Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Zatem poczekam.

Tymczasem w sklepach sieci BYTOM i jej podległych oprócz promocji koszul dwie+trzecia za złotówkę, rabat 20% na całą kolekcję do 31 maja.

Dzisiaj dostałem informacje ze od 19 czerwca jest wielka wyprzedaż w Redford & Grant w Warszawie na Pl.Pilsudskiego . Jest to jeden z lepiej zaopatrzonych sklepów z moda męska z wysokiej polki . Natomiast przy dużej obniżce która robią o 70% można dostać bardzo dobre rzeczy ,kupiłem tam wiele par butów ,krawaty ,koszule .

Gorąco polecam

Pozdrawiam

Witam. Rzadko się wypowiadam na forum ale chcę przekazać że Kiermasz w sklepie internetowym Wittchen w dziale buty męskie to klasyczny sposób manipulacji cenowej. Ceny regularne zostały podniesione tak aby wyglądało że mamy jako taką obniżkę ale tak w zasadzie to ceny dla klienta się nie zmieniły, są takie same jak z przed akcji Kiermasz.

Jak co dzień, przeglądam sobie co nowego tu i ówdzie i znalazłem taką apetyczną ciekawostkę:

Dołączona grafika

Wiem, że mamy na forum co najmniej kilku użytkowników, którzy szukają butów w mniejszych rozmiarach. Normalnie nie wrzucam każdej okazji, którą wynajduję praktycznie codziennie w jakimś tam zakresie cenowym i rozmiarowym, ale posiadam dokładnie ten model (Dover) od S&H już 3 rok i po tym czasie mogę stwierdzić, iż zakup tych butów w cenie 69 GBP to naprawdę świetny deal, zresztą tak samo jak w cenie wyjściowej RRP.

Rozmiar 6,5 UK.

A czy w rozmiarze 5UK/38EUR też udaje Ci się znaleźć coś w takiej atrakcyjnej cenie + dobrej jakości? Jeśli tak, czy mógłbyś podać linka od czasu do czasu? Mi jedyne co udało się znaleźć to buty na pediwear, herring i brogues. Z góry dziękuję.

A czy w rozmiarze 5UK/38EUR też udaje Ci się znaleźć coś w takiej atrakcyjnej cenie + dobrej jakości? Jeśli tak, czy mógłbyś podać linka od czasu do czasu? Mi jedyne co udało się znaleźć to buty na pediwear, herring i brogues. Z góry dziękuję.

To zależy w jakiej kategorii cenowej szukamy, powyżej 200 funtów od czasu do czasu trafiają się perełki (ostatnio widziałem nowe oksfordy od Lobb'a w cenie 179 GBP, ale rozmiar 5,5). Poniżej 150 funtów jest praktycznie pustynia. Wiele najlepszych firm obuwniczych nie produkuje poniżej rozmiaru 39.

W cenie ok. 100-110 funtów można kupić buty wybranych firm w cenie RRP na ebay'u.

Niestety 200 funtów to górna granica na jaką mogę sobie pozwolić i też nie tak od razu, dlatego cena 69 funtów za pokazane przez Ciebie buty byłaby dla mnie super okazją. W każdym razie dziękuję za informację i gdybyś kiedyś przy okazji znalazł jakieś warte polecenia ze względu na cena-jakość buty w rozmiarze 5UK, polecam się pamięci.

Pozdrawiam

Wyprzedaż również u siostrzanej firmy:

http://www.septiemelargeur.fr/

Coś na mejle nie lubią odpowiadać, albo zwyczajem reszty Francuzów, w piątki jest u nich weekend ;) Bo ciekawi mnie kwestia, czy oferowane u nich buty w paru modelach, gdzie widać lekką patynę, są takie w wersji regularnej, czy trzeba za to dopłacić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.