Kobe Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Pies jest oczywiście nieeleganckim wieśniactwem. Powielanie archetypu podwórkowego burka winno być karane przez arbitrów elegancji czerwoną poszetką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelo Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Mój "white tie cat " ... mam jeszcze wersję każualową Wieśniacki czy nie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelo Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Parasol po lewej czy prawej stronie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Ma całkiem arystokratyczne, lekceważące spojrzenie, więc jest ok. Mam nadzieję, że z każualowym dachowcem wychodzisz na spacer w angielkach! Ja mam teriera szkockiego. Niestety nie mam warunków, żeby polować z nią na lisy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelo Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Parasol po lewej czy prawej stronie ?Ja jestem wieśniak - nie wiem Wychodzi że ja też Ma całkiem arystokratyczne, lekceważące spojrzenie, więc jest ok. Mam nadzieję, że z każualowym dachowcem wychodzisz na spacer w angielkach! Ja mam teriera szkockiego. Niestety nie mam warunków, żeby polować z nią na lisy. Każualowy to Brytyjczyk ... więc w angielkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernestson Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Parasol po lewej czy prawej stronie ?Ja jestem wieśniak - nie wiem Czy jak znajdziesz odpowiedzi na to i inne zadane w pozostałych tematach pytania to pozostaniesz wieśniakiem czy staniesz się archetypem męskiej elegancji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz_ Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Archetypem męskiego wieśniaka. Zdrowy, POLSKI typ, konserwatywny, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Dopóki dyskusja nie zamieni się w pyskówkę, a będzie naprawdę dotyczyła w jakimś stopniu pupili - zostawiam temat . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NastyKanasta Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Przepraszam Panowie, ale Yoko zajrzała mi przez ramię jak czytałem ten temat i zareagowała dość wymownie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankenstein Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Przepraszam Panowie, ale Yoko zajrzała mi przez ramię jak czytałem ten temat i zareagowała dość wymownie: Lubię Yoko. Pozdrów ją ode mnie i od Kropki*. *Kropka jest psem, znaczy suką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NastyKanasta Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Nie omieszkam pozdrowić. Wygląda na słodziaka, ale wszystkie okoliczne psy ustawia na dzień dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vislav Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Panowie, czy eleganckie jest posiadanie kota czy może raczej należy posiadać psa? Jak to się ma do archetypów, elegancji, sv, dobrego wrażenia, formalności, noszenia parasola, wieśniactwa i niewieśniactwa? Kota nie da się posiadać, jest zbyt dużym indywidualistą. Psa, jako przyjaciela człowieka nie wypada posiadać - można Go mieć jako towarzysza spacerów, wędrówek. Czy jest to eleganckie hmmm - nie wiem. Parasola nie używam właśnie ze względu na konieczność noszenia nawet, gdy nie pada. pozdr.Vslv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankenstein Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Zgadzam się z Vislavem. Nie można mieć przyjaciela. Można sobie nawzajem towarzyszyć. Kropka mi już długo towarzyszy. I mam nadzieję, że to jeszcze potrwa. Niebawem, po Nowym Roku, dojdą na do domu te dwie panny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbs Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Atos i Pusia. Atoska już niestety nie ma, odszedł ze starości. Teraz jest Makbet, ale jego Pusia już tak nie kocha. A też sympatyczny jest bardzo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NastyKanasta Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Indywidualistką bym jej nie nazwał. Wszystko zależy od charakteru. Ostatnie zdjęcie przysięgam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankenstein Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy: Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) Był dla jaj, ale jakoś tak wyszło. Zobacz jakie same sympatyczne twarze. Tak a propos dając zdjęcie z poprzednią sunią w wątku o beretach zastanawiałem się, czy nie wyciąć jej twarzy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vislav Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy: Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) Był dla jaj, ale jakoś tak wyszło. Zobacz jakie same sympatyczne twarze. Tak a propos dając zdjęcie z poprzednią sunią w wątku o beretach zastanawiałem się, czy nie wyciąć jej twarzy... Ja tam z Vegą nie mam problemu - urodzona gwiazda, jak tylko usłyszy dźwięk samowyzwalacza to biegnie pozować. Lubi też komplementy na temat swojego wyglądu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelo Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Każualowy Poldek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankenstein Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) I one to wiedzą. Doskonale wiedzą. Wyjątkowo pańsko wyniosłe spojrzenia. Można powiedzieć dominujące Piękne. Pozdrów je ode mnie. A może lepiej... przekaż ukłony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 temat był dla jaj ale jak wszyscy to wszyscy: Fluszka i Amelia (nie posiadamy ich, one posiadają nas ) Bardzo włochate ! Jaka to rasa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NastyKanasta Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Widzę, że koty rządzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Marcelo mogłbyś zamieścić jeszcze jakieś zdjęcie tego bryta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcelo Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Jak wrócę do domu to coś wrzucę Pozdrawiam Marcelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 Świetne zwierzaki. Kropka to nie suka, to typowa femme fatale Swojego psiaka musiałem niestety zostawić w domu rodzinnym - nie da się zwierzęciem odpowiednio zająć przy nieregularnym trybie życia zawodowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Panowie, jest silna sugestia, aby wątek wyciąć. Co - w przypadku braku protestów - stanie się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts