zaki Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 W TK Maxx na Marszałkowskiej w W-wa są koszulki polo mało znanej u nas firmy Original Penguin wersja Heritage Slim Fit w cenie 99 zł odwołującej się do sportowej klasyki lat 50 i 60. Jakość i półka Lacoste i Polo Lauren. Więcej o firmie: http://en.wikipedia.org/wiki/Original_Penguin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 zaki jestes moze posiadaczem wyrobow OP? ostatnio widzialem kilka na przecenie i to w dosc ciekawych klasycznych kolorach i wzorach, ale nie bylem pewien jakosci. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 zaki jestes moze posiadaczem wyrobow OP? ostatnio widzialem kilka na przecenie i to w dosc ciekawych klasycznych kolorach i wzorach, ale nie bylem pewien jakosci. Pozdrawiam, dsc. Tak i jestem zadowolony. Użytkuję jedną od zeszłego roku, a we wtorek kupiłem dwie nowe na lato. 99 zł to dobra, uczciwa cena, choć w Irlandii zapłaciłem 20 euro, również w TK Maxx. Mają świetne klasyczne wzory i kolory polówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Na ile guzików są zapinane pod szyją te koszulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Na ile guzików są zapinane pod szyją te koszulki? Trzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 W TK Maxx Bydgoszcz widziałem dzisiaj golfy Loake Boston w kolorze jasny orzech w cenie 281 zł, rozmiar 10 i 12 Chciałem w domu poszukać tego modelu w internecie ale google milczy na ich temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2011 To może być starszy model i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Być może, chciałem po prosu sprawdzić tęgość kopyta (na butach nie znalazłem) bo 10 była na mnie zbyt obszerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Podczas odmetkowywania koszulek polo Original Penguin z TK Maxx: ich cena 280 zł, nasza 99 zl. Odklejam polską cenę, a pod nią RRP 55 GBP, our price 19.99 Odnośnie bokserek ted baker podobnie Ich cena 77 pln, nasza cena 39.99 pln. RRP 15 gbp our price 7.99 gbp. Dostajemy towar, który się nie sprzedał w UK, a do tego dodatkowo 10% droższy!! Heh. A gdzie nasz poziom życia do poziomu UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Akurat kurs funta ostatnio bardzo spadł, a przyjmując że metkowanie odbywało się np. dwa miesiące temu, ceny w zasadzie się zgadzają. Co do stwierdzenia, że towar w polskim TKMaxx to wszystko co nie sprzedało się w UK to zgadzam się z nim, ale to chyba oczywiste. W Polsce wystarczy rzucić promocję na schab bez kości i już ludzie zwalniają się z pracy, żeby kupić dodatkowe 5 kg do zamrożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Jeżeli mogę kupić coś taniej, niż gdzie indziej, to w ogóle mi to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 W Polsce wystarczy rzucić promocję na schab bez kości i już ludzie zwalniają się z pracy, żeby kupić dodatkowe 5 kg do zamrożenia. I like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 ale jeśli to schab zrobiony w Northhampton to ja lecę ustawiać się w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Schab goodyear welted? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabberwocky Napisano 4 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2011 Może nie GYW, ale chirurdzy przed zaliczeniem szycia to i na schabie, bywa, szyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Akurat kurs funta ostatnio bardzo spadł, a przyjmując że metkowanie odbywało się np. dwa miesiące temu, ceny w zasadzie się zgadzają. Co do stwierdzenia, że towar w polskim TKMaxx to wszystko co nie sprzedało się w UK to zgadzam się z nim, ale to chyba oczywiste. W Polsce wystarczy rzucić promocję na schab bez kości i już ludzie zwalniają się z pracy, żeby kupić dodatkowe 5 kg do zamrożenia. Ja dlatego korzystam z brytyjskiej strony, aby sprawdzić co jest, albo co może być u nas. Szkoda tylko, że z wyposażeniem wnętrz już tak nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Barbour (by mail) część asortmentu w tym trochę kurtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Barbour (by mail) część asortmentu w tym trochę kurtek.Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale np. przecenione na tej stronie monki za 64.98 GBP robi dla Barbour Grenson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 W Silesii w RC jest spory wybór zamszaków i boat shoes (sporo kolorów). W tamtejszej Zarze również trochę zamszaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Jak z cenami owych zamszaków ? Pozdrawiam Marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Nie spojrzałem, bo interesowały mnie marynarki, ale Zarę możesz sprawdzić online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 bardziej interesuje mnie RC ale dzięki jutro sam podskoczę . Pozdrawiam marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Weber Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 W salonach Rage Age (przynajmniej w Starym Browarze) dla posiadaczy karty stałego klienta przecena całej kolekcji o 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Barbour (by mail) część asortmentu w tym trochę kurtek.Dla jasności, zanim ktoś się zapali do zakupu... "This site delivers to the UK and Ireland only". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamz Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 W salonach Rage Age (przynajmniej w Starym Browarze) dla posiadaczy karty stałego klienta przecena całej kolekcji o 50% oby w wwie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi