d_box Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 No nie ledwo się pojawiły a już niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Drodzy Panowie, o ofercie sklepu znalazło się parę nowych krawatów, a w tym: GRENADYNA http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_G ... A-166.html [/img] Ładne. Widzę, że zielone już się sprzedały nie przypuszczałam, że zielone będą miały aż takie wzięcie. sprzedane w pierwszym dniu. w przyszłym tygodniu będę składała kolejne zamówienie, więc powinny się pojawić jeszcze w tym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 Prosimy zatem o więcej zielonych. (Też się na nie czaiłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 niestety ja będę musiał dłużej poczekać z zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamino Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 czy jest szansa, że będą dostępne muszki wełniane w brązową krateczkę - takie jak na zdjęciu pierwsze z lewej? Dość szybko zniknęły z oferty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlakeCarrington Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Stanowczo będę zwiększał swoją stajnię poszetkową. BC Zgodnie z deklaracją kolejne 2 dotarły http://www.poszetka.com/product-pol-14- ... -wzor.html http://www.poszetka.com/product-pol-216 ... uksja.html Wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 czy jest szansa, że będą dostępne muszki wełniane w brązową krateczkę - takie jak na zdjęciu pierwsze z lewej? Dość szybko zniknęły z oferty... witam serdecznie, jest jeszcze jedna ale czeka na decyzje klienta, który ją zarezerwował. Dam znać jeśli zdecyduje się na inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Prosimy zatem o więcej zielonych. (Też się na nie czaiłem ) w przyszłym tygodniu będę składała kolejne zamówienie, więc powinny się pojawić jeszcze w tym miesiącu. niestety namieszałam. Okazuje się, że na zielone krawaty z grenadyny będzie trzeba poczekać aż do końca marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d_box Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Prosimy zatem o więcej zielonych. (Też się na nie czaiłem ) w przyszłym tygodniu będę składała kolejne zamówienie, więc powinny się pojawić jeszcze w tym miesiącu. niestety namieszałam. Okazuje się, że na zielone krawaty z grenadyny będzie trzeba poczekać aż do końca marca... no cóż wtedy może sobie pozwolę na jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Na Święta jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 jeszcze ciepłe nowe MUCHY i POSZETKI zapraszam! Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 jeszcze ciepłe nowe MUCHY i POSZETKIŚwietny pomysł z dwustronnymi muchami! Będą jakieś inne wzory? Toż to praktycznie 50% rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 jeszcze ciepłe nowe MUCHY i POSZETKIŚwietny pomysł z dwustronnymi muchami! Będą jakieś inne wzory? Toż to praktycznie 50% rabatu i o to chodzi! dwie w cenie jednej:) będą inne dwustronne wzory. Myślę, że za ok. miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 witam Panów serdecznie, tym razem zapraszam do nowego bardzo kolorowego działu z węzełkami do mankietów: http://www.poszetka.com/pol_m_SPINKI-167.html węzełki ciekawie wyglądają również w butonierce ( o czym zresztą Panowie wiecie:)) spinki można zakupić pojedynczo oraz w zestawach (cena jednostkowa zmniejsza się wraz z ilością). Przy okazji chciałabym zaproponować dla forumowiczów parę spinek gratis do każdego zamówienia powyżej 200 zł (w celu realizacji proszę podać nick z forum oraz nr wybranych węzełków w uwagach do zamówienia). Oferta ważna przez tydzień, tj. do 09/03/2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamino Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Chyba byłem pierwszym beneficjentem spinek-węzełków jako gratisu do zamówienia:). Wielkie dzięki Pani Joanno, zamówienie zrealizowane z klasą i ogromną życzliwością! A mucha i poszetki przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumpett Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Chyba byłem pierwszym beneficjentem spinek-węzełków jako gratisu do zamówienia:). Wielkie dzięki Pani Joanno, zamówienie zrealizowane z klasą i ogromną życzliwością! A mucha i poszetki przepiękne! cała przyjemność po mojej stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Moi drodzy! Stojąc dzisiaj na poczcie z paczkami uświadomiłam sobie, że nie wiem co tak naprawdę dzieje się z naszymi produktami po wysyłce;) A przecież każdy z nich jest szyty oddzielnie, z pasją. Dlatego bardzo chciałabym abyście podzielili się swoimi stylizacjami wzbogaconymi o poszetki, muchy itd… Z TEJ OKAZJI OGŁASZAM KONKURS! Aby wziąć udział wystarczy nadesłać zdjęcie z produktem/produktami kupionymi u nas na adres biuro@poszetka.com. Co dwa miesiące wspólnie będziemy wybierać fotografię (na naszym profilu fb), której właściciel otrzyma bon o wartości 200 zł na zakupy w sklepie POSZETKA.COM. Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Dlatego bardzo chciałabym abyście podzielili się swoimi stylizacjami wzbogaconymi o poszetki, muchy itd… Z TEJ OKAZJI OGŁASZAM KONKURS! Ciekawy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Pani Asiu, już czas dodać ogonek w ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 W ramach pomocy forumowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Pani Asiu, już czas dodać ogonek w ę :)dziękuję za uwagę- zmienione. Na stronie pewnie jest jeszcze sporo takich niedociągnięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Korzystając z pomysłowości Mr.Vintage, wprowadziliśmy do oferty nowy produkt- WORKI PODRÓŻNE. Wielu z nas pakuje odzież do reklamówek przed włożeniem jej do walizki. Trzeba jednak przyznać, że plastikowe torby są nietrwałe oraz nie przepuszczają powietrza. Nasze ubrania tego nie lubią! Dlatego proponujemy świetną alternatywę: lniano-bawełniane pokrowce. Występują zarówno w zestawach (w skład których wchodzą trzy worki różnej wielkości) jak i pojedynczo. Delikatne hafty części garderoby oraz ręcznie przyszywane metki podwyższają walory estetyczne produktu. ZAPRASZAMY http://www.poszetka.com/pol_m_POKROWCE-168.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Korzystając z pomysłowości Mr.Vintage, wprowadziliśmy do oferty nowy produkt- WORKI PODRÓŻNE. Wielu z nas pakuje odzież do reklamówek przed włożeniem jej do walizki. Trzeba jednak przyznać, że plastikowe torby są nietrwałe oraz nie przepuszczają powietrza. Nasze ubrania tego nie lubią! Dlatego proponujemy świetną alternatywę: lniano-bawełniane pokrowce. Występują zarówno w zestawach (w skład których wchodzą trzy worki różnej wielkości) jak i pojedynczo. Delikatne hafty części garderoby oraz ręcznie przyszywane metki podwyższają walory estetyczne produktu. ZAPRASZAMY http://www.poszetka.com/pol_m_POKROWCE-168.html Czy pokrowce po praniu się kurczą (bo rozumiem, że pewnie je się pierze w wodzie), a jeśli tak to o ile (10 proc.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Czy pokrowce po praniu się kurczą (bo rozumiem, że pewnie je się pierze w wodzie), a jeśli tak to o ile (10 proc.)? przed szyciem przeprasowuję materiały gorącym żelazkiem z parą, co zmniejsza proces ewentualnego kurczenia się. Dla pewności wyprałam dziś największy worek w 60 stopniach. Z 42 cm szerokości zrobiło się 40,5, więc można powiedzieć, że kurczą się o około3 %. Nie wpływa to w żaden sposób na ich kształt- worki nie deformują się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Czy pokrowce po praniu się kurczą (bo rozumiem, że pewnie je się pierze w wodzie), a jeśli tak to o ile (10 proc.)? przed szyciem przeprasowuję materiały gorącym żelazkiem z parą, co zmniejsza proces ewentualnego kurczenia się. Dla pewności wyprałam dziś największy worek w 60 stopniach. Z 42 cm szerokości zrobiło się 40,5, więc można powiedzieć, że kurczą się o około3 %. Nie wpływa to w żaden sposób na ich kształt- worki nie deformują się. Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi