to pierwszy rok kiedy zainteresowałem się wyprzedażami.

Dziś w TK Maxx (Warszawa, DT Wars i Sawa) widziałem prawdziwy rarytas. Garnitur firmy Daks London z oryginalnej flaneli od Fox Brothers w kratkę księcia Walii! Rozmiar 52. Cena zaledwie 750 zł. Warto. Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce.

post-116-0-61017900-1374779273_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 1

Końcówka wyprzedaży letnich rzeczy w Marks&Spencer w DT Centrum: m. in. spodnie lniane i lniano-bawełniane poniżej 100 zł w beżu i granacie, lniane koszule za ok. 100 zł, trochę chinosów bawełnianych. Także szorty w duchu jednego z ostatnich wpisów Mr Vintage, w tym również z bawełny seersucker. Do tego promocja na męską bieliznę (drugie opakowanie za pół ceny), która jest naprawdę przyzwoita jakościowo, lepsza moim zdaniem od Atlantica i tańszych linii Jockeya.

• Oceniam pozytywnie 1

U mnie w TK Maxx są jeszcze pojedyncze sztuki zamszowe za 80 zł. Cena kusiła, ale mam już 5 par butów żeglarskich i rozsądek zwyciężył.

Ja bym brał za 80 zł, nawet jak bym miał 10! :) W TK Maxksie faktycznie są jeszcze tańsze, ale jakoś mojego rozmiaru (42,5) nigdy nie udało mi się upolować...

Osobiście odradzam Sperry i polecam raczej Sebago czy Timberland.

Mam zarówno Timberlandy, jak i Sperry. Jedne i drugie jakościowo bardzo zbliżone. Jedne i drugie bardzo lubię. Timberlandy są cięższe, ich skóry są grubsze. Pod względem żywotności mogą się okazać lepsze. Z kolei Sperry są dla mnie wygodniejsze, a stopa nie poci się tak szybko.

Zobacz z jakiego materiału wykonana jest wkładka w Sperry

To zależy od modelu. Ja posiadam takie ze skórzaną.

0836981_5_700x700.jpg

I podtrzymuje to, ze to bardzo dobre buty za cenę 200 zł. Niestety, zwłaszcza na wiosnę, są straszliwie overprized, i kosztują po 500 zł...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.