Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Hugo Boss chyba ma, wydaje mi się, że widziałem na wystawie. Tak samo Vistula, ale tam to jest dwuguzikowa wariacja na temat.

na której wystawie?
A, no tu jest problem, bo widziałem go w łódzkiej Manufakturze, ale myślę, że w warszawskich salonach też powinni mieć.

w stacjonarnym Bytomiu bardzo dużo poszetek za 50% ceny ( tzn butonierek..:))

Moim zdaniem poszetki, to jeden z najsłabszych produktów z oferty Bytom. Kiepskie wzory, maszynowe obszycie, w dodatku niezbyt staranne. Za to z krawatów wełnianych widziałem kilka ciekawych wzorów.

i ten jedwab...mam wątpliwości co do jego szlachetności..;)

Wczoraj w TKMaxx w Blue City widziałem kilka par loafers'ów Bass Weejuns w cenach 80-120 zł w rozmiarach bodaj 39, 41, 41,5 (koniakowe) oraz 44 (czarno-wiśniowe). Rozmiarowo trochę mniejsze niż zadeklarowane rozmiary (44 były dla mnie przykrótkie).

w stacjonarnym Bytomiu bardzo dużo poszetek za 50% ceny ( tzn butonierek..:))

Moim zdaniem poszetki, to jeden z najsłabszych produktów z oferty Bytom. Kiepskie wzory, maszynowe obszycie, w dodatku niezbyt staranne. Za to z krawatów wełnianych widziałem kilka ciekawych wzorów.

W stacjonarnym jak i w e-sklepie sporo asortymentu przecenione do 50%. Poszetki faktycznie mało ciekawe, moją uwagę przykuła pikowana kurtka http://bytom.com.pl/kurtki-28-k (czarna lub granatowa) choć mogłaby być trochę bardziej przeceniona.

W połowie miesiąca ma wejść nowa kolekcja (letnia) więc możliwe, że ceny jeszcze trochę spadną.

W TK Maxx marynarki Hackett przecenione z 749,99 zł na 360 zł (oryginalna cena 2275 zł, taka też była na stronie Hacketta). W tej cenie świetna okazja, chociażby ze względu na jakość materiałów.

Kurcze, poważnie zastanawiam się nad tą marynarką Hackett (obecnie po 313zł). Rozmiar został dziecięcy (34s) i leży na mnie idealnie z przodu, lecz z tyłu tworzy się nieszczęsna "fałda poznańska", oraz poły trochę odstają na dole tworząc zalążek "kaczego kupra". Zastanawiam się czy warto z tym wojować coś (nie ukrywam też że dandysowość marynarki - biała w niebieski prążek, mnie urzeka :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.