SirThomas Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 Dla zainteresowanych w weekend 24-25 marca 2012 w CH-M1 Kraków jest "męski weekend",a mianowicie: Bytom 20% Wiosna/Lato 2012 Willsor 30% na krawaty,koszule,kurtki,swetry Vistula 20% na całą kolekcje Wiosna/Lato 2012 VIP Collection 20% na na towary dla mężczyzny VIP i Wittchen. Pozdrawiam,Sir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbert Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 W przypadku Bytomia lepiej już kupić sobie 1 akcję za <1zł i dostawać 30% zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 W przypadku Bytomia lepiej już kupić sobie 1 akcję za <1zł i dostawać 30% zawsze. Mógłbyś rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 W przypadku Bytomia lepiej już kupić sobie 1 akcję za <1zł i dostawać 30% zawsze. Mógłbyś rozwinąć? http://ri.bytom.com.pl/pl/klub-inwestora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piti54 Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Tylko że utrzymanie konta maklerskiego też kosztuje, to można zrobić ale tak przy okazji jak ktoś inwestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizz Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Utrzymanie nic nie kosztuje (choćby w Aliorze i na pewno jeszcze w wielu biurach), a założenie to jakieś 10-15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwek Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Podstawowe konto to chyba nigdzie nie kosztuje. Mogę to potwierdzić na podstawie mBanku, Aliora, XTB i BOSSA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Ktoś wie, czy ta promocja -30% obejmuje również szycie bespoke? 2100zł za garnitur (igła + materiał), to by był dobry deal. Zwłaszcza, że materiały dobre, a krawiec to też pewnie nie pierwszy lepszy Pan Henio z Parzęczewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Ktoś wie, czy ta promocja -30% obejmuje również szycie bespoke? 2100zł za garnitur (igła + materiał), to by był dobry deal. Zwłaszcza, że materiały dobre, a krawiec to też pewnie nie pierwszy lepszy Pan Henio z Parzęczewa. Promocja obejmuje wszystkie nie przecenione produkty. Termin zakończenia 30-06-2012 z możliwością przedłużenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 W przypadku Bytomia lepiej już kupić sobie 1 akcję za <1zł i dostawać 30% zawsze. Do czego to Polak się nie posunie żeby otrzymać rabat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 W przypadku Bytomia lepiej już kupić sobie 1 akcję za <1zł i dostawać 30% zawsze. Do czego to Polak się nie posunie żeby otrzymać rabat . Do czego to się firma nie posunie by podkręcić sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 W TM Lewin 5 koszul za 100 funtów. Jeżeli ktoś z kolegów zamierza robić zamówienie z chęcią się dołącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Panowie, czy któryś z was widział ostatnio jakieś resztki przecenionych garniturów? jeszcze miesiąc temu trochę tego było, dopiero planuję pojeździć po sklepach. Interesuje mnie granatowy slim bez tandety W weekend w warszawskiej arkadii na pierwszym piętrze w P&C było troszkę spodni, większość porwana, jedne bez nogawki, inne przedarte równo na pół w bojach o dobry towar. Z kolei w RC też na pierwszym były resztki w postaci marynarek - ale nosiły ślady walki! Ani jednej całej nie było! Skieruj się do tych sklepów i z pewnością resztki po gajerach pozyskasz. popłakałem się ze śmiechu!! xkoziol - swój chłop:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 "końcówki" też ktoś może wypunktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 A Fashion House, sklep Albione? Garnitury około 1200zł, w cenie poprawki krawieckie, staranne wykonanie, tyle, że materiały lekko-włoskie. Pracuje(pracowało) tam dwóch typów co nawet dość sensownie potrafili doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Czy promocja TM Levin, z TEJ STRONY jest już maksymalnie niska (mowa o kupnie 5 koszul za 100 euro), czy wyczekać na jeszcze lepszą okazję? Ile wynosi koszt przesyłki do PL (w przypadku zakupu 5 koszul)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Czy promocja TM Levin, z TEJ STRONY jest już maksymalnie niska (mowa o kupnie 5 koszul za 100 euro), czy wyczekać na jeszcze lepszą okazję? Ile wynosi koszt przesyłki do PL (w przypadku zakupu 5 koszul)? 1. Tak (niższej nie widziałem) 2. 15 funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Czy promocja TM Levin, z TEJ STRONY jest już maksymalnie niska (mowa o kupnie 5 koszul za 100 euro), czy wyczekać na jeszcze lepszą okazję? Ile wynosi koszt przesyłki do PL (w przypadku zakupu 5 koszul)? lepszej okazji nie znajdziesz u nich, ale jak zgrabnie poszukasz "promo code TM Levin" to jeszcze dobijesz kilka rabatów. Przy poświęceniu 15 min znalazłem 3 kody (da się u nich wpisać więcej niż jeden) i za 6 koszul zapłaciłem 91GBP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 lepszej okazji nie znajdziesz u nich, ale jak zgrabnie poszukasz "promo code TM Levin" to jeszcze dobijesz kilka rabatów. Przy poświęceniu 15 min znalazłem 3 kody (da się u nich wpisać więcej niż jeden) i za 6 koszul zapłaciłem 91GBPJa znalazłem 1 QPR2012 podałbyś pozostałe, skoro znalazłeś 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 ... a na razie Dobranoc Czas na obiad: Z Vistuli dostałem newsletter że 30% na kurtki i płaszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 W Bytomiu też jest 30% na płaszcze informacja była na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 lepszej okazji nie znajdziesz u nich, ale jak zgrabnie poszukasz "promo code TM Levin" to jeszcze dobijesz kilka rabatów. Przy poświęceniu 15 min znalazłem 3 kody (da się u nich wpisać więcej niż jeden) i za 6 koszul zapłaciłem 91GBPJa znalazłem 1 QPR2012 podałbyś pozostałe, skoro znalazłeś 3? kody które wykorzystałem były ważne do końca 2011r i co chwilę się pojawiają nowe, np. tu http://coupon.tjoos.com/Coupon-Popup/10 ... te~1700789 po prostu trzeba polować i codziennie szukać bo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Groupon na krawaty Adriano Guinari ponownie aktywny (pamiętam tą akcję na forum z zeszłego roku ) http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 112&a=1661 1) 49 zł zamiast 99 zł za 1 szt. 2) 89 zł zamiast 297 zł za 3 szt. 3) 129 zł zamiast 495 zł za 5 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Taaa. A mi zawalają cały czas skrzynkę promocjami typu "krawaty za 30 zł/sztuka". Żadna tam okazja. Żeby nie było, są to krawaty jedwabne, średnio niska półka, warte właśnie 30 zł. Da się znaleźć ładne wzory, są ok. Natomiast to, że wiele polskich firm odzieżowych sprzedaje podobne za 100 zł, to jest pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 21 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Groupon na krawaty Adriano Guinari ponownie aktywny (pamiętam tą akcję na forum z zeszłego roku )Co to jest Adriano Guinari? Pewnie polska firma, bo pełno jej na allegro, podobnie jako koszul Pako Lorente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi