Jan Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Czyja sugestia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Skoro władza wykonawcza informuje to pewnie ustawodawcza naciska BTW pkt z regulaminu: 4. Użytkownicy mogą zamieszczać wpisy zgodne z tematyką niniejszego Forum. Prowadzenie dyskusji na inne tematy dopuszczalne jest tylko w dziale „Sala klubowa”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Skoro władza wykonawcza informuje to pewnie ustawodawcza naciska W jakim systemie? We współczesnej demokracji, skoro władza informuje, to lobbies naciskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 'Lobbies' podało pkt z regulaminu i nie otrzymało odpowiedzi. BTW: Skoro o demokracji Polskiej mówisz to chciałbym zaznaczyć, że zjawisko lobbingu w Polskiej literze prawa jest postrzeganie negatywnie. Daleko nam do Niemiec stąd argumentacji nie rozumiem, a odpowiedzi dalej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Skoro o demokracji Polskiej mówiszNie chodzi mi o polską, a w zasadzie nie tylko o polską demokrację. Po prostu legislatywa to tylko - like - legislatywa. Niezwykle rzadko jest inspiratorem zmian w systemie. Taką rolę pełnią zwykle podmioty bezpośrednio zainteresowane w takim lub innym ukształtowaniu systemu, czyli właśnie różne lobbies. Czasami takim inspiratorem jest opinia publiczna, ale to akurat jest również przejaw działań lobbies, katalizowanych przez media. I nie ma w tym żadnej pejoratywnej oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Panowie, jest silna sugestia, aby wątek wyciąć. Co - w przypadku braku protestów - stanie się.Nie chcę off-topikować, ani w inny sposób dywagować, więc prosiłbym o podanie, czy ja to sugestia i jakie są argumenty tej "silnej sugestii". Z ukłonami Wasz Frankie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Właśnie, tym bardziej, że o ile wywalenie pozostałych wątków z serii założonej dla jaj jeszcze rozumiem to ten stał się sympatycznym wątkiem integracyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Nie rozumiem Twojego autonegującego sie wywodu. Podpisuje się tym samym pod Frankensteinem i Ernestson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Właśnie, tym bardziej, że o ile wywalenie pozostałych wątków z serii założonej dla jaj jeszcze rozumiem to ten stał się sympatycznym wątkiem integracyjnym.Poprosiłem o to ja, autor! Poprosiłem również o zostawienie jedynie tego wątku jako, że okazał się sympatyczny Czyli poprosiłeś o dwie sprzeczne rzeczy. Wzajemnie się wykluczające. Żartowniś z Ciebie. edit: To co sympatyczne jest niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Na prośbę Gravisa : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 To ja też pochwalę się swoim "szakalem" Wabi się Gryps i jest baaaardzo towarzyski. Oczywiście doskonale nadaje się na eleganckie polowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 podczas gdy ja latam ze ścierą, żeby mnie sanepid z domu nie wywalił, Belfegor czyta forum i zastanawia się nad płaszczykiem do white tie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Na prośbę Gravisa : Dzięki! Kot prezentuje sie niezwykle uroczo. Prosiłem o zdjęcie bo moja luba jest w posiadaniu podobnego bryta - starszy o kilka miesięcy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy: Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) [cut] http://forum.bespoke.pl/download/file.php?id=3100 Bardzo ciekawy casual, szkoda, ze dolu nie widac;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 dolu w sensie butow;) wiadomo, ze jak kot to musza byc. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2012 Zgodnie z obietnicą, bespoke'owe psy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Moj pupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Ma ktoś może doga niemieckiego? Ja mieszkam z jednym co drugi tydzień... i uwielbiam go. Na spacerze widzisz ludzi pierwszy raz w życiu... a oni po imieniu do twojego psa... do tego dzieci myślące że to konik i ogólne poruszenie... cicho i spokojnie przejść nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Mój dobry kolega miał mastifa, odczucia podobene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Mój znajomy miał owczarka kaukaskiego, można było pomylić z niedźwiedziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Myślałem jeszcze o russian blue, znalazłem go w internecie i sierść wydała mi się niesamowita... a potem 5 znajomych naraz kupiło sobie te koty i czar prysł. Co to byłby za widok, błękitny dog niemiecki i russian blue razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Wersja letnia zimowa w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Nie wiedziałem o istnieniu tego tematu i udzieliłem się tutaj: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2601-wszystkie-stworzenia-du%C5%BCe-i-ma%C5%82e/ Teraz poudzielam się tutaj. Pozdrawiam Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Ja jestem teraz z takim stworzeniem: Jamnik zwany FELIX, czyli „metr merdającej miłości”. Straszny z niego psotnik. Za miesiąc kończy rok. Z dwoma kotami dają radę. Pozdrawiam Tadek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Zwracam sie do Was z prośbą o pomoc. Dostałem elektroniczną obrożę, która jest sterowana z poziomu iOs'a lub Androida. Nie mam „mądrofonu” i nie znam się na tym. Może jakiś „Krakus” pomoże mi to wypróbować? Szukałem innych forów, ale są „martwe”. Ładna jest: Jestem „starszym panem” (60+). Radzę sobie nawet nieźle ze swoją starzejącą się „makówką”, jednak te nowe telefony mnie przerastają. Dziękuję i pozdrawiam Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi