Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Dla zainteresowanych w weekend 24-25 marca 2012 w CH-M1 Kraków jest "męski weekend",a mianowicie:

Bytom 20% Wiosna/Lato 2012

Willsor 30% na krawaty,koszule,kurtki,swetry

Vistula 20% na całą kolekcje Wiosna/Lato 2012

VIP Collection 20% na na towary dla mężczyzny VIP i Wittchen.

Pozdrawiam,Sir

Ktoś wie, czy ta promocja -30% obejmuje również szycie bespoke? :-)

2100zł za garnitur (igła + materiał), to by był dobry deal. Zwłaszcza, że materiały dobre, a krawiec to też pewnie nie pierwszy lepszy Pan Henio z Parzęczewa.

Ktoś wie, czy ta promocja -30% obejmuje również szycie bespoke? :-)

2100zł za garnitur (igła + materiał), to by był dobry deal. Zwłaszcza, że materiały dobre, a krawiec to też pewnie nie pierwszy lepszy Pan Henio z Parzęczewa.

Promocja obejmuje wszystkie nie przecenione produkty. Termin zakończenia 30-06-2012 z możliwością przedłużenia.

Gość grzesiek

W przypadku Bytomia lepiej już kupić sobie 1 akcję za <1zł i dostawać 30% zawsze.

Do czego to Polak się nie posunie żeby otrzymać rabat :D .

Do czego to się firma nie posunie by podkręcić sprzedaż :D

Panowie, czy któryś z was widział ostatnio jakieś resztki przecenionych garniturów? jeszcze miesiąc temu trochę tego było, dopiero planuję pojeździć po sklepach. Interesuje mnie granatowy slim bez tandety ;)

W weekend w warszawskiej arkadii na pierwszym piętrze w P&C było troszkę spodni, większość porwana, jedne bez nogawki, inne przedarte równo na pół w bojach o dobry towar. Z kolei w RC też na pierwszym były resztki w postaci marynarek - ale nosiły ślady walki! Ani jednej całej nie było! Skieruj się do tych sklepów i z pewnością resztki po gajerach pozyskasz.
:lol::lol::lol:

popłakałem się ze śmiechu!!

xkoziol - swój chłop:P

• 2 weeks later...

Czy promocja TM Levin, z TEJ STRONY jest już maksymalnie niska (mowa o kupnie 5 koszul za 100 euro), czy wyczekać na jeszcze lepszą okazję?

Ile wynosi koszt przesyłki do PL (w przypadku zakupu 5 koszul)?

lepszej okazji nie znajdziesz u nich, ale jak zgrabnie poszukasz "promo code TM Levin" to jeszcze dobijesz kilka rabatów. Przy poświęceniu 15 min znalazłem 3 kody (da się u nich wpisać więcej niż jeden) i za 6 koszul zapłaciłem 91GBP

lepszej okazji nie znajdziesz u nich, ale jak zgrabnie poszukasz "promo code TM Levin" to jeszcze dobijesz kilka rabatów. Przy poświęceniu 15 min znalazłem 3 kody (da się u nich wpisać więcej niż jeden) i za 6 koszul zapłaciłem 91GBP

Ja znalazłem 1

QPR2012

podałbyś pozostałe, skoro znalazłeś 3?

Ja znalazłem 1

QPR2012

podałbyś pozostałe, skoro znalazłeś 3?

kody które wykorzystałem były ważne do końca 2011r i co chwilę się pojawiają nowe, np. tu http://coupon.tjoos.com/Coupon-Popup/10 ... te~1700789 po prostu trzeba polować i codziennie szukać bo warto :)

Taaa. A mi zawalają cały czas skrzynkę promocjami typu "krawaty za 30 zł/sztuka". Żadna tam okazja. Żeby nie było, są to krawaty jedwabne, średnio niska półka, warte właśnie 30 zł. Da się znaleźć ładne wzory, są ok. Natomiast to, że wiele polskich firm odzieżowych sprzedaje podobne za 100 zł, to jest pomyłka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.