phantom Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2017 Tez moze byc. W mojej koszuli od Osovskiego z oxfordu Tessitura Monti, sladow po odpruciu zaszewek i wyprasowaniu nie ma. Koszule Szarmanta tez sa dla mnie idealne (nie liczac rekawow za dlugich o 3 cm), moze mozna by je tylko wydluzyc o 1,2 cm (koszule). Generalnie najbardziej lubie Profuomo Sky Blue. Milera jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Czy można prosić o zdjęcie w naturalnym oświetleniu fioletowego challisa, tego bez pomarańczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Poszetka „Bitwa pod Grunwaldem” to kolejny projekt z naszej kolekcji „Arcydzieła Mistrzów”, którą realizujemy we współpracy z Muzeum Narodowe w Warszawie. ♔ Powstała w limitowanej ilości 100 sztuk. ♖ Wykonana z najwyższej klasy angielskiego jedwabiu z rejonu Macclesfield. ♘ Posiada oddającą detale wielkość (40 x 40 cm). ♗ Ręcznie obszyta w polsce metodą „royal”. Więcej: https://www.poszetka.com/product-pol-4233-Obrazy-mistrzow-B… 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Kolejny świetny projekt i wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Wręcz genialna, już zamówiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Opakowanie / Matejko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Czy do towarzystwa krawatów z wool challis dołączą też muchy z tej tkaniny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2017 W dniu 27 października 2017 o 18:37, JDC napisał: Czy do towarzystwa krawatów z wool challis dołączą też muchy z tej tkaniny? Nie, będą nowe z tweedu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2017 Czy krawaty z wełny challis faktycznie mają wszystkie 140 cm długości czy to błąd w opisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 W dniu 26.10.2017 o 15:11, Friedman napisał: Czy można prosić o zdjęcie w naturalnym oświetleniu fioletowego challisa, tego bez pomarańczu? A ja przypomnę swoje pytanie 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 9 godzin temu, Friedman napisał: A ja przypomnę swoje pytanie 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 W dniu 3 listopada 2017 o 18:02, FONos napisał: Czy krawaty z wełny challis faktycznie mają wszystkie 140 cm długości czy to błąd w opisie? 148 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 ✌︎ Miasta Polski w Poszetce ✌︎ Gdańsk ✌︎ Wrocław ✌︎ Poznań https://www.poszetka.com/pol_m_AKCESORIA_POSZETKI_WZORY-AUTORSKIE-311.htmlZ tej okazji dziś mamy dla Was niespodziankę: dni darmowej dostawy (dot. wszystkich przesyłek z przedpłatą: paczkomaty, poczta, fedex) Projekt: Daria Solak Illustrations Zdjęcie: Ra2nski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 5 godzin temu, poszetka.com napisał: ✌︎ Miasta Polski w Poszetce ✌︎ Gdańsk ✌︎ Wrocław ✌︎ Poznań Bydgoszcz? Toruń? 😔 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Z chochlików drukarskich, chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na wyjątkowo długi transport Pocztą Polską . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 To nie chochlik, to sama prawda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinZG Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 W dniu 19.10.2017 o 16:28, FONos napisał: A to ciekawe spostrzeżenie. Przeglądałem obie rozmiarówki i np. dla rozmiaru 176-182/40 Lancerto&Mr.Vintage (wersja slim bo tak są wykonane) ma w klatce 110 i w pasie 98 a odpowiadająca koszula z poszetki ma 112 w klatce i 98 w pasie zatem powinny leżeć identycznie ... jeśli faktycznie z Lancerto są luźniejsze to muszę przetestować bo niestety z poszetki dla mnie w pasie za ciasne Uzupełnię jeszcze informację, że koszule z Poszetki w rozmiarze 176-182/39 leżą na mnie w talii tak samo dobrze jak Lancerto & Mr. Vintage w rozmiarze 176-182/38, z tym że Lancerto w tym rozmiarze wpijały mi się pod pachami i musiałem je wymienić na 39 i robić zaszewki. Koszule z Poszetki wg mnie są bardzo slim fit, co akurat mi odpowiada, ale do tego stopnia, że przy mojej bardzo szczupłej posturze, chudych rękach i malutkich nadgarstkach nie jestem w stanie zapiąć rękawa na ciaśniejszy guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 23 minuty temu, marcinZG napisał: Koszule z Poszetki wg mnie są bardzo slim fit To bardzo dziwne, bo ja właśnie zrezygnowałem z zakupów z powodu rozmiarówki. Noszę Vistulę (Lantier, Lambert) 40 w slim i ma w klatce wg rozmiarów na stronie 106 cm. Leży idealnie. Poszetka przy kołnierzyku 40 ma 112 cm. Może w Twoim rozmiarze 39 to się sprawdza, bo w Vistuli jest 106, a w Poszetce 108, to niewielka różnica. Ale już przy kołnierzyku 40 robi się większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Nowa kolekcja fularów ☇ 12 wzorów ☇ https://www.poszetka.com/pol_m_AKCESORIA_FULARY-207.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Dziękuję za wymianę doświadczeń i analizę rozmiarówki koszul. Długo pracowaliśmy nad tą konstrukcją. Przez trzy lata szyliśmy tylko na miarę i uzsykanie jednego kroju, który będzie najbardziej uniwersalny to nie jest łatwe zadanie. Dlatego nasza pierwsza kolekcja dopiero w tym roku miała premierę. Na razie jesteśmy zadowoleni z efektów- sądząc głównie po sprzedaży w sklepie stacjonarnym. W 80 % klienci wychodzą bez konieczności przeróbek. Dla panów z mocno sportową sylwetką problemem moga być węższe rękawy. Taliowanie samej koszuli nie jest zbyt przesadne. Rzeczywiście w razie potrzeby można popuścić zaszewki, jednak nie mam pewności co do pozostawienia śladów na materiale. Na razie nie mieliśmy takiego przypadku, ale jak tylko się przytrafi to zdamy relację:) Od 14 listopada będą ponownie dostępne najmniejsze rozmiary, które sprzedały się najszybciej tj. 38,39,40. Pod koniec miesiąca kolejne 5 modeli, w tym dwie flanele i oxfordy button down. Dobrej nocy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2017 11 godzin temu, poszetka.com napisał: Od 14 listopada będą ponownie dostępne najmniejsze rozmiary, które sprzedały się najszybciej tj. 38... Czekam z ciekawością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Ruszamy z naszą coroczną promocją, premiującą duże zamówienia ✌︎ ✌︎ ✌︎ Zasady bez zmian: ☇ wystarczy złożyć zamówienie na min. 2 produkty (za conajmniej 250 pln), przejść do koszyka, najechać na wybrany produkt gratisowy, kliknąć "wybierz ten prezent". W zależności od wartości koszyka, wytypowaliśmy ponad 50 darmowych produktów z naszej oferty: w tym poszetki, krawaty z kaszmiru, muchy. Udanych łowów Zapraszamy na www.poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Nowa kolekcja kaszkietów ✌︎☇ angielski tweed Abraham Moon☇ dwa modele: z nausznikami i guzikiem☇ potnik z nubuku☇ 3 kolory: pepitka w kolorach ziemi, granatowy oraz szary melanż☇ rozmiary: 58 do 62Więcej: http://bit.ly/2yZJJWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Na stronie przy opisie kaszkietu w pepitkę w kolorach ziemi wkradł się błąd - przy wzorze widnieje PIPETA, zamiast PEPITY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi