Gocławianin Napisano 10 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2022 2 godziny temu, Aleksander Średni napisał: czy pakujecie rzeczy z kilku zamówień do jednej paczki? Jeśli nie chcesz upominać się o zwrot i tłumaczyć dlaczego tak zrobiłeś, a w konsekwencji czekać na pieniądze dużo dłużej, niż powinieneś, zwrotów dokonuj w takiej formie jak do Ciebie przyszły. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 3 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2022 W dniu 10.02.2022 o 12:16, Gocławianin napisał: Jeśli nie chcesz upominać się o zwrot i tłumaczyć dlaczego tak zrobiłeś, a w konsekwencji czekać na pieniądze dużo dłużej, niż powinieneś, zwrotów dokonuj w takiej formie jak do Ciebie przyszły. Dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 3 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2022 Ja już czekam na zwrot 2 tydzień, na maile zero odpowiedzi. Chyba to był mój ostatni zakup w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Średni Napisano 23 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2022 W dniu 3.03.2022 o 21:14, EleganckiJan napisał: Ja już czekam na zwrot 2 tydzień, na maile zero odpowiedzi. Chyba to był mój ostatni zakup w tym sklepie. Spokojnie, będzie - nigdy nie miałem problemów, choć z reguły to chwilę trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sad_mad Napisano 13 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2022 Dzień dobry, aktualnie intensywnie szukam ciekawych ofert na skórzane buty w miarę dobrej jakości. Trafiłem na Yoox na ciekawą ofertę, proszę o opinię, czy warto się nią zainteresować. Stefano Branchini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2022 Branchini to dobra marka, więc myślę że będą ok. Z opisu mają gumową podeszwę, ale to nie musi być wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sad_mad Napisano 13 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2022 Dziękuję. Zamówiłem, a co. Jak przyjdą to dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sad_mad Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 (edytowane) Buty przyszły. Niestety cisna mnie praktycznie wszędzie, mam chyba za szeroka stopę, która ten but rozpycha za mocno, na moje laickie oko. Co prawda całe życie słyszałem, że "skóra się rozejdzie", ale czy powinienem tutaj tego próbować? Rozbijać? W życiu nie miałem nawet w miarę porządnych skórzanych butów na sobie, więc nie mam pojęcia. Drugą sprawą sa pewne niedoróbki. Spodziewałem się ich po bucie z promocji za niecałe 500 PLN, ale nie wiem, czy nie są zbyt znaczące. Zostawić i próbować to rozbic? Zostawić i sprzedać? Czy jednak odesłać? Proszę o poradę ekspertów. Fotki 1-4 to prawy but na nodze, reszta to zdjęcia niedoróbek. Jeszcze kilka fotek pokazujących całość butów. Edytowane 19 Maj 2022 przez sad_mad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 Jeśli cisną podczas przymierzania, to spakować i odesłać. To nie Twoje kopyto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 12 minut temu, sad_mad napisał: Buty przyszły. Niestety cisna mnie praktycznie wszędzie, mam chyba za szeroka stopę, która ten but rozpycha za mocno, na moje laickie oko. Co prawda całe życie słyszałem, że "skóra się rozejdzie", ale czy powinienem tutaj tego próbować? Rozbijać? W życiu nie miałem nawet w miarę porządnych skórzanych butów na sobie, więc nie mam pojęcia. Drugą sprawą sa pewne niedoróbki. Spodziewałem się ich po bucie z promocji za niecałe 500 PLN, ale nie wiem, czy nie są zbyt znaczące. Zostawić i próbować to rozbic? Zostawić i sprzedać? Czy jednak odesłać? Proszę o poradę ekspertów. Fotki 1-4 to prawy but na nodze, reszta to zdjęcia niedoróbek. Jeszcze kilka fotek pokazujących całość butów. Nie jestem ekspertem, ale się wypowiem: zwróć. Wg mnie jeśli od początku nie czujesz się w nich komfortowo to nie ma co ryzykować. Poza tym nie są jakieś wyjątkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2022 Odsyłać. Stopy masz tylko jedne. Znaczy, dwie, ale jedne. Wiecie o co chodzi. Może się rozchodzą, może nie, ale życie jest za krótkie na niewygodne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 18 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2022 W dniu 21.01.2022 o 20:33, Aleksander Średni napisał: Panowie, proszę o pomoc. Planuję kupić spodnie PT Torino i Drumohr. Z reguły kupuję rozmiar 52, ale na stronie jest informacja, że to XL, a to już mi nie pasuje (spodnie, które noszą pasują raczej do L, może M). Czy ktoś kupował może spodnie tych marek i może się wypowiedzieć? International Size Italian Size XXS 42 XS 44 S 46 M 48 L 50 XL 52 XXL 54 XXXL 56 XXXL 58 XXXL 60 XXXL 62 Mam ok 100 cm w pasie i zamawiam zawsze 58. Zawsze trafiłem z rozmiarem, a wg YOOX to jest xxxl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 18 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2022 Butow produkcji włoskiej nie zamawiam, kilka ich różnych Marek widziałem w golden brands w tk i nic mi nie podeszło optycznie. Takie to jakieś delikatne . Spodnie Tramarosa go ekstraklasa . Moim zdaniem lepsze i bardziej ergonomiczne id droższych jacob cohen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Dzisiaj poszło takie zamówienie: przyjdzie spokojnie powierzymy popatrzymy i może coś zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Gustowny bezrękawnik, do tego taka czapka by pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 19 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2022 Bez polityki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Dzisiaj przyszła paczuszka , a w niej (moim zdaniem )genialny bezrękawnik z wełny geelong i spodenki z grenadyny . Miło to wskoczyć po robocie z waciaka , w ubranka zarezerwowane niegdyś cenowo dla bogaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 16 minut temu, Manul napisał: spodenki z grenadyny Kolor, nie splot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Wszystko jedno, aby smakowało 🤓 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Może chodzi o gabardynę, choć wyglada na zwykły twill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Fajne bose stopy, przymierzałeś? Mogłeś pokazać na sobie, a nie rzucone jak szmaty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Jak odpocznę po robocie. Teraz leżę. Pracuje fizycznie przy układaniu kabli. Nieraz trzeba szpadlem i 200 m na głębokość ok 80 cm wykopać jak są kolizje z gazem, wodą etc. Nie wszędzie kopareczką geodeta da zgodę . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmal Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 5 godzin temu, Manul napisał: Jak odpocznę po robocie. Teraz leżę. Pracuje fizycznie przy układaniu kabli. Nieraz trzeba szpadlem i 200 m na głębokość ok 80 cm wykopać jak są kolizje z gazem, wodą etc. Nie wszędzie kopareczką geodeta da zgodę . Czy przypadkiem nie masz problemu z zakupoholizmem?. Nie odbieraj mojego komentarza jako złośliwości czy zaglądania do Twojego portfela, a bardziej zwrócenie uwagi na problem jakiego być może nie zauważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 24 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2022 Tak mam taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi